Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 Plus vs Mate 10 Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε η ώρα αλλαγής και πάλι.
Έδωσα το Op3t μου, γενικά πολύ ικανοποιημένος.

Αρχικά πήγαινα για iPhone 7 Plus μεταχειρισμένο γιατί με έπιασε πάλι να γυρίσω σε iOS. Μετά πήρε το μάτι μου το Mate 10 Pro και με έβαλε σε σκέψεις.
Ξέρω ότι γενικά σύγκριση δεν γίνεται γιατί πρόκειται περί 2 διαφορετικών πραγμάτων, γι αυτό περιορίζω τις ερωτήσεις σε συγκεκριμένες:
Με το iOS έχω εμπειρία γενικά οπότε γνωρίζω που πηγαίνω. Όμως έχω λίγο καιρό να ενημερωθώ σχετικά με τις τελευταίες εκδόσεις.
Το λειτουργικό παρουσιάζει προβλήματα σε σχέση με παλιότερα; Από θέμα αυτονομίας τα πηγαίνει καλά;

Και από μεριάς Huawei. Από πλευράς αναβαθμίσεων πώς τα πηγαίνει; Θα λάβει την επόμενη έκδοση android το Mate 10;

Γενικά από τα 2 ποιο θεωρείτε πιο Future Proof, λαμβάνοντας υπόψιν ότι το 7 Plus είναι και 1 χρόνο γηραιότερο..

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αφου εισαι ευχαριστημενος με το 3t και απο τι βλεπω εχεις σκοπο να δωσεις λεφτα...Γιατι δεν περιμενεις το 6?

Θα το περίμενα όμως το budget είναι πολύ βαριά μέχρι 500. Από ότι βλέπω το Mate 10 στις αγγελίες παίζει εκεί και χαμηλότερα, όπως και το 7 plus.
To OP6 δεν αναμένεται να είναι πάνω από 500;

Δημοσ.

Α οκ...νομιζα για το Mate οτι μιλας καινουριο που εχει 600...και το 1+6 αναμενεται καπου στα 600-650. (λογικα 600 το βασικο μοντελο αν και ελπιζω για 550)

Παντως ισως αξιζει να πειρμενεις κανα μηνα η δυο να μαζεψεις και τα 100-150 ευρο που χρειαζεται και να παρεις καινουριο κινητο.

Δημοσ.

Ήδη το έχω καθυστερήσει, και λαμβάνοντας υπόψιν ότι αυτή τη στιγμή είμαι με ένα Nokia 105 του 20άρικου και ότι θα πρέπει να βρω smartphone για να κάνω τη δουλεία μου, μάλλον δεν θα περιμένω τόσο. Είχα ξεκινήσει με budget 400 και το ανέβασα χοντρά μέχρι 500 για να πάω σε κάτι που θα φανεί πολύ η αναβάθμιση από το op3t.  Οπότε τη δεδομένη περίοδο είμαι ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, petran91 είπε

Το λειτουργικό παρουσιάζει προβλήματα σε σχέση με παλιότερα; Από θέμα αυτονομίας τα πηγαίνει καλά;

Και από μεριάς Huawei. Από πλευράς αναβαθμίσεων πώς τα πηγαίνει; Θα λάβει την επόμενη έκδοση android το Mate 10;

Γενικά από τα 2 ποιο θεωρείτε πιο Future Proof, λαμβάνοντας υπόψιν ότι το 7 Plus είναι και 1 χρόνο γηραιότερο..

To 7 plus τα πηγαινει καλα απο θεμα αυτονομιας κυριως σε standby(2900μπαταρια εχει)το θεμα ειναι ομως οτι θα το αγορασεις μτχ με οτι αυτο συνεπαγεται για τις φορτισεις και την χρηση του καθενος ενω το mate 10 pro και 4000 μπαταρια εχει και δεν εχει κυκλοφορησει πολυ καιρο στην αγορα.

Ναι θα παρει και την επομενη εκδοση του android κανονικα και θεωρειται και πιο future proof αν σκεφτεις οτι εχει τεραστια μπαταρια,

quick charge(το 7 plus δεν υποστηριζει επισημα και με το κανονικο καλωδιο η πληρης φορτιση κανει κοντα στις 3 ωρες)

παιρνεις 6ιντσες κινητο και οχι 5.5

Ir blaster

και φυσικα πολυ καλυτερη καμερα(και αυτο μετραει στο futureproof κομματι)αλλα και μεγαλυτερο χωρο.

Α και φυσικα σαν νεωτερο μοντελο το mate 10 pro θα εχει και μεγαλυτερη εγγυηση

Δωσε μεγαλη σημασια στο δευτερο γιατι οπως γνωριζεις παιζει μεγαλη χρηματικη διαφορα μεταξυ 7 plus 32 και 128gb αρα η τιμη ξεφευγει.Αρα αν μιλαμε για iphone 7 plus 128 ή mate 10 pro 128 το iphone παιζει να ειναι και ακριβοτερο.

Το μονο futureproof που εχει το 7 plus ειναι στις αναβαθμισεις που λογικα θα παρει παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

H αλήθεια είναι ότι το θέμα της μεγαλύτερης οθόνης αλλά και της τεχνολογίας (amoled), είναι αυτό που με έκανε να διαβάσω και παραπάνω για το Mate.
Είμαι σίγουρος ότι και το iPhone να πάρω τώρα που μου είχε μπει στο μυαλό, θα το μετανιώσω σύντομα και θα ψάχνομαι πάλι να το δώσω.
Η εγγύηση τεράστιο + επίσης.

Όλα με σπρώχνουν προς το Mate 10. Αφού δεν έχει κάποιο αρνητικό από θέμα προβλημάτων ή αδυναμίας σε κάποιον τομέα δεν μπορώ να πάω σε iPhone όσο και να με τρώει, όταν είναι στην ίδια τιμή το Mate.

Δημοσ.

Να σημειώσω  ότι το mate είναι με την τελευταία έκδοση android και φυσικά θα πάρει την επόμενη και πιο πιθανόν και την μεθεπόμενη αλλά απ την Huawei όλα τα περιμένεις 

Δημοσ.

Τελικά σήμερα πήρα το mate  μεταχειρισμένο 20 ημερων.

Μέχρι στιγμής απολαμβάνω την οθόνη ενώ σκαλίζω το EMUI το οποίο δεν ξέρω αν μου αρεσει. Κάμερα δεν πρόλαβα ακόμα να πειραματιστω πολύ, νομίζω όμως ότι είναι ανώτερη από του op3t από όσο διαβάζω.

So far so good :D

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, petran91 είπε

Τελικά σήμερα πήρα το mate  μεταχειρισμένο 20 ημερων.

Μέχρι στιγμής απολαμβάνω την οθόνη ενώ σκαλίζω το EMUI το οποίο δεν ξέρω αν μου αρεσει. Κάμερα δεν πρόλαβα ακόμα να πειραματιστω πολύ, νομίζω όμως ότι είναι ανώτερη από του op3t από όσο διαβάζω.

So far so good :D

Αν δεν σαρεσει το emui(πολυ πιθανο)ξερεις τι να κανεις(nova launcher,google launcher).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν δεν σαρεσει το emui(πολυ πιθανο)ξερεις τι να κανεις(nova launcher,google launcher).

Για google launcher με βλέπω αλλά θέλω να του δώσω λίγο χρόνο πριν το αποκλείσω τελείως :P

Δημοσ.

Και να που το google launcher δεν είναι συμβατό με το mate 10 pro. Στο play store όταν πήγα να το εγκαταστήσω δεν με άφηνε βγάζοντας μου το παραπάνω μήνυμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ποιο ειναι το παραπανω μηνυμα?

25 λεπτά πριν, petran91 είπε

Και να που το google launcher δεν είναι συμβατό με το mate 10 pro. Στο play store όταν πήγα να το εγκαταστήσω δεν με άφηνε βγάζοντας μου το παραπάνω μήνυμα.

Η για να είμαι πιο ακριβής: "H συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτήν την έκδοση".

Επεξ/σία από petran91

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...