Προς το περιεχόμενο

Terminator (2019)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο βάρος για την καταστροφή του franchise την φέρει πλέον ο Cameron και μετά ο σκηνοθέτης. Έιχε καταντήσει αηδία να δίνει συνεντεύξεις προώθησης της προηγούμενης μέγιστης κουράδας και πολύ περισσότερο της τωρινής. Ο άνθρωπος είναι μπλα μπλα μόνο. Κρίμα γιατί τον είχα πολύ ψηλά κάποτε. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 575
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανεξάρτητα με το αν ειναι καλή ή κακή η ταινία, έχω το εξής ερώτημα.

Η ταινια υποτιθεται οτι θα πηγαινε για τριλογία 2 φορές ως τωρα.

Η πρώτη ηταν με τον Κρίστιαν Μπειλ που για κάποιο λόγο, το έκοψαν στη πρώτη ταινία.

Η δεύτερη ήταν με τον papa Άρνολντ και τη δρακομάνα, που ανεξάρτητα με το αν άρεσε ή όχι, άφηνε πολλά ερωτηματικά για το ποιος έστειλε τον Άρνολντ στο παρελθόν, τι υπάρχει απο πίσω κτλ.

Τωρα τι ακριβως πήγαν να κάνουν? Γιατι δε το συνεχίζουν εκεί που το άφησαν; Ok εμένα μου άρεσε η ταινία διότι είχε αυτό που θέλω. Το παραμυθι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχεδον συμφωνω μαζι σου!! Η ταινια και εμενα μου αρεσε και δεν καθομαι να ψειριζω ποιος τι γιατι πως κλπ...ηταν ακριβως οτι επρεπε για να περασουν οι σχεδον 2 ωρες ευχαριστα!!! Ο Αρνολντ μια χαρα για την ηλικια του, η Χαμιλτον... ΟΚ, σιγουρα δεν προκειται να αγγιξει τα 1, 2, 3 και ακομη πιο σιγουρα δε νομιζω οτι "δενει" με τα 2 επομενα (Salvation, Genisys) αλλα και ετσι, οι 2 αυτες ωρες περασαν "ομορφα"!!!

Επεξ/σία από doa5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pontez2 είπε

Ανεξάρτητα με το αν ειναι καλή ή κακή η ταινία, έχω το εξής ερώτημα.

Η ταινια υποτιθεται οτι θα πηγαινε για τριλογία 2 φορές ως τωρα.

Η πρώτη ηταν με τον Κρίστιαν Μπειλ που για κάποιο λόγο, το έκοψαν στη πρώτη ταινία.

Η δεύτερη ήταν με τον papa Άρνολντ και τη δρακομάνα, που ανεξάρτητα με το αν άρεσε ή όχι, άφηνε πολλά ερωτηματικά για το ποιος έστειλε τον Άρνολντ στο παρελθόν, τι υπάρχει απο πίσω κτλ.

Τωρα τι ακριβως πήγαν να κάνουν? Γιατι δε το συνεχίζουν εκεί που το άφησαν; Ok εμένα μου άρεσε η ταινία διότι είχε αυτό που θέλω. Το παραμυθι.

το Dark Fate ξεκινησε ως sequel του Genisys, ο σκηνοθετης δουλευε ηδη πανω σε αυτο στο pre-production του,  γιαυτο και το art design του DF ειναι ιδιο με αυτο του Genisys. Οταν ομως ο παραγωγος επεισε τον Cameron, πιθανοτατα τον δελεασε με τα property rights, να ερθει και να δουλεψει στο project, αποφασισαν να εγκαταλειψουν τα αρχικα τους σχεδια και να κανουν ενα sequel απευθειας στο T2.

Αναφορά σε κείμενο

Θεέ μου θα σκηνοθετήσει το επερχόμενο Neuromancer

ω θεε μου, πεσμου οτι κανεις πλακα. πηγη;;;

Επεξ/σία από KilliK
  • Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, pontez2 said:

Η οποία ταινία προσωπικά μου άρεσε αρκετά. Ήταν η αμέσως καλύτερη για εμένα μετά από τα T1/T2. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά και δεν συνέχισαν με τον Bale.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 29/1/2020 στις 1:26 ΜΜ, D.Luffy είπε

Αυτός ο Miller πρέπει να είναι πολύ στόκος (Θεέ μου θα σκηνοθετήσει το επερχόμενο Neuromancer :fear:).

Και βέβαια. Εδώ τα έβαλε με τους fan και άρχισε να τους βρίζει τι να λέμε τώρα...

• Like 1
Δημοσ.

Η ταινία είναι τερατουργημα και ιεροσυλία. Ντροπή τους που την βγαλανε. Έιδα τα ένα και δύο σήμερα και συνήλθα.

• Like 4
Δημοσ.
Στις 29/1/2020 στις 3:14 ΜΜ, KilliK είπε

ω θεε μου, πεσμου οτι κανεις πλακα. πηγη;;;

Τελικά το νέο ήταν παλιό (2017). Σύμφωνα με τη Wikipedia:

"In August 2017, it was announced that Deadpool director Tim Miller was signed on to direct a new film adaptation by Fox, with Simon Kinberg producing."

Μετά την μεγάλη του επιτυχία με το Dark Fate το βλέπω χλωμό να του εμπιστευτούν τόσο risky project. Αν βέβαια γυριστεί και ποτέ η ταινία..

Δημοσ.
Στις 2/2/2020 στις 6:17 ΜΜ, gsisr είπε

Η ταινία είναι τερατουργημα και ιεροσυλία. Ντροπή τους που την βγαλανε. Έιδα τα ένα και δύο σήμερα και συνήλθα.

Υπάρχουν και χειρότερα, όταν έχουμε την Hamilton να καταγγέλλει ότι η οικονομική καταστροφή της ταινίας (χάσανε πάνω από 150μύρια) είναι αποτέλεσμα του ότι οι fans δεν ξέρουν τι θέλουν!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τη συνταγή την είχαν από τα 1 και 2. Ας σκέφτονταν και τίποτα άλλο πέραν απ' το άρμεγμα. Το χω καημό πραγματικά γι αυτό το franchise να δινόταν το τελευταίο επεισόδιο της τριλογίας και να την έκλεινε επάξια μια για πάντα. Δε ξέρω ίσως φταίει ότι μεγαλωσα με τα ένα και δύο και έχουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα η ίσως απλά δε θα ξαναβγούν τέτοιες ταινίες

• Like 1
Δημοσ.

ναι, το διαβασα, οταν ομως εδειχνε το κλοδαχτυλο στους φανς, επειδη δεν τους αρεσε η κατευθυνση που πηγαινε η ταινια, ηταν  ωραια. ειπε οτι δεν ενδιαφερεται  πλεον να κανει αλλες Τ ταινιες, βεβαια πριν βγει και πατωσει η ταινια, ελεγε τα αντιθετα.

εχει πλακα ομως οτι αυτη και ο Μιλερ, δεν εχουν το φιλοτιμο να αποδεχτουν την προσωπικη τους ευθυνη για την αποτυχια τους, αλλα ριχνουν το φταιξιμο στους φανς. δειχνει ποσο εκτος πραγματικοτητας η υπεροπτες ειναι αυτοι που δουλευουν στο Χολυγουντ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχουν χασει τελειως εκει στο Χολιγουντ, εδω και καιρο: Πλεον ομως δε μπορουν καν να καταλαβουν τι τους φταιει αφου πιστευουν οτι ειναι προοδευτικες αυτες οι μ@λ@κιες με τις γυναικες ΠΑΝΤΟΥ και σε ρολο αντρα και τους αντρες γλαστρες- σε ρολο νοικοκυρας.

Η κριση του Δυτικου πολιτισμου εχει φτασει στο ζενιθ της. Το κακο ειναι οτι η ιδια η κοινωνια των "ανεπτυγμενων χωρων" δεν καταλαβαινει τι φταιει! Τοσο προβατα ειναι πια που δεν εχουν σκεψη-κριτικη ικανοτητα ή την καταλληλη παιδεια να αντιληφτουν τι συμβαινει!

Εχουμε γεμισει παντου τετοιες αηδιες, απο τις ταινιες μεχρι τα βιβλια που πωλουνται στα βιβιλιοπολεια. Αμα ριξει κανεις μια ματια στους τιτλους ή την εισαγωγη πραγματικα θα του φυγει το καφασι με αυτα που θα διαβασει, πχ περι καταπιεσης των γυναικων στα παλια χρονια και τετοια... Υπαρχει ενα παραλογο κυμα που προμονταρει την εξεγερση των γυναικων, με σκοπο να παρουν τα ηνια αυτες, ετσι με το στανιο, στα παντα. Και για λογο αγνωστο, αυτο το κινημα υποστηριζεται απο το συνολο των συγχρονων κοινωνιων της Δυσης...

Προσεξτε, δε λεω οτι φταιει το συνολο των γυναικων για αυτο. Λεω οτι σημερα υπαρχει ταση επιβολης καποιων ιδεων και μιας νεας ταξης πραγματων ασχετα απο το αν αρμοζει-ταιριαζει ή στεκει να προωθειται κατι τετοιο.

Εχει καταντησει αηδια το πραγμα, το αποτελεσμα ειναι αισχος και -στην τελικη- με το ζορι δε γινεται ΤΙΠΟΤΑ.

Τα αποτελεσματα θα τα βλεπουν και θα συνεχιζουν να τα βλεπουν σε παραγωγες τυπου TDF, Troy STD κλπ οπου θα συνεχιζουν να πατωνουν και ακρη δε θα βρισκουν.

Επεξ/σία από qspock
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η λύση είναι μια σχετικά με το franchise: κατεβάζεις και βλέπεις το Terminator 2 Director's cut, όπου με βάση τις κομμένες σκηνές, ειδικά στο τέλος, τελειώνει μια και καλή η σειρά.

Και μετά διαγράφεις από το μυαλό σου την τελευταία μπούρδα που λέγεται TDF Ή επιλέγεις να υιοθετήσεις την συνέχεια που αντιπροσωπεύει το T3: Rise of the Machines. 

Πάντως είναι επίτευγμα το ότι κατάφεραν και ξεπέρασαν σε αθλιότητα το T3 και το Genisys με το TDF. Είχε δίκιο ο Αινστάιν που είχε πει: "το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρα, αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο"...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...