Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας μέλοι του insomnia. Από παλιά κοίταγα συνεχεια το ενδεχόμενο να αγοράσω huawei κινητό και πριν λίγους μήνες αγόρασα ένα huawei p10 σε έκπτωση.Απο θέματα ταχύτητας έχω μείνει ικανοποιημένος με κανένα lag μέχρι στιγμής. Η κάμερα είναι πολύ καλη με κάποια μειών που θα πω μετά.Οι λειτουργιες είναι υπέροχες, το bokeh effect είναι καλό, και οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες καλές. Το μόνο θέμα είναι πως σε λήψεις τοπίων και ποιο μακρινων αντικειμένων χάνει αρκετη λεπτομέρεια σε σημείο που σε συγκεκριμένες περίπτωσεις να βγαίνουν καλύτερες φωτο με το Sony Xperia z5 compact της αδερφής μου που είναι πιο παλιό.Επίσης σε χαμηλό φωτισμό οι φωτογραφίες βγαίνουν με αρκετό θόρυβο με προφανή έτια τον f/2.2 φακο.Για να μην γκρίνιαζω μόνο τα χρώματα είναι πολύ ωραία. Σε θεμα software είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος πέρα από το θέμα ότι δεν έχει fm radio ενώ το φτηνότερο p10 lite έχει που σε κάποιους ειναι μείον.

Ευχαριστώ για το διάβασμα και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.(έαν κάποιος θέλει να πει να στείλω φωτο samples μπορω να ανεβάσω) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...