Nevyn Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, mike299 είπε Εγώ πάντως χρειάστηκε να γκουγκλαρω για να καταλάβω αν η μεσαία είναι γυναίκα ή άνδρας Εγω για μια στιγμη νομιζα πως ειχαν βαλει τον Justin Bieber στην ταινια
KilliK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 φαινεται θα ειναι η πρωτη ταινια που θα διχασει ακομη και τους πιο hardcore fans του Jim. ηδη εχω διαμαχη με εναν καναδο που ξερω χρονια και ειναι μεγαλος φαν του. αυτος επιμενει οτι δεν υπαρχει καθολου SJW στοιχειο σε οτι εχει δει η διαβασει για την ταινια. εγω απλως του ειπα οτι και οι τιτανες καποτε πεφτουν.
Bourdoulas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, KilliK είπε φαινεται θα ειναι η πρωτη ταινια που θα διχασει ακομη και τους πιο hardcore fans του Jim. ηδη εχω διαμαχη με εναν καναδο που ξερω χρονια και ειναι μεγαλος φαν του. αυτος επιμενει οτι δεν υπαρχει καθολου SJW στοιχειο σε οτι εχει δει η διαβασει για την ταινια. εγω απλως του ειπα οτι και οι τιτανες καποτε πεφτουν. Who are you?
Apoll Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Και η ταινία θα πάει άπατη, αφού έχουν αρχίσει ήδη οι ζητωκραυγές από τους SJW ότι δεν θα έχει άνδρες... Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από Apoll 2 1 2
postfire Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, tritonas00 είπε ε ρε καταντια... μαυρα χαλια
liakinen Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Το μάμησαν και ψόφησε εδώ και καιρό το εν λόγω franchise. Όχι ο Cameron ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν το σώζει πια.
KilliK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 το θεμα ειναι οτι αν ισχυουν οι φημες, ουτε καν η Λιντα θα εχει μεγαλο ρολο στην ταινια, κατι που ειχα υποψιαστει οταν στο κεντρο της προμο εικονας ειχαν το ανδρογυναικο. γενικα ολα δειχνουν οτι η νεα τριλογια θα ειναι ενα reboot του franchise με την σταμπα του Cameron αυτη την φορα. ενα passing of torch με τα νεα προσωπα να αντικαθιστουν τα παλια και το SJW στοιχειο να ειναι πιο εντονο. παντως ο Αrnold γυμναζει τον νεο Τ:
telis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Θα το σκεφτώ ακόμα και να το κατεβάσω από torrent. Δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει το ρεύμα που θα κάψω 3
tritonas00 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Το Jason-Termiονη επρεπε να λεγεται η ταινια
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Έβγαλαν και oceans 8 με μόνο γυναίκες. Έχουν να δουν σαβούρες τα μάτια μας. Το 99% των γυναικών είναι αταλαντες.
Wayward Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, Arkin είπε Έβγαλαν και oceans 8 με μόνο γυναίκες. Έχουν να δουν σαβούρες τα μάτια μας. Το 99% των γυναικών είναι αταλαντες. Σύμφωνα με ποιες μελέτες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 4 minutes ago, Wayward said: Σύμφωνα με ποιες μελέτες? Έλα τώρα θες και μελέτες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα