Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς λέει και ο Νόμος.

Μήπως του δίνει την δυνατότητα να πάει στο Υπουργείο και να δηλώσει ότι δεν θέλει πλέον το επαγγελματικό και έτσι να του επιστραφεί το ερασιτεχνικό με διορθωμένη λήξη;;;

Αν δεν γίνεται τότε πιάσε το αυγό και κούρευτο. Εξετάσεις από την αρχή και ποιος κάθεται να διαβάσει σήματα πάλι.Το θέμα είναι φίλε αύριο πρωί στο Υπουργείο ή σε κάποιο γραφείο διπλωμάτων να δεις τι παίζει.

δεν νομιζω να δινεις παλι σηματα  , λογικα θα πληρωνεις παραβολα γιατρους  και θα εισαι οκ

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, japetus είπε

Επειδή βλέπω δεν γνωρίζεις, τουλάχιστον από τη στιγμή που έβγαλες επαγγελματικό γνωρίζεις ότι πλέον το επιτρεπόμενο ποσοστό αλκοόλ είναι τώρα στο 0 ακόμα και αν οδηγείς ΙΧ; Ή θα σε σταματήσουν καμιά φορά για αλκοτέστ και για μια μπύρα θα σου πάρουν το δίπλωμα πάλι και θα λες δεν το ήξερα; 

Ακόμα και με ΙΧ είναι 0 το όριο; Ποτέ δεν πίνω πολύ, αλλά μπορεί να τύχει να πιω ένα ποτό (αν έχω 4 ώρες ξεμεθύσματος μέχρι να οδηγήσω) ή μια μπυρίτσα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Μήπως του δίνει την δυνατότητα να πάει στο Υπουργείο και να δηλώσει ότι δεν θέλει πλέον το επαγγελματικό και έτσι να του επιστραφεί το ερασιτεχνικό με διορθωμένη λήξη;;;

Αν δεν γίνεται τότε πιάσε το αυγό και κούρευτο. Εξετάσεις από την αρχή και ποιος κάθεται να διαβάσει σήματα πάλι.Το θέμα είναι φίλε αύριο πρωί στο Υπουργείο ή σε κάποιο γραφείο διπλωμάτων να δεις τι παίζει.

Αυτο γινεται. Ο πατερας μου ειχε επαγγελματικό διπλωμα το ανανεωνε μπας και του χρειαστει, εφτασε τα 50 και εληξε. Το γυρισε σε ερασιτεχνικό και δεν χρειαζεται την 5ετη ανανεωση.

Απλα αν το πας πριν ληξει σου δινουν εναν χαρτι και μπορεις να οδηγησεις,αν ληξη και το πας μενεις χωρις διπλωμα μεχρι να στο στειλουν.

Για ακομα μια φορα σαν ελληνες πρεπει να μαστε συνεπης, το κρατος δεν θα ψαξει τοσες χιλιαδες κοσμο να τους λεει εληξε το διπλωμα σου, ειδικα σε καποιους που το διπλωμα τους ειναι εργαλειο δουλειας. 

Προσεχουμε για να χουμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Ακόμα και με ΙΧ είναι 0 το όριο; Ποτέ δεν πίνω πολύ, αλλά μπορεί να τύχει να πιω ένα ποτό (αν έχω 4 ώρες ξεμεθύσματος μέχρι να οδηγήσω) ή μια μπυρίτσα.

Σχετικά με την ποσότητα του αλκοόλ που είναι ικανή για να φτάσουμε το ανωτέρω όριο, ενδεικτικά πρέπει να έχουμε υπόψη τα ακόλουθα:
Με κατανάλωση 490ml μπίρας (ένα ποτήρι μεγάλο), 200 ml κρασιού, 60 ml ούζου, 55ml ουίσκι ή βότκας «πιάνουμε» το όριο.

το καλυτερο ποτο για την οδηγηση ειναι   ενας φρεντο καπουτσινο   με κανελιτσα!
αμα δεν εισαι μερακλης χωρις κανελα :P
Επεξ/σία από christopher0016
  • Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, christopher0016 είπε

Σχετικά με την ποσότητα του αλκοόλ που είναι ικανή για να φτάσουμε το ανωτέρω όριο, ενδεικτικά πρέπει να έχουμε υπόψη τα ακόλουθα:
Με κατανάλωση 490ml μπίρας (ένα ποτήρι μεγάλο), 200 ml κρασιού, 60 ml ούζου, 55ml ουίσκι ή βότκας «πιάνουμε» το όριο.

το καλυτερο ποτο για την οδηγηση ειναι   ενας φρεντο καπουτσινο   με κανελιτσα!

Ναι, το "ένα ποτό" το γνωρίζω. Για το αν πήγε στο "0 ποτά" ρωτάω.

Φυσικά όταν είμαι designated driver παρέας, ακόμα και ζάντα να γίνουν οι άλλοι (ειδικά τότε), θα πιώ μόνο καφέ. Κάποιος πρέπει να τους γυρίσει σπίτι.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Ναι, το "ένα ποτό" το γνωρίζω. Για το αν πήγε στο "0 ποτά" ρωτάω.

Φυσικά όταν είμαι designated driver παρέας, ακόμα και ζάντα να γίνουν οι άλλοι (ειδικά τότε), θα πιώ μόνο καφέ. Κάποιος πρέπει να τους γυρίσει σπίτι.

α δεν ξερω  αυτο που διαβασα ειχε  γραφτει το 17

μπορει να εχει αλλαξει βαση του νεου Κ.Ο.Κ

θα το κοιταξω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, whoose είπε

του έχω σιχαθεί αυτούς τους τυπους του insomnia.

εντάξει φτάνει πια, το καταλαβαμε, ειστε οι σωστοί.

Καλα τα πηγες.

3 ώρες πριν, japetus είπε

Επειδή βλέπω δεν γνωρίζεις, τουλάχιστον από τη στιγμή που έβγαλες επαγγελματικό γνωρίζεις ότι πλέον το επιτρεπόμενο ποσοστό αλκοόλ είναι τώρα στο 0 ακόμα και αν οδηγείς ΙΧ; Ή θα σε σταματήσουν καμιά φορά για αλκοτέστ και για μια μπύρα θα σου πάρουν το δίπλωμα πάλι και θα λες δεν το ήξερα; 

Θα τους πει οτι δεν τον νοιαζει και δεν το ηξερε.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, giorgos001988 είπε

δεν μπορω να οδηγησω τωρα και οτι αν συμβει κατι στον δρομο και ειμαι χωρις διπλωμα παω αυτοφωρο. εγω φυσικα οδηγαω κανονικα δεν με νοιαζει αλλα απο δευτερα πρεπει να μου καποιος τι να κανω 

ευχαριστω για τον χρονο σας

Μην κανεις τιποτα. Οδηγα χωρις διπλωμα. 

• Confused 1
Δημοσ.

Μάλλον το παρατραβήξαμε όλοι μας .

Του πήρε το δίπλωμα η τροχαία του έβαλε και πρόστιμο 100 ευρώ τσατίλιες έχει μπήκε να πει τον πόνο του είπε και μία κουβέντα παραπάνω πάνω στα νεύρα του.Μην τον κάνουμε χειρότερα.

Αύριο πρωί που θα είναι ήρεμος θα πάει Υπουργείο και θα την βρει την άκρη.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Του πήρε το δίπλωμα η τροχαία του έβαλε και πρόστιμο 100 ευρώ τσατίλιες έχει μπήκε να πει τον πόνο του είπε και μία κουβέντα παραπάνω πάνω στα νεύρα του.Μην τον κάνουμε χειρότερα.

συμφωνω με τον παππου  μην τον κρεμασουμε τον ανθρωπο

πχ εγω εαν με ρωταγες  ποτε ληγει το διπλωμα σου    πραγματικα δεν θυμομουνα ακριβη ημερομηνια  (θυμομουν οτι εχω πολλα χρονια ακομη)

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Οκ συμφωνω. Αλλα το οτι οδηγει και δεν τον νοιαζει;

εγω που ειχα αγορασει το μηχανακι το ειχα στο γκαραζ και περιμενα 15 μερες να παρω το διπλωμα να κυκλοφορισω ειμουν μ..... 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Καταρχήν δεν υπάρχει πλέον επαγγελματικό και ερασιτεχνικό δίπλωμα, μόνο κατηγορίες(Α-Β-Γ-Δ κτλ), για να εξασκήσει κάποιος το επάγγελμα του οδηγού χρειάζεται εκτός από το δίπλωμα ΚΑΙ Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας(ΠΕΙ).

Και ναι, αν θέλει έχει τη δυνατότητα να καταργήσει κάποια-ες από της κατηγορίες που χρειάζονται ανανέωση κάθε 5 χρόνια. Εξετάσεις από την αρχή δεν χρειάζεται να δώσει σε καμία περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Υ. Γ. Ασφαλεια αυτοκινητου εχει; 

Αν ναι πως του κανουν ασφαλεια ενω εχει ληξει το διπλωμα ; Αλλα θα μου πεις ελλαδα ειμαστε. Καμμια διασταυρωση στοιχειων οπως και τα ανασφαλιστα οχηματα. Οτι να ναι. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mp123 είπε

Υ. Γ. Ασφαλεια αυτοκινητου εχει; 

Αν ναι πως του κανουν ασφαλεια ενω εχει ληξει το διπλωμα ; Αλλα θα μου πεις ελλαδα ειμαστε. Καμμια διασταυρωση στοιχειων οπως και τα ανασφαλιστα οχηματα. Οτι να ναι. 

Μα το όχημα είναι αυτό που ασφαλίζεται, όχι ο ιδιοκτήτης του οχήματος, η άδεια κυκλοφορίας είναι το απαραίτητο έγγραφο για να ασφαλιστεί ένα όχημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...