Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): email, browsing, ελαφριά παιχνίδια, φωτογραφίες, Facebook, instagram,
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5+
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΟΧΙ
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΕΛΛΑΔΑ
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο κυρίως, μεταχειρισμένα μόνο ημερών, οπότε ας πούμε μόνο καινούρια.

Πρόκειται για την κοπέλα μου. Για έως 400 καινούριο με καλές κάμερες, αυτονομία και futureproofness επειδή θέλει να το κρατήσει και πάνω από 2 χρόνια, πρότεινα το LG G6. Υπάρχει κάποιο άλλο σε αυτό το εύρος?
Το p20 lite που της αρέσει πολύ, θεωρώ ότι δεν αξίζει τα λεφτά του την δεδομένη στιγμή και ότι δεν είναι τόσο futureproof ο επεξεργαστής.

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, petran91 είπε

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): email, browsing, ελαφριά παιχνίδια, φωτογραφίες, Facebook, instagram,
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5+
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΟΧΙ
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΕΛΛΑΔΑ
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο κυρίως, μεταχειρισμένα μόνο ημερών, οπότε ας πούμε μόνο καινούρια.

Πρόκειται για την κοπέλα μου. Για έως 400 καινούριο με καλές κάμερες, αυτονομία και futureproofness επειδή θέλει να το κρατήσει και πάνω από 2 χρόνια, πρότεινα το LG G6. Υπάρχει κάποιο άλλο σε αυτό το εύρος?
Το p20 lite που της αρέσει πολύ, θεωρώ ότι δεν αξίζει τα λεφτά του την δεδομένη στιγμή και ότι δεν είναι τόσο futureproof ο επεξεργαστής.

Με 450 euro παρα πολύ καλή κάμερα παρα πολύ καλή μπαταρία παρα πολύ καλή οθόνη είναι το s7 edge και δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτά τα λεφτά ούτε σε huawei ούτε σε xiaomi ούτε σε lg ουτε σε iphone. Σε θεωρώ τυχερό που τυχαίνει να κυκλοφορεί ακόμα το edge και συμπίπτει με την αλλαγή τηλεφώνου που θες να κανεις.  H γνώμη μου είναι πως αξίζει τα 50 euro παραπάνω. Eγώ το είχα το s7 edge και είχα και αντίστοιχα κινητά τις ίδιας χρονιας αλλα σαν αυτό δεν ήταν κανενα.  Το G6  πάντως που είχα  ήταν έτι φωτός πίσω ειδικά σε οθόνη και ui και μπαταρια οπως το 90% τον lg... Το huawei δεν ειχε καμερα και αmoled και ui. To iphone ακλαφτο. Aλλα έπασχαν από κάμερα. Aλλα από οθόνη. Aλλα είχαν μεγάλη μπαταρία αλλα τίποτα παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο που το πήρε εκατομμύρια κόσμος και στο skroutz παρα μα παρα πόλις κόσμος και όχι τα αντίστοιχα κινητά τις ίδιας χρονολογίας.

https://www.skroutz.gr/s/8333136/Samsung-Galaxy-S7-Edge-32GB.html

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Htc u11 ,φοβερή κάμερα και πολύ καλή αυτονομία .μπορείς να το βρεις σχεδόν καινούργιο από τις αγγελίες .

Δημοσ.

Το S7 edge το αποκλείω γιατί μιλάω για futureproof και δεν μπορώ να δώσω 450 να πάρω κάτι του 2016 ειδικά όταν έχει παίξει και χαμηλότερα σε αλυσίδες.

Το u11 μας αρέσει. 3000mah μπαταρίας δίνουν καλή αυτονομία; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, petran91 είπε

Το S7 edge το αποκλείω γιατί μιλάω για futureproof και δεν μπορώ να δώσω 450 να πάρω κάτι του 2016 ειδικά όταν έχει παίξει και χαμηλότερα σε αλυσίδες.

Το u11 μας αρέσει. 3000mah μπαταρίας δίνουν καλή αυτονομία; 

Ξέρω έχει παίξει στα 270 euro σε παρα πολλές αλυσίδες βαρέθηκα να το βλέπω πάντα μέσα σε προσφορες. Τότε πας σε htc u11 petran μου το είχε δόση λόγο δουλειάς η εταιρία έχει τρομερή οθόνη ips. Γωνιές θέασης τις οθόνης δεν το συζητώ καν.  Η htc το έδωσε σαν futureproof όταν το έβγαλε προς κυκλοφορία ισως να παρει και android 9 του χρονου. Η μπαταρία 3000 mah σε ips οθόνη θα σε βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπο με τον Snapdragon 835 και adreno 540 2 ωρες extra σιγουρα.  Η κάμερα τις htc με 1.7 θα σου χαρίσει τρομερές φωτογραφίες γιατί η htc πάντα κάνει καλή δουλειά στο λειτουργικό τις. Το htc ui είναι χάρμα οφθαλμών χωρίς bugs και παρα πολύ παραμετροποιήσιμο μπροστά στο χαλι μαύρο touτchwiz . Ειδα έχει και παρα πολύ καλή τιμή 400 euro εκτος skroutz και στο skroutz 480 μια χαρα για τετιο εργαλείο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ωραία, αφού μου λέτε τέτοια λόγια, κατευθυνόμαστε προς τα εκεί λοιπόν!

Αν κάποιος έχει να προσθέσει κάτι, ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, petran91 είπε

Ωραία, αφού μου λέτε τέτοια λόγια, κατευθυνόμαστε προς τα εκεί λοιπόν!

Αν κάποιος έχει να προσθέσει κάτι, ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ!

Aπό εμενα αυτά. Tώρα αν ασχολείσαι με root δεν ξέρω αν έχει support. Kαι δεν ξέρω αν πήρε και android 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ξεκαθαρισουμε ενα πραγμα μονο.

Το Budget του θεματος ειναι μεχρι 400ευρω.Αλλο 400ευρω και αλλο 500.

Μεχρι 400ευρω οι πιο futureproof συσκευες ειναι το Nokia 8 και το Sony XZ1.Και οι δυο εχουν ηδη android 8 και φυσικα εχουν δυνατοτερο επεξεργαστη(snap835)απο οτι το LG G6 αλλα και εκδοση android(το G6 ειναι ακομα στο android 7).

Αν ομως ανεβουμε στα 500ευρω εκει αλλαζει τελειως το τοπιο γιατι μετα μπαινουν στο παιχνιδι περαν του U11 και τα Oneplus5t ή μεχρι και το Pixel XL,galaxy s8 κλπ ...

Επισης 100ευρω πανω απο το budget δεν ειναι μικρο ποσο μιας και μιλαμε για 25% αυξηση.

Αρα καλο ειναι να ξεκαθαριστει αυτο πρωτα και μετα ολα τα αλλα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Budget είναι έως 400 για καινούριο.

Το u11 το οποίο αναφέρθηκε απλώς έριξα μια ματιά στις αγγελίες και είδα ότι παίζει σε αυτήν την τιμή λίγο μεταχειρισμένο. Άλλο αυτό όμως.
Το θέμα ανοίχτηκε για 400€ καινούριο. 
To XZ1 έχει 5.2 οθόνη και θα θέλαμε πάνω από 5.5, καθώς επίσης και 2700 μπαταρία την οποία φοβάμαι πολύ.
To Nokia 8 επίσης "μικρή" οθόνη.

Αν μέχρι τα 400 είναι αυτές οι decent επιλογές, πόσο απέχει η επόμενη; Είναι το u11 στα 480€; Υπάρχει κάτι άλλο πιο κάτω;

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχυει αυτο βεβαια εχε υποψη σου οτι οι οθονες τους ειναι 16:9 αναλογιας.

Επισης αναφερεις πιο πανω οτι μονο κινητο ημερων θα κοιταζες σε αγγελιες και αυτα τα u11 που εχω δει μονο ημερων δεν τα λες.

Αν το παμε αυστηρα με βαση το τι εχεις αναφερει πιο πανω οι καλυτερες επιλογες ειναι το LG G6 και το HTC U Ultra με το δευτερο βεβαια να εχει χειροτερη μπαταρια απο το G6 αλλα αντιστοιχα specs πανω κατω(περαν του αδιαβροχου).

Περαν τουτου αν οντως καταφερεις και βρεις HTC U 11 ημερων στα 400ευρω τοτε εννοειται οτι αξιζει περισσοτερο

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Το Ultra το απέκλεισα γιατί μου μοιάζει κατώτερο του g6 που χωράει στο budget.

Ναι ημερών δεν υπάρχει u11, αν δεν κάνω λάθος 2 μηνών είναι το νεότερο που βρήκα.
Άρα προς το παρόν τα δεδομένα είναι G6 για καινούριο, και μέχρι τέλος του μήνα που θα γίνει η αγορά κοιτάμε παράλληλα για u11 στις αγγελίες ελάχιστα χρησιμοποιημένο.

Δημοσ.

Το g6 νομιζω είναι μοναδικη επιλογή αφου δεν θες (και με το δικιο σου) το S7. Οκ δεν εχει τον 835 αλλα είναι αρκετα γρηγορο.Και φαινεται να μην εβγαλε προβλήματα όπως προηγουμενα της σειρας. Ψαξε λιγο τι παιζει με την εγγυηση ομως

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι καθώς διαπιστώσαμε ότι το Lg G6 δεν έχει notification led, deal breaker.

Τώρα είδαμε την προσφορά στα Public για τα p20.
To p20 lite βγαίνει 350 με δωροεπιταγή 20€ για επόμενη αγορά (στην ουσία μας κάνει δώρο τη θήκη του).
Ξέρω ότι είναι κινητό των 250€ γενικά. Τη δεδομένη περίοδο για τα κριτήρια που έχω θέσει όμως, είναι κακή αγορά;

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

350 ευρω για το P20lite? Και τα 250 ευρω παρα πολλα ειναι! Ποιος ο λογος? Πολυ κακη αγορα για τα λεφτα του. Μου αρεσει που το συγκρινεις με το S7 edge και το S7 το θεωρεις λιγοτερο futureproof...! Το U ultra ειναι κλασεις καλυτερο με μειονεκτημα οτι δεν εχει την 800αρα ομως. Το G6 επισης πολυ καλυτερο κι ας μην εχει not.led. Σαν να λεμε θα παρεις fiat αντι για VW/Audi γιατι το fiat εχει αισθητηρες παρκαρισματος ενω τα αλλα δε εχουν!!

Επεξ/σία από SeNNinhA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...