Putman Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Τα επαγγελματικά διπλώματα έχουν ημερομηνία λήξης και για αυτό θα πρέπει να ανανεώνονται με συνέπεια. Η διάταξη αυτή εφαρμόζεται σε ατυχήματα με ταξί, φορτηγά, λεωφορεία. Όμως η ερασιτεχνική άδεια και η επαγγελματική είναι συνδεδεμένες και η λήξη της μιας σημαίνει την αυτόματη λήξη και της άλλης. http://allaccidents.gr/gr/9-news/118-troxaio-diploma-elixe 1
giorgos001988 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, Putman είπε Αν προκαλέσεις τροχαίο με θύματα ξέρεις τί θα γίνει, έτσι; το διπλωμα μου ειναι σε ισχυει μεχρι τα 65 μου χρονια στα χαρτια εχει ληξει αυτο το μυαλο σου μπορει να το καταλαβει? εχουν κανει λαμογια και ληγουν τα β κατηγοριας σε 5 χρονια και οχι μετα απο 40 χρονια
Putman Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, giorgos001988 είπε το διπλωμα μου ειναι σε ισχυει μεχρι τα 65 μου χρονια στα χαρτια εχει ληξει αυτο το μυαλο σου μπορει να το καταλαβει? εχουν κανει λαμογια και ληγουν τα β κατηγοριας σε 5 χρονια και οχι μετα απο 40 χρονια Τα επαγγελματικά διπλώματα έχουν ημερομηνία λήξης και για αυτό θα πρέπει να ανανεώνονται με συνέπεια. Η διάταξη αυτή εφαρμόζεται σε ατυχήματα με ταξί, φορτηγά, λεωφορεία. Όμως η ερασιτεχνική άδεια και η επαγγελματική είναι συνδεδεμένες και η λήξη της μιας σημαίνει την αυτόματη λήξη και της άλλης. http://allaccidents.gr/gr/9-news/118-troxaio-diploma-elixe Κατάλαβες; 1
giorgos001988 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 το 2012 εβγαλα το επαγελματικο και μετα απο 5 χρονια εληγε μαζι του και ολες οι κατηγοριες μπορει να το ειχα δει οταν το πηρα στα χερια μου οτι θελει ανανεωση αλλα μετα απο 5 χρονια πως μπορουσα να το θυμαμαι δεν ειχα καμια ειδοποιηση το διπλωμα μου ηταν χωμενο στο πορτοφολι μου σε ελεγχο της τροχαιας δεν ειχα πεσει ποτε κατι παραμικρο με το αμαξι που να χρειαστει να δειξω διπλωμα δεν εχει γινει ποτε..
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, giorgos001988 είπε το 2012 εβγαλα το επαγελματικο και μετα απο 5 χρονια εληγε μαζι του και ολες οι κατηγοριες μπορει να το ειχα δει οταν το πηρα στα χερια μου οτι θελει ανανεωση αλλα μετα απο 5 χρονια πως μπορουσα να το θυμαμαι δεν ειχα καμια ειδοποιηση το διπλωμα μου ηταν χωμενο στο πορτοφολι μου σε ελεγχο της τροχαιας δεν ειχα πεσει ποτε κατι παραμικρο με το αμαξι που να χρειαστει να δειξω διπλωμα δεν εχει γινει ποτε.. Nαι, φταις που δεν το είδες, μλκία όμως να δώσεις τα 100 ευρώ, αλλά shit happens. Δεν είσαι καλυμμένος τώρα, και δεν φταίει κανείς άλλος που δεν το είδες νωρίτερα. Είναι διαφορετικά πράγματα. 3
webparts Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, giorgos001988 είπε εγω φυσικα οδηγαω κανονικα δεν με νοιαζει Ευχομαι να σε συναντησω με το παπι,θα φροντισω να σε νοιαξει. 49 λεπτά πριν, giorgos001988 είπε στα χαρτια εχει ληξει αυτο το μυαλο σου μπορει να το καταλαβει? Μιλα λιγο καλυτερα και φροντισε να καταλαβεις εσυ οτι εχει ληξει .
christopher0016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, webparts είπε Ευχομαι να σε συναντησω με το παπι,θα φροντισω να σε νοιαξει. παρε κανα αγορτικο με σιδερια για σωστες δουλειες 1
GeorgeHellas Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, christopher0016 είπε παρε κανα αγορτικο με σιδερια για σωστες δουλειες Με τον παπί, για να τον πληρώνει μετα μια ζωή (τραυματισμός) 1
papoys1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, giorgos001988 είπε την λαμογια που εκαναν οτι ληγει το διπλωμα ιχ μετα απο 5 χρονια και οχι στα 65 δεν θα την σχολιασεις βεβαια κανονικα θα οδηγαω δεν με νοιαζει δεν εκανα καμια παραβαση Το να σε γράψουν μικρό το κακό.Πρόσεχε μην κάνεις κανένα σοβαρό ατύχημα η ασφάλειά σου δεν αναγνωρίζει τίποτε και θα σου πάρουν ότι έχεις και δεν έχεις. Μετά θα δεις αν σε νοιάζει ή δε σε νοιάζει. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από papoys1 5
opcorsa Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 40 λεπτά πριν, webparts είπε Ευχομαι να σε συναντησω με το παπι,θα φροντισω να σε νοιαξει. Μιλα λιγο καλυτερα και φροντισε να καταλαβεις εσυ οτι εχει ληξει . στα χαρτια μονο τυπε
Joshua21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, giorgos001988 είπε καλησπερα ειχα βγαλει επαγγελματκο διπλωμα το 2012 που εληγε το 2017 αλλα μαζι με το επαγγελματικο εληγαν και ολες οι αλλες κατηγοριες ι.χ και μηχανης εγω δεν το ειχα παρατηρησει καθως το διπλωμα ηταν στο πορτοφολι μου δεν το ειχα βγαλει ποτε και με σταματησε η τροχαια και μου το αφαιρεσαν κι προστιμο 100 ευρω. μου λενε οδηγεις ενα χρονο σχεδον χωρις διπλωμα δεν υπαρχει περιπτωση να μην στο παρουμε τους ειπα μα δεν το ειδα και οτι ειμαι με ιχ και οχι με φορτηγο και μου ειπαν δεν εχει σχεση εδω γραφει οτι ειναι ληγμενο επρεπε να το ανανεωσεις και οτι ο πολιτης μεριμνει. Τελος παντων εγω τωρα τι κανω μπορει να μου πει καποιος το διπλωμα το ληγμενο θα σταλει στην διευθυνση συγκοινωνιων του τοπου διαμονης μου μου ειπαν και οτι μπορω να βγαλω ενα χαρτι μεχρι να ανανεωθει το διπλωμα και οτι δεν μπορω να οδηγησω τωρα και οτι αν συμβει κατι στον δρομο και ειμαι χωρις διπλωμα παω αυτοφωρο. εγω φυσικα οδηγαω κανονικα δεν με νοιαζει αλλα απο δευτερα πρεπει να μου καποιος τι να κανω ευχαριστω για τον χρονο σας Μήπως να πήγαινες στο τοπικό υπουργείο στο τμήμα διπλωμάτων και να ζητούσες ανανέωση διπλώματος? Αν και το λογικό θα ήταν να σου έλεγα να μην κάνεις τίποτα, μια και όπως είπες δεν σε νοιάζει για τις συνέπειες. 3 ώρες πριν, christopher0016 είπε περιεργα πραγματα . εγω ειχα βγαλει το 2009 Γ κατηγοριας το 2013 ειχα βγαλει ειδ. καρτα πληρωσα τα παραβολα κτλπ για να γινει η αλλαγη διπλωματος σε καρτα το επαγγελματικο ειχε ληξη το 2014. και το Β απλο το 2054 ειναι το νουμερο 11 απο πισω ενω το 4β μποστα στο διπλωμα λεει 12.11.2029 αρα το 29 θελει ανανεωση?? και το 2054 πληρη επανελεχνχο ικανοτητων?? το 4β = ημερομηνια ληξεως ισχυος ενω το 11 = ισχυει μεχρι. Δεν είναι καθόλου περίεργα τα πράγματα, από το 2013 που βγήκαν τα νέου τύπου διπλώματα είναι εφικτό κάθε κατηγορία να έχει διαφορετική ημερομηνία λήξεως, σε αντίθεση με τα παλαιότερα που μόλις έληγε μία από της κατηγορίες έληγε ταυτόχρονα ολόκληρο το δίπλωμα(όλες οι κατηγορίες μαζί). 2
japetus Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, giorgos001988 είπε το 2012 εβγαλα το επαγελματικο και μετα απο 5 χρονια εληγε μαζι του και ολες οι κατηγοριες μπορει να το ειχα δει οταν το πηρα στα χερια μου οτι θελει ανανεωση αλλα μετα απο 5 χρονια πως μπορουσα να το θυμαμαι δεν ειχα καμια ειδοποιηση το διπλωμα μου ηταν χωμενο στο πορτοφολι μου σε ελεγχο της τροχαιας δεν ειχα πεσει ποτε κατι παραμικρο με το αμαξι που να χρειαστει να δειξω διπλωμα δεν εχει γινει ποτε.. Επειδή βλέπω δεν γνωρίζεις, τουλάχιστον από τη στιγμή που έβγαλες επαγγελματικό γνωρίζεις ότι πλέον το επιτρεπόμενο ποσοστό αλκοόλ είναι τώρα στο 0 ακόμα και αν οδηγείς ΙΧ; Ή θα σε σταματήσουν καμιά φορά για αλκοτέστ και για μια μπύρα θα σου πάρουν το δίπλωμα πάλι και θα λες δεν το ήξερα; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 του έχω σιχαθεί αυτούς τους τυπους του insomnia. εντάξει φτάνει πια, το καταλαβαμε, ειστε οι σωστοί.
NickTG Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 17 minutes ago, whoose said: του έχω σιχαθεί αυτούς τους τυπους του insomnia. εντάξει φτάνει πια, το καταλαβαμε, ειστε οι σωστοί. Ότι να ναι. Τι ακριβώς περιμένεις να του πουν? Να συνεχίσει να οδηγεί χωρίς δίπλωμα? Ότι όλα είναι καλά? Ακόμα και να μην είναι σωστός κάποιος κατά την άποψή σου δεν θα πρέπει να συμβουλεύει κάποιον να κάνει το σωστό? 2
papoys1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρουμε τι ακριβώς λέει και ο Νόμος. Μήπως του δίνει την δυνατότητα να πάει στο Υπουργείο και να δηλώσει ότι δεν θέλει πλέον το επαγγελματικό και έτσι να του επιστραφεί το ερασιτεχνικό με διορθωμένη λήξη;;; Αν δεν γίνεται τότε πιάσε το αυγό και κούρευτο. Εξετάσεις από την αρχή και ποιος κάθεται να διαβάσει σήματα πάλι.Το θέμα είναι φίλε αύριο πρωί στο Υπουργείο ή σε κάποιο γραφείο διπλωμάτων να δεις τι παίζει. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα