EVZONAS Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το Xiaomi MI Band 2 είναι συμβατό με το ZTE BLADE L110. Ρωτάω γιατί προσπαθώ να το συνδέσω και δεν μπορώ.Το έχω ήδη στείλει για αναβάθμιση και το προιόν δεν είναι ελαττωματικό. Ευχαριστώ
gusdevelopers Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, EVZONAS είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το Xiaomi MI Band 2 είναι συμβατό με το ZTE BLADE L110. Ρωτάω γιατί προσπαθώ να το συνδέσω και δεν μπορώ.Το έχω ήδη στείλει για αναβάθμιση και το προιόν δεν είναι ελαττωματικό. Ευχαριστώ εχεις κατεβάσει το mi fit; για να το συνδέσεις επισης εχεις ελέγξει μήπως είναι paid σε αλλη συσκευη; εγω προσώπικα δεν εχω αντιμετώπισει ποτε θέμα Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από gusdevelopers
ELTASSOS Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) εντυπωση μου κανει διοτι το εχω συνδεσει σε ενα σκασμο συσκευες ταμπλετ ακομη και windows phone. Το μονο που σκεφτομαι αρχικα ειναι μηπως εχει ηδη συνδεθει σε καποια αλλη συσκευη και ξεχασανε να το κανουν unpair. Δεν μπορει να συνδεθει αν προηγουμενως δεν καταργηθει προηγουμενη συνδεση ασχετα αν εχει προσβαση η οχι. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από ELTASSOS
kodorevi8ulis Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 αν ισχύει αυτό που βλέπω Bluetooth 2.1 τότε εεε μπααα σιγά μη συνδεθεί δεν ξέρω καν αν συνδέεται με 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα