Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι... Σε ότι bench πρόγραμμα και να ανοίξω το Memory clock της GPU μου το δειχνει στα 5800Mhz, ενώ όπως γνωρίζουμε η κάρτα είναι 11 GB. Υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω εδώ; Δε μου φένεται λογικό... Ακόμα και όταν έτρεξα το superposition benchmark πάλι 5800 Mhz μου το έδειχνε... Η ταχύτητα αυτή μήπως διπλασιάζεται Χ2 για να πάρω το actual της κάρτας;

Επεξ/σία από Iamthagod
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Iamthagod είπε

Καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι... Σε ότι bench πρόγραμμα και να ανοίξω το Memory clock της GPU μου το δειχνει στα 5800Mhz, ενώ όπως γνωρίζουμε η κάρτα είναι 11 GB. Υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω εδώ; Δε μου φένεται λογικό... Ακόμα και όταν έτρεξα το superposition benchmark πάλι 5800 Mhz μου το έδειχνε... Η ταχύτητα αυτή μήπως διπλασιάζεται Χ2 για να πάρω το actual της κάρτας;

Κάπου το μπερδεύεις.

11gb είναι η ποσότητα της ραμ ,όπως έγραψες. 5800 είναι η ταχύτητα της σε mhz,γι αυτό και όπως περιγράφεις,βλέπεις το memory clock στα 5800.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Άρα δουλεύει νορμαλ... τσάμπα θέμα άνοιξα. Μου φάνηκε λιγάκι too much τα 39 fps minimum σε 1080p extreme με 100% utilization για αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Iamthagod είπε

Άρα δουλεύει νορμαλ... τσάμπα θέμα άνοιξα. Μου φάνηκε λιγάκι too much τα 39 fps minimum σε 1080p extreme με 100% utilization για αυτό. 

Τόσο περίπου γράφει minimum στο SP 1080p extreme. Run με run μπορεί να διαφέρει αλλά πάνω κάτω εκεί είναι η ti . 

Δες εδώ για να συγκρίνεις και πόσταρε κανένα screenshot αν θες ;)

Επεξ/σία από mcrae13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...