Προς το περιεχόμενο

Terminator (2019)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Η λύση είναι μια σχετικά με το franchise: κατεβάζεις και βλέπεις το Terminator 2 Director's cut, όπου με βάση τις κομμένες σκηνές, ειδικά στο τέλος, τελειώνει μια και καλή η σειρά.

Και μετά διαγράφεις από το μυαλό σου την τελευταία μπούρδα που λέγεται TDF Ή επιλέγεις να υιοθετήσεις την συνέχεια που αντιπροσωπεύει το T3: Rise of the Machines. 

Πάντως είναι επίτευγμα το ότι κατάφεραν και ξεπέρασαν σε αθλιότητα το T3 και το Genisys με το TDF. Είχε δίκιο ο Αινστάιν που είχε πει: "το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρα, αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο"...

Το T2 είναι beyond classic

Και λίγο offtopic. Δεν είναι βέβαιο ότι ο Einstein είπε τέτοιο πράγμα. Προέρχεται από "μαρτυρία" τρίτου ~15 χρόνια μετά το θάνατο του.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2016/02/11/einstein/

• Απαντ. 575
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε

Το T2 είναι beyond classic

Και λίγο offtopic. Δεν είναι βέβαιο ότι ο Einstein είπε τέτοιο πράγμα. Προέρχεται από "μαρτυρία" τρίτου ~15 χρόνια μετά το θάνατο του.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2016/02/11/einstein/

Α καλά...Τελικά ότι να 'ναι είναι το διαδίκτυο...Τα μισά πρέπει να πιστεύεις.

35 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

Στο Τ2 Extended Edition τελειώνει μια για πάντα το θέμα, στο DC όχι.

Ναι αυτό εννοούσα. Που δείχνει

Την Sarrah γριά και τον John οικογενειάρχη πλέον και γερουσιαστή...

;)

Επεξ/σία από _Theo_
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχουν λόγια..... απλά τραγικό το σενάριο.

Είδαμε και τον Terminator σε ρόλο οικογενειάρχη... καλού μπαμπα... στοργικού συζήγου.....να βγάζει και τα σκουπίδια έξω.... 🤮 🤮 🤮

Δημοσ.

όπως αναφέρθηκε παραπάνω δείτε το T2 extended edition. Κλείνει το franchise μια χαρά. Ξεχάστε τις παρωδίες που ακολούθησαν

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gsisr είπε

όπως αναφέρθηκε παραπάνω δείτε το T2 extended edition. Κλείνει το franchise μια χαρά. Ξεχάστε τις παρωδίες που ακολούθησαν

Το T3 δεν είναι παρωδία, ούτε το Salvation. Genesys & Dark Fate είναι παρωδίες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, spyroskonst είπε

Ρε παιδιά, μόνο σε εμένα άρεσε το Genesys? Εντάξει, δεν θα το πω αριστούργημα, αλλά για soft reboot το βρήκα πολύ καλό.

Μάλλον ναι. Εμένα προσωπικά μου αρέσει και το Τ3 μιας και είχε badass Terminator.

Eνώ το Salvation είναι πολύ καλό ως sci-fi ταινία αλλά όχι ως Terminator. Αλλά το Genesys ήταν αχταρμάς. 

Επεξ/σία από Apoll
  • Like 1
Δημοσ.

Αν θέλετε πάντως μια στα αλήθεια καλή ιστορία στη οθόνη σας εμπνευσμένη απο τις 2 πρώτες ταινίες, σας πρωτείνω να παίξετε το Terminator: Resistance. Ειλικρινά, θα έπρεπε να ντρέπεται ο Κάμερον, γιατί ένα studio βιντεοπαιχνιδιών, με πολύ μικρό budget του έβαλε τα γυαλία και κατέδειξε τι άθλιο αίσχος είναι ειδικά οι 2 τελευταίες ταινίες στη σειρά, καταφέρνοντας να φτιάξει ένα παιχνίδι που αν η ιστορία του ήταν σε ταινία, θα μιλούσαμε άνετα για τη καλύτερη απο εποχής Τ2.

• Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Spartan_X είπε

Αν θέλετε πάντως μια στα αλήθεια καλή ιστορία στη οθόνη σας εμπνευσμένη απο τις 2 πρώτες ταινίες, σας πρωτείνω να παίξετε το Terminator: Resistance. Ειλικρινά, θα έπρεπε να ντρέπεται ο Κάμερον, γιατί ένα studio βιντεοπαιχνιδιών, με πολύ μικρό budget του έβαλε τα γυαλία και κατέδειξε τι άθλιο αίσχος είναι ειδικά οι 2 τελευταίες ταινίες στη σειρά, καταφέρνοντας να φτιάξει ένα παιχνίδι που αν η ιστορία του ήταν σε ταινία, θα μιλούσαμε άνετα για τη καλύτερη απο εποχής Τ2.

Πρεπει να ειναι παρα πολυ καλο το Terminator: Resistance το εχω στο προγραμμα καιρο πρεπει να το αρχισω. Παντου διαβαζω πολυ καλα λογια.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω για το Friday the 13th που έδειξαν στα "forget the other sequels happened", αλλά το Logan ήταν καλό και είχε επιτέλους Wolverine και όχι "some guy with claws that...eh...maybe stabs folks or something?".

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/2/2020 στις 12:38 ΜΜ, Spartan_X είπε

Kοιτάξτε παιδιά.

Υπάρχουν κάποια θέματα για το αν πράγματι ξέρουμε τι θέλουμε. Διότι το Resistance ουσιαστικά ειναι κάτι ανάλογο με το Salvation, το οποίο επίσης δεν πήρε καλές κριτικές, παρά τoυς εξαιρετικούς πρωταγωνιστές. τα πολύ καλά εφέ και το πολύ καλό στορυ. Προσωπικά δεν βλέπω στην υπόθεση του Resistance ως κάτι καλύτερο και τονίζω πως εμένα αν εξαιρέσω το terminator 3, που δεν έπασχε απο υπόθεση αλλά από ηθοποιούς (ο τυπος που έκανε τον conor ηταν ανεκδιήγητος), τα υπόλοιπα μου φάνηκαν συμπαθητικά.

Ουδέποτε κατάλαβα γιατι δεν συνεχίστηκε το Genesis που μας άφησε με ένα μεγάλο ερωτηματικο στο τέλος και γενικότερα, πέρα από τους δυνατούς ηθοποιούς (οκ πάλι τραγικοί στην επιλογή του conor), ήταν εξαιρετικά γυρισμένο.

Το λάθος του σεναριογράφου, ειναι οτι πιάνει ξανά ένα ηδη υπάρχον στορυ και το αλλάζει, αντι να τελειώσει το ήδη υπάρχον. Ο σκοπός ειναι να μάθουμε ποιος έστειλε τον Αρνι πίσω που ειναι και το μεγάλο ερώτημα, ποιος κρυβεται πίσω απ όλα, όχι να δουμε κάτι καινούργιο.

Και αυτο ειναι που τρώει και τη νέα δουλειά, η οποία μονο κακή δεν είναι.

Αν αυτο που ειδαμε τωρα, το γυρναγε ο Αρνολντ στα τέλη του 90, θα έσπαγε ταμεία. Τωρα ομως το στορυ έχει εξελιχθει

• Moderators
Δημοσ.
On 09/02/2020 at 10:19, Apoll said:

Μάλλον ναι. Εμένα προσωπικά μου αρέσει και το Τ3 μιας και είχε badass Terminator.

Δεν ξετρελάθηκα με το T3 σαν concept, αλλά τέτοια ταινία δεν πρόκειται να γυριστεί πάλι στις μέρες μας. Δεν πρόκειται να μας δείξουν ξανά σε blockbuster ένα macho αρσενικό να δέρνει για 2 λεπτά συνεχόμενα γυναίκα με την πολιτικορεκτίλα που μας δέρνει:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...