sotiris123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 καλησπερα. εχω ενα προβλημα με το σκληρο μου δισκο.. τον χρησιμοποιω για δευτερο (για να κατεβαζω ταινιες συγκεκριμενα) ειναι ενας black 2.5 500γιγα και το προβλημα ειναι οτι ενω μου λεει οτι ειναι γεματος ο σκληρος το συνολο των αρχειων ειναι 360γιγα. κρυφα αρχεια δεν εχω και μεσα απο τα windows Μου λεει οτι στην ανασυγκροτηση ειναι οκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) δες τα system restore ποσα εχει. μπορει αναλογα με το setup να πιασουν πολλα γιγα, και κρατα μονο το τελευταιο. περνα και κανα ccleaner αν πιασεις ολα τα αρχεια και properties, γιατι μαλλον κατι τετοιο κανεις, ειναι λογικο και δεν βγαζει το πληρες μεγεθος. αν εχεις νεωτερα windows αναζητηση για disk cleanup + δεξι κλικ εκτελεση σα διαχειριστης μπορεις να δεις και αυτο http://www.mindgems.com/products/Folder-Size/Folder-Size.html Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από rofl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 ναι ετσι ακριβως το εβλεπα. παραθετω μια φοτο απο το προγραμμα που μ εστειλες γιατι δεν μου βγαζουν νοημα. κατω αριστερα στον D γραφει used 456 gb ενω στο συνολο πανω αριστερα 409. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Θεωρώ ότι το καλύτερο software είναι το Treesize και κατά δεύτερο λόγο το wizTree. Το FolderSize ούτε σε μένα βγάζει τα αποτελέσματα των άλλων δύο αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν τόση μεγάλη απόκλιση όπως στην δικιά σου περίπτωση. Επίσης τα malware είναι μια αιτία να "φουσκώνουν" τους δίσκους. Οπότε τρέξε και το malwarebytes καθώς και κάποιο free antivirus όπως το Kaspersky. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Σε ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα τα δοκιμασω το πρωι. Για antivirus εχω το bitdefender. Αλλα ενα malware bytes θα το δοκιμασω το πρωι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Λυθηκε τελικα το προβλημα με το wiztree. Βρηκε ενα φακελο μεσα στο recycle bin περιμε 60 γιγα. Παρολο που τον αδειαζω συνεχεια το καδο. Τον διεγραψα και ολα οκ επανηλθαν στα φυσιολογικα επιπεδα. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα