_chris_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 έχω ένα λαπτοπ όπου χάλασε ο σκληρός. bad sectors και κολλάει συνέχεια. πήρα νέο σκληρό για να τον αλλάξω. το λαπτοπ αγοράστηκε με win7, έκανα τη δωρεάν αναβάθμιση σε win10. τώρα που θα περάσω το νέο σκληρό πρέπει να κάνω κάτι ώστε να αναγνωριστούν τα win10 που θα περάσω ως γνήσια ή γίνεται αυτόματα; πρέπει να σημειώσω κάποιο serial και να το περάσω με την εγκατάσταση; κατέβασα τα επίσημα win από τη microsoft. το λαπτοπ έχει τώρα windows 10 64bit ENG. αν βάλω τα ελληνικά είναι όλα καλά;
inflation Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Σε εμένα ενεργοποιήθηκαν απευθείας, βέβαια χρησιμοποιώ email για login. Για τα Ελληνικά δεν ξέρω. Πάρε τηλ την microsoft σε 10 λεπτα με την αναμονή θα λυθούν όλες οι απορίες.
rofl Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) κι εγω που αναγκαστηκα να περασω, αυτοματα. οχι αμεσως, κανα μισαωρο μετα για τη γλωσσα βαζεις οτι γουσταρεις ακομα και μεσα απ το λειτουργικο Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από rofl
_chris_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 πως βλέπω το serial των windows. απλά να το σημειώσω, σε περίπτωση που δεν ενεργοποιηθούν
rofl Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 αν εκανες upgrade δεν εχεις serial https://support.microsoft.com/en-us/help/12440/windows-10-activation
_chris_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 οπότε κάνω την εγκατάσταση κι αν δεν ενεργοποιηθούν θα βρούμε άλλη λύση....
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Να ρωτήσω κάτι μην ανοίγω θέμα .Με αλλαγή μητρικής και επεξεργαστή θες αναγκαστικά να αγοράσεις καινούργια windows ,έτσι;
kormos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, _chris_ είπε έχω ένα λαπτοπ όπου χάλασε ο σκληρός. bad sectors και κολλάει συνέχεια. πήρα νέο σκληρό για να τον αλλάξω. το λαπτοπ αγοράστηκε με win7, έκανα τη δωρεάν αναβάθμιση σε win10. τώρα που θα περάσω το νέο σκληρό πρέπει να κάνω κάτι ώστε να αναγνωριστούν τα win10 που θα περάσω ως γνήσια ή γίνεται αυτόματα; πρέπει να σημειώσω κάποιο serial και να το περάσω με την εγκατάσταση; κατέβασα τα επίσημα win από τη microsoft. το λαπτοπ έχει τώρα windows 10 64bit ENG. αν βάλω τα ελληνικά είναι όλα καλά; Κάνε κλώνο το δίσκο που έχεις αφού ακόμα και με bad sectors μπορείς να πάρεις αντίγραφο (εκτός αν δεν είναι τελείως off) 2 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Να ρωτήσω κάτι μην ανοίγω θέμα .Με αλλαγή μητρικής και επεξεργαστή θες αναγκαστικά να αγοράσεις καινούργια windows ,έτσι; Αν αναφέρεσαι για Windows 10 όχι 1
micos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, _chris_ είπε οπότε κάνω την εγκατάσταση κι αν δεν ενεργοποιηθούν θα βρούμε άλλη λύση.... Θα ενεργοποιηθούν κανονικά. 7 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Να ρωτήσω κάτι μην ανοίγω θέμα .Με αλλαγή μητρικής και επεξεργαστή θες αναγκαστικά να αγοράσεις καινούργια windows ,έτσι; Αν τα αγόρασες μόνος σου και είναι retail τότε μπορείς να τα ξαναστήσεις χωρίς πρόβλημα. Αν ήταν μαζί με τον υππολογιστή/λάπτοπ τότε είναι oem και -κανονικά- δεν θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Μπορείς όμως να πάρεις τηλέφωνο την ms hellas και να ζητήσεις να στα ενεργοποιήσουν ξανά. Συνήθως το κάνουν χωρίς πολλά, πολλά. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα