aGka8l Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 οχι λιγότερο απο 50ευρώ το ζευγάρι . τα πισω ηχεια ειναι περιτά , καλυτερα δωσε κατι παραπανω για τα μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 αγορασα το radiocd οποτε πια ηχεια μου προτεινετε να αγορασω? εννοω πια μαρκα και ποσο να κοστιζει το καθε ηχειο?? εννοω αν δωσω 200 ευρω για 4 ηχεια θα εινε καλα? η πρεπει να δωσω παραπανω λεφτα για ηχεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, captain gold είπε αγορασα το radiocd οποτε πια ηχεια μου προτεινετε να αγορασω? εννοω πια μαρκα και ποσο να κοστιζει το καθε ηχειο?? εννοω αν δωσω 200 ευρω για 4 ηχεια θα εινε καλα? η πρεπει να δωσω παραπανω λεφτα για ηχεια? Καταρχάς δεν μας λες διαστάσεις και πόσα έχεις από κάθε διάσταση. Επίσης ποια πηγή πήρες? Την έκανες την εγκατάσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) αγορασα το https://www.skroutz.gr/s/10262024/Pioneer-DEH-09BT.html#reviews ναι ειρθε ενας ηλέκτρονικος φιλος του πατερα μου και μου εκανε εγκατασταση το Pioneer-DEH-09BT δεν εινε καλο αυτο που αγορασα? τι εννοεις οταν λες ποσα εχω απο καθε διασταση? εχω τα ηχεια 2 μπροστα και 2 πισω Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από captain gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Πρέπει να ξερουμε διαστάσεις από τα ηχεία και πόσα είναι. Έτσι δεν γίνεται δουλειά. Με το τσιγκελι δεν μπορούμε να στα βγάζουμε. Διαστάσεις, δηλαδή πόσες ιντσες είναι το κάθε ηχείο ή πόσα mm διάμετρο. Το γράφει από κάτω το κάθε ηχείο. Επίσης έχεις tweeter στις πόρτες ή μόνο 2 δρόμων ηχεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 εχω 4 ηχεια.. πως μπορω να μετρησω τις διαστασεις? θελω να πω οτι εινε ενσωματωμενα με τις πορτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Προτείνω, επειδή σε βλεπω άσχετο με αυτά (χωρίς παρεξήγηση) να πας το αυτοκίνητο σε έναν που περνάει ηχοσυστήματα και να σου ανοίξει αυτός τις πόρτες, να δείτε ηχεία και τι σου ταιριάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 με 200 ευρω για 4 ηχεια εινε καλα?? η χρειαζομε περισοτερα λεφτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Αναλόγως τι θες. Υπάρχουν με 100 υπάρχουν και με 200. Αν όντως θες ποιότητα κοίτα να βάλεις καλά ηχεία και νομιζω τα 200 μαζί με εγκατάσταση είναι καλά. Τι αυτοκινητο είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) εχω ενα οπελ αστρα δηλαδη αν βαλω 4 ηχεια με 200 ευρω θα εχω καλη ποιοτητα και παρα πολυ δυνατη ενταση?? σε σχεση με τα ηχεια που εχει το οπελ αστρα?+ θελω να πω το να δωσω παραπανω απο 200 ευρω σε 4 ηχεια αξιζει? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από captain gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, captain gold είπε εχω ενα οπελ αστρα δηλαδη αν βαλω 4 ηχεια με 200 ευρω θα εχω καλη ποιοτητα και παρα πολυ δυνατη ενταση?? σε σχεση με τα ηχεια που εχει το οπελ αστρα?+ θελω να πω το να δωσω παραπανω απο 200 ευρω σε 4 ηχεια αξιζει? Χρονολογία? Πόρτες? Μια χαρά ποιότητα θα έχεις. Και ένταση όση δίνει η μονάδα. Μην τα κάψεις όμως. Μετά θα πας για ενισχυτή και ηχεία 100w και άνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) τοσο δινει η μοναδα 50 (x4) Watt οποτε το καθε ηχεια θα εινε απο 50 watt ετσι? οταν εννοεις οτι θα παω για ενισχυτή και ηχεία 100w και άνω... ,τι εννοεις?? οταν εννοεις να μην τα καψω εννοεις να μην τα βαλω στο τερμα/?? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από captain gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Εδώ σταματαω, όταν ρωτάω κάτι και δεν παίρνω απάντηση στην ερώτηση μου δεν μπορώ να συνεργαστώ με τον άλλο. Πάνε το αυτοκίνητο σε έναν που περνάει ηχοσυστήματα και δες τις ανάγκες σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manousos82003 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, captain gold είπε τοσο δινει η μοναδα 50 (x4) Watt οποτε το καθε ηχεια θα εινε απο 50 watt ετσι? οταν εννοεις οτι θα παω για ενισχυτή και ηχεία 100w και άνω... ,τι εννοεις?? οταν εννοεις να μην τα καψω εννοεις να μην τα βαλω στο τερμα/?? Αν είναι το Astra G 1998-2000, μπροστά είναι 16,5 και πίσω 13... Αν θες μια καλή μάρκα, είναι τα hertz και αντέχουν εντάσεις...Μην περιμένεις καμία βελτίωση στον ηχο χωρις ενισχυτή... Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από manousos82003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) εχω το επομενο μοντελο απο το Astra G 1998-2000, https://www.car.gr/used-cars/opel/astra/2005.html αυτο εχω οποτε πιες εινε οι διαστασεις?? τι εννοεις οτι πρεπει να αγορασω και ενισχυτη?? για να εχω βελτιωση?? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από captain gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα