Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Γεια σας, σκέφτομαι να ψάξω για εργασία μάλλον στο χώρο της εστίασης για ένα διάστημα, αλλά έχω δύο προβλήματα, Πρόβλημα 1. Με ανησυχεί η πιθανότητα να καθυστερείτε η πληρωμή μου και να πρέπει να απαιτώ τα λεφτά μου, να παίρνω λιγότερα από όσα πρέπει ή να περιμένω μάταια και αυτό είναι κάτι που βλέπω συχνά τριγύρω ακόμα και σε ανθρώπους που δουλεύουν σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, υπάρχει τρόπος να προστατευτεί κάποιος από κάτι τέτοιο? εδώ ακόμη και σε κανάλια, ομάδες ή supermarkets δεν πληρώνονται, δεν θέλω να σκέφτομαι τι γίνεται πιο κάτω. Πρόβλημα 2. Θέλω να αποφύγω ένα τοξικό ή υβριστικό περιβάλλον, θα προτιμούσα να δουλεύω παρέα με αρκετό κόσμο χωρίς να έχω άμεση επαφή με κάποιο αφεντικό ή κάτι τέτοιο, πάλι τι μπορεί να κάνει κάποιος για αυτό? Έχω δουλέψει για ξένους και ποτέ δεν είχα πρόβλημα αλλά στην Ελλάδα ανησυχώ και φοβάμαι να δουλέψω ειδικά με όσα ακούω από άλλους αλλά δύσκολα μπορώ να το αποφύγω αυτή τη περίοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα