Προς το περιεχόμενο

PSU Seasonic Focus Plus 650 Gold, στα 79,90 ευρώ @ e-shop newsletter.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Seasonic Focus Plus 650 Gold στο e-shop από το newsletter στα 79,90 ευρώ. 80plus Gold, full modular, 10 χρόνια εγγύηση.

Newsletter. https://www.e-shop.gr/newsletter/mail-180413_77150.html?&utm_campaign=newsletter180413&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other.

Κατευθείαν link. https://www.e-shop.gr/psu-seasonic-focus-650w-gold-p-PER.643709?utm_campaign=newsletter180413&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=8-trofodotiko&utm_content=8.4-psu+seasonic+focus+650w+gold&offer=OFFER1815&d=180506.

Στο Skroutz από 104 ευρώ συν τα όποια μεταφορικά. https://www.skroutz.gr/s/12517808/Seasonic-Focus-Plus-650-Gold.html.

Επεξ/σία από black66.gr
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

37 λεπτά πριν, Leuteris.V.2 είπε

Στο τιτλο λεει 650 και στα χαρακτηριστικα λεει 850. Ποιο ειναι το σωστο?

Ο τίτλος φυσικά. Απλά προφανώς δεν έβαλαν την σωστή περιγραφή. Αν έδιναν το 850άρι 80 ευρώ θα το έπαιρνα και ας μην χρειάζομαι psu τώρα. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ.

Με βάση την τιμή πρόκειται για το τροφοδοτικό με τα 650W. Ολα τα χαρακτηρίστηκα είναι απο την έκδοση με τα 850W, καπου το μπερδεψαν.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι είναι τροφοδοτικάρα σε καλή προσφορά δεν αμφισβητείται νομίζω. Αλλά όχι δεν υπάρχει λόγος αν το σύστημα δουλεύει λίγες ώρες. Εξάλλου καλή η προσφορά αλλά και τα 80 ευρώ είναι ποσό για να πάρεις ας πούμε έναν 250άρη samsung evo... Δεν είναι λίγα χρήματα... Χάθηκε να βάζαν το μικρότερο σε χαμηλότερη τιμή; Επίσης ένα θετικό μέσα σε όλα που έχει το seasonic είναι ότι είναι και από τα μικρά τροφοδοτικά και βολεύει σε μικρά κουτιά...

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Αξίζει λέτε να αντικαταστήσω ένα Enermax PRO82+ 525W σε σύστημα που δουλεύει λίγες ώρες ?

Αν σκεφτεσαι αλλαγή και επειδή είναι παλιό, ναι.

Αν δεν σου περισσεύουν, δεν έχεις λόγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Αξίζει λέτε να αντικαταστήσω ένα Enermax PRO82+ 525W σε σύστημα που δουλεύει λίγες ώρες ?

Όχι με την καμμία, το τροφοδοτικό που έχεις ήταν απο τα αγαπημένα μου, το είχα και το πούλησα κάποια στιγμή μιας και η αποθήκη ήταν τίγκα σε hardware. Το έχω μετανιώσει όμως που το σκότωσα. 

Από τα καλύτερα οικονομικά psu που έχουν περάσει απο τα χέρια μου. Αν δεν έχει θέμα - που δεν νομίζω - μην το αλλάξεις με τίποτα. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το psu του τίτλου θεωρείται αντίστοιχο ή καλύτερο από την σειρά rmx της corsair? 

Επεξ/σία από p_under
Δημοσ.
Μόλις τώρα, p_under είπε

Το psu του τίτλου θεωρείται αντίστοιχο ή καλύτερο από την σειρά rmx της corsair? 

Αντιστοιχο με αυτην.

• Like 1
Δημοσ.

13 λεπτά πριν, Aprosarmostos7 είπε

ισως το corsair να ειναι ενα κλικ πιο αθορυβο

Ισχύει μιας και το corsair έχει μεγαλύτερο fan 135mm σε αντίθεση με το seasonic του θέματος που έχει 120mm fan. Η τιμή του όμως ειναι πολύ καλή και χωρίς επιπλεόν μεταφορικά ειναι καλό vfm. Θα το χτυπούσα αν δεν είχα παρει το corsair rmx 750watt στα 102€ από τη παλαιότερη προσφορά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...