nammo Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Γειά σας. Θέλω να αξιοποιήσω τον κενό χώρο στο κουτί μου για να προσθέσω κάποιους δίσκους, βγάζοντας ένα παλιό floppy και το DVD. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρίσκω καπάκια γενικής σχεδίασης παρά μόνο για συγκεκριμένα μοντέλα κουτιών. Μήπως υπάρχει κάποιο μαγαζί εξειδικευμένο η κανα κατάστημα στο Μοναστηράκι για να πάω με δείγμα και να πάρω κάτι παρόμοιο η τέλος να κάνω μια επιλογή με βάση το σχέδιο που βλέπω για καπάκια άλλων κουτιών;
kormos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, nammo είπε Γειά σας. Θέλω να αξιοποιήσω τον κενό χώρο στο κουτί μου για να προσθέσω κάποιους δίσκους, βγάζοντας ένα παλιό floppy και το DVD. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρίσκω καπάκια γενικής σχεδίασης παρά μόνο για συγκεκριμένα μοντέλα κουτιών. Μήπως υπάρχει κάποιο μαγαζί εξειδικευμένο η κανα κατάστημα στο Μοναστηράκι για να πάω με δείγμα και να πάρω κάτι παρόμοιο η τέλος να κάνω μια επιλογή με βάση το σχέδιο που βλέπω για καπάκια άλλων κουτιών; Τι εννοείς "καπάκια γενικής χρήσης" ? Δεν έχω καταλάβει τι θες να κάνεις ακριβώς...
nammo Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, kormos είπε Τι εννοείς "καπάκια γενικής χρήσης" ? Δεν έχω καταλάβει τι θες να κάνεις ακριβώς... Τα λέω γενικής χρήσης γιατί απο αυτά που πωλούνται βλέπω τα καπάκια προσόψεων των θέσεων 5.25 και 3.5 στα κουτιά των υπολογιστών αφορούν συγκεκριμένα κουτιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα