Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα mini PC  μου'ρχονται οι ενημερώσεις των windows (win10) και επειδή οι ενημερώσεις θέλουν τουλάχιστον 8gb πως γίνεται τις ενημερώσεις να τις αποθηκεύει στον εξωτερικό σκληρό που του'χω πάνω γιατί η χωρητικότητα του mini PC  είναι μικρότερη από 8gb και δεν προχωρούν οι ενημερώσεις!!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, panos300 είπε

Έχω ενα mini PC  μου'ρχονται οι ενημερώσεις των windows (win10) και επειδή οι ενημερώσεις θέλουν τουλάχιστον 8gb πως γίνεται τις ενημερώσεις να τις αποθηκεύει στον εξωτερικό σκληρό που του'χω πάνω γιατί η χωρητικότητα του mini PC  είναι μικρότερη από 8gb και δεν προχωρούν οι ενημερώσεις!!

Απενεργοποιήσέ τες :rolleyes:

Δημοσ.
14 ώρες πριν, panos300 είπε

Μάλλον εννοείς ότι θέλει να κατεβάσει την καινούργια έκδοση και ζητάει 8gb ελεύθερο χώρο. Μπορείς να κατεβάσεις το iso με την τελευταία έκδοση των 10 (με το εργαλείο της ms), να την περάσεις σε usb με το rufus και να τρέξεις το setup μέσα από τα windows από το usb οπότε θα σου κάνει το update κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...