Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους 

Έχω ένα κινητό LG G3s εδώ και 3 μισή χρόνια και το τελευταίο διάστημα όταν μπουτάρει το τηλέφωνο μου πετάει αυτό το μήνυμα στα αριστερά της οθόνης με μικρά άσπρα γράμματα.

10750 fastboot_init()
10850 USB init ept @ 0x1001d000
10870 udc_start()

Τις τελευταίες μέρες έβγαζα απλά την μπαταρία και με την επόμενη εκκίνηση δεν το έγραφε και άνοιγε κανονικά. Τώρα δοκιμάζω να βγάλω και να ξαναβάλω την μπαταρία και δεν σταματάει με τίποτα, δεν μπορώ να ανοίξω την συσκευή. Τι μπορεί να γίνει? 

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλημερα φιλε ...και χρονια πολλα επειδη ηθελα να κανω μια τραμπα λαπτοπ με lg g3 εκανα μια μικρη ερευνα και επαθα την πλακα μου με τα κακως και πολλα σχολια ....υποψιαζομαι χωρις να ειμαι ειδικος οτι χτυπησε η μητικη σου πλακετα λογω ζεστης να εχεις μερικη αποκολιση σε καποιο τσιπακι ... ψαξτω και σε αλλα φορουμ ....επειδη ειναι 4 ετον και χωρις εγγυιση και μαλλον δεν θα συμφερει να αλλαξεις μητρικη ...μια λυση εαν βρεις και φτηνα να σου κανει καποιος ενα reflow ...και οτι γινει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nerazzurri είπε

Καλησπέρα σε όλους 

Έχω ένα κινητό LG G3s εδώ και 3 μισή χρόνια και το τελευταίο διάστημα όταν μπουτάρει το τηλέφωνο μου πετάει αυτό το μήνυμα στα αριστερά της οθόνης με μικρά άσπρα γράμματα.

10750 fastboot_init()
10850 USB init ept @ 0x1001d000
10870 udc_start()

Τις τελευταίες μέρες έβγαζα απλά την μπαταρία και με την επόμενη εκκίνηση δεν το έγραφε και άνοιγε κανονικά. Τώρα δοκιμάζω να βγάλω και να ξαναβάλω την μπαταρία και δεν σταματάει με τίποτα, δεν μπορώ να ανοίξω την συσκευή. Τι μπορεί να γίνει? 

Ευχαριστώ πολύ!

Δοκίμασε αυτό 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...