giorgos001988 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 καλησπερα ειχα βγαλει επαγγελματκο διπλωμα το 2012 που εληγε το 2017 αλλα μαζι με το επαγγελματικο εληγαν και ολες οι αλλες κατηγοριες ι.χ και μηχανης εγω δεν το ειχα παρατηρησει καθως το διπλωμα ηταν στο πορτοφολι μου δεν το ειχα βγαλει ποτε και με σταματησε η τροχαια και μου το αφαιρεσαν κι προστιμο 100 ευρω. μου λενε οδηγεις ενα χρονο σχεδον χωρις διπλωμα δεν υπαρχει περιπτωση να μην στο παρουμε τους ειπα μα δεν το ειδα και οτι ειμαι με ιχ και οχι με φορτηγο και μου ειπαν δεν εχει σχεση εδω γραφει οτι ειναι ληγμενο επρεπε να το ανανεωσεις και οτι ο πολιτης μεριμνει. Τελος παντων εγω τωρα τι κανω μπορει να μου πει καποιος το διπλωμα το ληγμενο θα σταλει στην διευθυνση συγκοινωνιων του τοπου διαμονης μου μου ειπαν και οτι μπορω να βγαλω ενα χαρτι μεχρι να ανανεωθει το διπλωμα και οτι δεν μπορω να οδηγησω τωρα και οτι αν συμβει κατι στον δρομο και ειμαι χωρις διπλωμα παω αυτοφωρο. εγω φυσικα οδηγαω κανονικα δεν με νοιαζει αλλα απο δευτερα πρεπει να μου καποιος τι να κανω ευχαριστω για τον χρονο σας
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Οδηγυσες ΙΧ ? Μαζι με το επαγγελματικο ληγει και το ερασιτεχνικο ?
giorgos001988 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Οδηγυσες ΙΧ ? Μαζι με το επαγγελματικο ληγει και το ερασιτεχνικο ? ναι φιλε ολες οι κατηγοριες εληξαν μαζι με το επαγγελματικο μετα απο 5 χρονια το 2012 ειχα βγαλει επαγγελματικο και στο καινουργιο διπλωμα που μ σταλθηκε σε μορφη καρτας εληγαν ολα την ιδια ημερομηνια το 2017
christopher0016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, giorgos001988 είπε ναι φιλε ολες οι κατηγοριες εληξαν μαζι με το επαγγελματικο μετα απο 5 χρονια το 2012 ειχα βγαλει επαγγελματικο και στο καινουργιο διπλωμα που μ σταλθηκε σε μορφη καρτας εληγαν ολα την ιδια ημερομηνια το 2017 το επαγγελματικο θελει καθε 5 χρονια ανανεωση Γ κατηγορια που εχω εχει ληξει απο το 2014 το Β το απλο ληγει το 2054 2
giorgos001988 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε το επαγγελματικο θελει καθε 5 χρονια ανανεωση Γ κατηγορια που εχω εχει ληξει απο το 2014 το Β το απλο ληγει το 2054 οσοι το εβγαζαν το 2012 το επαγγελαμτικο εληγε μετα απο 5 χρονια και μαζι του εληγαν και ολες οι αλλες κατηγοριες που ειχες
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε το επαγγελματικο θελει καθε 5 χρονια ανανεωση Γ κατηγορια που εχω εχει ληξει απο το 2014 το Β το απλο ληγει το 2054 Έτσι ξέρω κι εγώ για το Β ερασιτέχνικο. Εμένα λήγει το 2023 λόγω συμπλήρωσης 65ου έτους ηλικίας.
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, giorgos001988 είπε καλησπερα ειχα βγαλει επαγγελματκο διπλωμα το 2012 που εληγε το 2017 αλλα μαζι με το επαγγελματικο εληγαν και ολες οι αλλες κατηγοριες ι.χ και μηχανης εγω δεν το ειχα παρατηρησει καθως το διπλωμα ηταν στο πορτοφολι μου δεν το ειχα βγαλει ποτε και με σταματησε η τροχαια και μου το αφαιρεσαν κι προστιμο 100 ευρω. μου λενε οδηγεις ενα χρονο σχεδον χωρις διπλωμα δεν υπαρχει περιπτωση να μην στο παρουμε τους ειπα μα δεν το ειδα και οτι ειμαι με ιχ και οχι με φορτηγο και μου ειπαν δεν εχει σχεση εδω γραφει οτι ειναι ληγμενο επρεπε να το ανανεωσεις και οτι ο πολιτης μεριμνει. Τελος παντων εγω τωρα τι κανω μπορει να μου πει καποιος το διπλωμα το ληγμενο θα σταλει στην διευθυνση συγκοινωνιων του τοπου διαμονης μου μου ειπαν και οτι μπορω να βγαλω ενα χαρτι μεχρι να ανανεωθει το διπλωμα και οτι δεν μπορω να οδηγησω τωρα και οτι αν συμβει κατι στον δρομο και ειμαι χωρις διπλωμα παω αυτοφωρο. εγω φυσικα οδηγαω κανονικα δεν με νοιαζει αλλα απο δευτερα πρεπει να μου καποιος τι να κανω ευχαριστω για τον χρονο σας Σταμάτησα να ασχολούμαι εκεί. Καλή τύχη. 5
giorgos001988 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Οι άδειες οδήγησης των κατηγοριών Β+Ε, Γ, Γ+Ε, Δ, Δ+Ε και της κατηγορίας Β, όταν αυτή χρησιμοποιείται για την οδήγηση επιβατηγών αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης, ισχύουν για πέντε (5) χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης ή της προηγούμενης ανανέωσής τους. Με τη λήξη πενταετούς ισχύος των αδειών αυτών λήγει συγχρόνως και η ισχύς των αδειών οδήγησης των κατηγοριών Α, Β και των υποκατηγοριών Α1 και Β1 που είναι ενσωματωμένες στο έντυπο της άδειας οδήγησης. 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Σταμάτησα να ασχολούμαι εκεί. Καλή τύχη. την λαμογια που εκαναν οτι ληγει το διπλωμα ιχ μετα απο 5 χρονια και οχι στα 65 δεν θα την σχολιασεις βεβαια κανονικα θα οδηγαω δεν με νοιαζει δεν εκανα καμια παραβαση
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, giorgos001988 είπε Οι άδειες οδήγησης των κατηγοριών Β+Ε, Γ, Γ+Ε, Δ, Δ+Ε και της κατηγορίας Β, όταν αυτή χρησιμοποιείται για την οδήγηση επιβατηγών αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης, ισχύουν για πέντε (5) χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης ή της προηγούμενης ανανέωσής τους. Με τη λήξη πενταετούς ισχύος των αδειών αυτών λήγει συγχρόνως και η ισχύς των αδειών οδήγησης των κατηγοριών Α, Β και των υποκατηγοριών Α1 και Β1 που είναι ενσωματωμένες στο έντυπο της άδειας οδήγησης. την λαμογια που εκαναν οτι ληγει το διπλωμα ιχ μετα απο 5 χρονια και οχι στα 65 δεν θα την σχολιασεις βεβαια κανονικα θα οδηγαω δεν με νοιαζει δεν εκανα καμια παραβαση Δεν έκανες καμία παράβαση; Το πιστεύεις αυτό; Ναι, και εγώ για λίγο "έχασα" την περίοδο που λήγανε τα διπλώματα στα 65 και θα λήξει σε 25 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) απο την έκδοση. So what; Τόσοι γέροι είναι φονιάδες του δρόμου. Ας τους ελέγχουν καλύτερα. 5
christopher0016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, giorgos001988 είπε Οι άδειες οδήγησης των κατηγοριών Β+Ε, Γ, Γ+Ε, Δ, Δ+Ε και της κατηγορίας Β, όταν αυτή χρησιμοποιείται για την οδήγηση επιβατηγών αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης, ισχύουν για πέντε (5) χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης ή της προηγούμενης ανανέωσής τους. Με τη λήξη πενταετούς ισχύος των αδειών αυτών λήγει συγχρόνως και η ισχύς των αδειών οδήγησης των κατηγοριών Α, Β και των υποκατηγοριών Α1 και Β1 που είναι ενσωματωμένες στο έντυπο της άδειας οδήγησης. περιεργα πραγματα . εγω ειχα βγαλει το 2009 Γ κατηγοριας το 2013 ειχα βγαλει ειδ. καρτα πληρωσα τα παραβολα κτλπ για να γινει η αλλαγη διπλωματος σε καρτα το επαγγελματικο ειχε ληξη το 2014. και το Β απλο το 2054 ειναι το νουμερο 11 απο πισω ενω το 4β μποστα στο διπλωμα λεει 12.11.2029 αρα το 29 θελει ανανεωση?? και το 2054 πληρη επανελεχνχο ικανοτητων?? το 4β = ημερομηνια ληξεως ισχυος ενω το 11 = ισχυει μεχρι. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από christopher0016
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, giorgos001988 είπε την λαμογια που εκαναν οτι ληγει το διπλωμα ιχ μετα απο 5 χρονια και οχι στα 65 δεν θα την σχολιασεις βεβαια κανονικα θα οδηγαω δεν με νοιαζει δεν εκανα καμια παραβαση Παρακαλα να μην σου συμβει κατι και αρχιζεις να γραφεις εδω παλι για ...λαμογια . Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano
giorgos001988 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Παρακαλα να μην σου συμβει κατι και αρχιζεις να γραφεις εδω παλι για ...λαμογια . φιλε εξυπνε το διπλωμα ληγει στο 65ο ετος ης ηλικιας εγω δεν ειμαι ουτε 30 ενταξει? ειναι δυνατον να εχω ληγμενο διπλωμα?? εδω εχει γινει λαμογια μεγαλη δεν το ηξερα καν οτι ληγει το διπλωμα μου ειχαν να με σταματησουν χρονια για ελεγχο και οδηγαω καθημερινα δεν εχω προκαλεσει ποτε τροχαιο ασφαλειες σερβις το αμαξι ολα τα παντα πληρωμενα προβλημα με το αυτοκινητο δεν ειχα ποτε και γενικα σε τετοια θεματα ειμαι παντα τυπικος ουτε μια κληση εχω και ειναι δυνατον να μου λενε οτι εχω ληγμενο διπλωμα? στο 2018 να 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, giorgos001988 είπε φιλε εξυπνε το διπλωμα ληγει στο 65ο ετος ης ηλικιας εγω δεν ειμαι ουτε 30 ενταξει? ειναι δυνατον να εχω ληγμενο διπλωμα?? εδω εχει γινει λαμογια μεγαλη δεν το ηξερα καν οτι ληγει το διπλωμα μου ειχαν να με σταματησουν χρονια για ελεγχο και οδηγαω καθημερινα δεν εχω προκαλεσει ποτε τροχαιο ασφαλειες σερβις το αμαξι ολα τα παντα πληρωμενα προβλημα με το αυτοκινητο δεν ειχα ποτε και γενικα σε τετοια θεματα ειμαι παντα τυπικος ουτε μια κληση εχω και ειναι δυνατον να μου λενε οτι εχω ληγμενο διπλωμα? στο 2018 να Αν δεν εχεις ληγμενο διπλωμα που ειναι το προβλημα σου ?Εσυ λες οτι θα οδηγεις χωρις διπλωμα . Αν στο πηραν παρανομα διεκδικησε το και μετα οδηγα. 2
Putman Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 46 λεπτά πριν, giorgos001988 είπε φιλε εξυπνε το διπλωμα ληγει στο 65ο ετος ης ηλικιας εγω δεν ειμαι ουτε 30 ενταξει? ειναι δυνατον να εχω ληγμενο διπλωμα?? εδω εχει γινει λαμογια μεγαλη δεν το ηξερα καν οτι ληγει το διπλωμα μου ειχαν να με σταματησουν χρονια για ελεγχο και οδηγαω καθημερινα δεν εχω προκαλεσει ποτε τροχαιο ασφαλειες σερβις το αμαξι ολα τα παντα πληρωμενα προβλημα με το αυτοκινητο δεν ειχα ποτε και γενικα σε τετοια θεματα ειμαι παντα τυπικος ουτε μια κληση εχω και ειναι δυνατον να μου λενε οτι εχω ληγμενο διπλωμα? στο 2018 να Αν προκαλέσεις τροχαίο με θύματα ξέρεις τί θα γίνει, έτσι; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, giorgos001988 είπε φιλε εξυπνε το διπλωμα ληγει στο 65ο ετος ης ηλικιας εγω δεν ειμαι ουτε 30 ενταξει? ειναι δυνατον να εχω ληγμενο διπλωμα?? εδω εχει γινει λαμογια μεγαλη δεν το ηξερα καν οτι ληγει το διπλωμα μου ειχαν να με σταματησουν χρονια για ελεγχο και οδηγαω καθημερινα δεν εχω προκαλεσει ποτε τροχαιο ασφαλειες σερβις το αμαξι ολα τα παντα πληρωμενα προβλημα με το αυτοκινητο δεν ειχα ποτε και γενικα σε τετοια θεματα ειμαι παντα τυπικος ουτε μια κληση εχω και ειναι δυνατον να μου λενε οτι εχω ληγμενο διπλωμα? στο 2018 να Τυπικος αλλα δεν ηξερες οτι εχει ληξει (αν ειχε ληξει) το διπλωμα σου !!! Σημερινο μελος στο forum. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα