nectons Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Bspus είπε Οποτε οι επαγγελματιες αγνοουν την AMD, οι gamers δεν την προτιμουν γιατι ειναι κατωτερη. Οσοι αγοραζουν καιγονται και μαθαινουν να την αγνοουν. Πως εχει επιβιωσει τοσα χρονια με αυτες τις συνθηκες? Ειλικρινα πιστευεις οτι θα υπηρχε 6-core i5 στη μη enthusiast πλατφορμα της intel αν δεν ειχαν βγει οι ryzen περυσι? μου αρέσει που έκανα unsubscribe και συνεχίζουν να έρχονται ειδοποιήσεις... διαχειριστές το σύστημα έχει πρόβλημα για κοιτάξτε το.. Και ναρκωτικά συνεχίζουν να παίρνουν οι χρήστες εδώ και πολλά χρόνια... τι σημαίνει αυτό? Και επαναλαμβάνω.. Δεν λέω όχι στον ανταγωνισμό. Και οτιδήποτε μετά το "οπότε" σου ισχύει 101%. Και ναι θα είχε βγάλει τις ίδιες ακριβώς πλατφόρμες η ιντελ και να μην υπήρχε η AMD. Ξέρεις γιατί? Γιατί στην θέση της AMD θα υπήρχε κάποιος άλλος. Γιατί πάντα υπάρχει ο ανταγωνισμός. Και πάντα θα υπάρχει η εξέλιξη. Και ο κωλοτούμπας ποιο πάνω απλά να τον ενημερώσω ότι έχω 3 πλατφόρμες AMD που παίζουν στο μαγαζί μου και άλλες τρεις με ιντελ... Και όχι δεν κάνω reviews η δοκιμές. Μαγαζί έχω και είμαι υποχρεωμένος αν ο πελάτης είναι παντελώς ηλίθιος και δεν ακούει την συμβουλή μου να πάρει ιντέλ. Οπότε τα έχω όλα και τα δοκιμάζω. Σε ΟΛΑ η amd είναι χειρότερη από την ιντέλ σε κόστος προς απόδοση. Και όταν λέω απόδοση δεν εννοώ τα benchmarks μόνον αλλά και την καθημερινή χρήση, κατανάλωση, θερμοκρασίες, σταθερότητα κλπ κλπ.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1001 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 16 ώρες πριν, makisgiasena είπε Κρίμα που δε τα καταφέρνει με τις κάρτες γραφικών... Και το μονοπώλιο nvidia θα συνεχίζεται για πολύ καιρό από ότι φαίνεται από ότι φαίνεται τα πηγαίνουν καλύτερα στο mining και οι τιμές είναι ασύμφορες μιας και δεν μένουν και πολλές για διάθεση ώστε να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός! Αναφορά σε κείμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisgiasena Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, nectons είπε Ελληνική νοοτροπία. Κρίμα... Όχι ότι χάνω κάθε ελπίδα αλλά πραγματικά κρίμα... Είμαι ακόμη ένας περήφανος ΕΛΛΗΝΑΣ! εγω με φασιστακια δεν μιλαω. ταλεγαμε! ΧΑ και καλα κρασια, μπλοκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Τι διαβάζουμε εδώ μέσα πραγματικά, προτείνω πλέον ψυχολογικά τεστ πριν γίνεται εγγραφή μέλους 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 27 minutes ago, nectons said: Οι επεξεργαστές της AMD καίγονται 24 minutes ago, nectons said: Κάνω unsubscribe παίδες από το συγκεκριμένο νήμα Καλύτερα... 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 καλα, με τον νεκτονς και τον αλλον τον οτιναναι73 ειναι σαν να παιζεις σκακι με περιστερια. θα χεσουν την σκακιερα, και θα γκρεμισουν τα πιονια κανοντας οτι κερδισαν. Αν ειχαμε σωστο moderation με ενα μπανακι θα εστρωναν, αλλα που... Δεν λεει ιντελ ο τιτλος ουτε απλ... 13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) η τελευταια φορα που αγορασα intel ηταν ενας pentium III ,απο τοτε ολα μου τα συστηματα ειναι με amd λογω vfm κ ποτε δεν ειχα προβλημα ακομα κ για τους γνωστους μου οταν τους φτιαχνω pc amd προτεινω κ αυτοι παντα ευχαριστημενοι ειναι με το κοστος κ την αποδοση φετος πρωτη φορα θα παω σε intel λογω ειδικων συνθηκων (linux) αλλα ξερω οτι αν δεν ηταν η amd με τους ryzen θα πληρωνα σχεδον διπλασια τιμη για την ιδια αποδοση οποτε αγαπαμε κ στηριζουμε amd οποτε μπορουμε κ για οσο συμπεριφερεται σωστα στον καταναλωτη βεβαια δεν εχω καμια ψευδαισθηση οτι αν ειχε το πανω χερι ισως να εκανε τα ιδια με την intel γενικως στηριζουμε οποιον δινει αξια στα χρηματα μας τα οπαδιλικια κ τα κλισε ειναι για οσους βγαζουν κερδος στην πλατη μας κ για τους βλακες Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από what_if 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 26 λεπτά πριν, what_if είπε η τελευταια φορα που αγορασα intel ηταν ενας pentium III ,απο τοτε ολα μου τα συστηματα ειναι με amd λογω vfm κ ποτε δεν ειχα προβλημα ακομα κ για τους γνωστους μου οταν τους φτιαχνω pc amd προτεινω κ αυτοι παντα ευχαριστημενοι ειναι με το κοστος κ την αποδοση φετος πρωτη φορα θα παω σε intel λογω ειδικων συνθηκων (linux) αλλα ξερω οτι αν δεν ηταν η amd με τους ryzen θα πληρωνα σχεδον διπλασια τιμη για την ιδια αποδοση οποτε αγαπαμε κ στηριζουμε amd οποτε μπορουμε κ για οσο συμπεριφερεται σωστα στον καταναλωτη βεβαια δεν εχω καμια ψευδαισθηση οτι αν ειχε το πανω χερι ισως να εκανε τα ιδια με την intel γενικως στηριζουμε οποιον δινει αξια στα χρηματα μας τα οπαδιλικια κ τα κλισε ειναι για οσους βγαζουν κερδος στην πλατη μας κ για τους βλακες Συμφωνω σε ολα εκτος οτι μετα τις χρονιες των pentium η amd ειναι vfm. Οι bulldozer ή πως αλλιως τους λέγανε ήταν σκέτη αποτυχία. Πλεον με ryzen ευτυχώς εφτιαξε, και ελπιζω σιγα σιγα να "δυναμώσουν" και αλλο το single core να αναβαθμισω και γω καποια στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε Εδώ η ιντελ πούλαγε τον 6900κ 1100+ ευρώ ο 1800χ είναι το θεμα. Και τώρα έχει 1000 ευρώ. Εντυπωσιακό . https://www.skroutz.gr/s/9141650/Intel-Core-i7-6900K-Box.html?from=catspan&keyphrase=6900k Η amd έριξε τις τιμές. Όπως δικαιωθήκαν οι ταλιμπάν πιστοί της που έλεγαν ότι οι i7 4790k θα γίνονταν για πέταμα ... και έπεσαν και σε αυτό μέσα !!!! Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Dr_73 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, nectons είπε μου αρέσει που έκανα unsubscribe και συνεχίζουν να έρχονται ειδοποιήσεις... διαχειριστές το σύστημα έχει πρόβλημα για κοιτάξτε το.. Και ναρκωτικά συνεχίζουν να παίρνουν οι χρήστες εδώ και πολλά χρόνια... τι σημαίνει αυτό? Και επαναλαμβάνω.. Δεν λέω όχι στον ανταγωνισμό. Και οτιδήποτε μετά το "οπότε" σου ισχύει 101%. Και ναι θα είχε βγάλει τις ίδιες ακριβώς πλατφόρμες η ιντελ και να μην υπήρχε η AMD. Ξέρεις γιατί? Γιατί στην θέση της AMD θα υπήρχε κάποιος άλλος. Γιατί πάντα υπάρχει ο ανταγωνισμός. Και πάντα θα υπάρχει η εξέλιξη. Και ο κωλοτούμπας ποιο πάνω απλά να τον ενημερώσω ότι έχω 3 πλατφόρμες AMD που παίζουν στο μαγαζί μου και άλλες τρεις με ιντελ... Και όχι δεν κάνω reviews η δοκιμές. Μαγαζί έχω και είμαι υποχρεωμένος αν ο πελάτης είναι παντελώς ηλίθιος και δεν ακούει την συμβουλή μου να πάρει ιντέλ. Οπότε τα έχω όλα και τα δοκιμάζω. Σε ΟΛΑ η amd είναι χειρότερη από την ιντέλ σε κόστος προς απόδοση. Και όταν λέω απόδοση δεν εννοώ τα benchmarks μόνον αλλά και την καθημερινή χρήση, κατανάλωση, θερμοκρασίες, σταθερότητα κλπ κλπ.... Τα ναρκωτικα δεν καταλαβαινω που κολλανε. Εγω αναφερομουν στο παραδοξο να εχουμε μια εταιρια με κατωτερα προιοντα που δεν ικανοποιει τους πελατες της και να εχει επιβιωσει δεκαετιες στην αγορα διατηρωντας ενα σεβαστο ποσοστο. Οχι, η intel δεν θα ειχε βγαλει τις ιδιες πλατφορμες και η αγορα των cpu (ειδικα των x86) δεν ειναι και ενας χωρος στον οποιο μπαινει ο καθενας. Και αυτοι που μπηκαν κατα καιρους (με cyrix, crusoe κλπ) ειτε απετυχαν λογω προβληματων ειτε εστιασαν σε καποιο συγκεκριμενο niche. Η μονη που υπηρχε για σταθερο ανταγωνισμο ηταν η AMD. Το μονο κακο ειναι οτι αργησε μια δεκαετια να ξαναβγαλει προιοντα που μπορουσαν να ανταγωνιστουν στα ισια την intel και εκει ειδαμε τα αποτελεσματα της ελλειψης ανταγωνισμου. Ελπιζω επισης να μη χρειαζεται να σου θυμισω την εποχη 1999 - 2006 που η AMD ηταν μπροστα σε επιδοσεις. Και μην πεις οτι δεν ισχυε. Και εγω ειχα και απο τις δυο πλατφορμες και την ευκαιρια να περνανε απο τα χερια μου εκατονταδες συστηματα. Ξερω τι εβλεπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Bspus είπε Το μονο κακο ειναι οτι αργησε μια δεκαετια να ξαναβγαλει προιοντα που μπορουσαν να ανταγωνιστουν στα ισια την intel και εκει ειδαμε τα αποτελεσματα της ελλειψης ανταγωνισμου. Οπότε αναγνωρίζεις (το ηλίου φαεινότερον) ότι οι fx ήταν αποτυχημένοι . Εδώ (στο φόρουμ) όμως, τόσα χρόνια, πριν τους ryzen , υπήρχαν μέλη (με 7000+ posts συμβουλών) που πρότειναν fx σαν καλύτερους από sandybridge , haswel , skylake κοκ . Και έπαιρναν κόσμο στο λαιμό τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Και τώρα έχει 1000 ευρώ. Εντυπωσιακό . https://www.skroutz.gr/s/9141650/Intel-Core-i7-6900K-Box.html?from=catspan&keyphrase=6900k Η amd έριξε τις τιμές. Όπως δικαιωθήκαν οι ταλιμπάν πιστοί της που έλεγαν ότι οι i7 4790k θα γίνονταν για πέταμα ... και έπεσαν και σε αυτό μέσα !!!! Ηλιθιότητα θα έλεγα όχι εντυπωσιακό. Δεν με νοιάζουν τα στρατόπεδα την τσέπη μου κοιτάω Πριν βγουν οι νέας γενιάς ιντελ που κάτι έγινε με τους 6 πυρήνες αν και πάλι δεν θα έπαιρνα για rendering έναν 8700, ήταν γέλιο να βλέπεις τον 6900 με τα 1000+ ευρώ να είναι πίσω από τον 1800χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, ZahosDoganos είπε τον 1800χ Τον ότι τον 1800Χ τον αποσύρει η κατασκευάστρια εταιρεία του, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, εμένα μου λέει κάτι. Και για τις τάσεις της αγοράς λέει κάτι . Όπως και το ότι ο 6900Κ πωλείται ακόμη 1000+ ευρώ . Και το ότι ο 4790k πωλείται ακόμη 365 ευρώ καινούργιος (ενώ ο fx 9590 που ήταν στην ίδια τιμή, είναι στα αζήτητα) . Φανατικότεροι υποστηρικτές της amd από την ίδια την amd, υπάρχουν πολλοί στα διάφορα φόρα (και πολυγραφότατοι) . Αυτό όμως δεν είναι θέμα της αγοράς πληροφορικής ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Dr_73 είπε Τον ότι τον 1800Χ τον αποσύρει η κατασκευάστρια εταιρεία του, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, εμένα μου λέει κάτι. Και για τις τάσεις της αγοράς λέει κάτι . Όπως και το ότι ο 6900Κ πωλείται ακόμη 1000+ ευρώ . Και το ότι ο 4790k πωλείται ακόμη 365 ευρώ καινούργιος (ενώ ο fx 9590 που ήταν στην ίδια τιμή, είναι στα αζήτητα) . Φανατικότεροι υποστηρικτές της amd από την ίδια την amd, υπάρχουν πολλοί στα διάφορα φόρα (και πολυγραφότατοι) . Αυτό όμως δεν είναι θέμα της αγοράς πληροφορικής ... Όχι δεν λέει κάτι ότι έχει 1000 ευρώ ακόμα. Πρέπει να είσαι χαζός τελείως να τον αγοράσεις με 1000 ευρώ έναντι του threadripper (ίδια τιμή) με τον οποίο κανείς την δουλειά σου 2 φορές πιο γρήγορα. FX δεν είχα ποτέ γιατί τότε η ιντελ μου πρόσφερε καλύτερα CPU οπότε ήμουν εκεί. Αν παίζεις games πάρε 8700 και καλά θα κάνεις. Εγώ που θέλω να κάνει 3d rendering όλη την ώρα θα πάρω ραιζεν που είναι πιο γρήγορος σε αυτό το τομέα. Όλοι ευχαριστημένοι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, GBorb είπε Συγνωμη για την εκφραση αλλα μεγαλυτερη παπαρια δεν εχω διαβάσει ξανά σε αυτό το forum. Εσύ το τερμάτισες. Πάλι καλά που διατύπωσες και αυτή την πρόταση. Άλλοι του σιναφιού σου δεν έχουν καν αυτή τη δυνατότητα και αρκούνται σε αντιδράσεις με emoticons. Το να "σπας" τσιπ με "Χ" τρανζίστορ σε περισσότερα cores, ή το να ενώνεις cores είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο φίλε. Ποτέ δεν θα δεις προγραμματιστή να ζητάει περισσότερα cores. Όλοι οι προγραμματιστές έχουν ευκολότερη ζωή με όσο το δυνατόν λιγότερα και ισχυρότερα cores. Δύσκολο βέβαια για σένα να το σκεφτείς, γιατί πέρασαν δεκαετίες ολόκληρες μέχρι να φτάσουμε σε κώδικα ικανό να αξιοποιήσει 6-8 cores με τα χίλια ζόρια. 4 ώρες πριν, Bspus είπε Οποτε οι επαγγελματιες αγνοουν την AMD, οι gamers δεν την προτιμουν γιατι ειναι κατωτερη. Οσοι αγοραζουν καιγονται και μαθαινουν να την αγνοουν. Πως εχει επιβιωσει τοσα χρονια με αυτες τις συνθηκες? Ειλικρινα πιστευεις οτι θα υπηρχε 6-core i5 στη μη enthusiast πλατφορμα της intel αν δεν ειχαν βγει οι ryzen περυσι? Δεν είναι θέμα πίστης. Μετά την εξάντληση των δυνατοτήτων σε 4c/8t αυτό ήταν το επόμενο λογικό βήμα. Που είχε διαρρεύσει εδώ και πολλά χρόνια. Τουλάχιστον από το 2015. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από pirmen56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα