Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή τιμή. https://www.amazon.es/gp/product/B00MN96JT2 Από 355 σε skroutz και από 324 σε bestprice Επίσημη σελίδα και μία πολύ καλή παρουσίαση Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
tiniakos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Το έχω το ρολόι εδώ και 3 χρόνια. Η τιμή είναι σούπερ.
Looter Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Η τιμή ως τιμή είναι καλή. Το ρολόι για αγορά το 2018 δε θα το συνιστούσα , έχει ξεπεραστεί και οδεύει προς οριστική απόσυρση καθώς κυκλοφορεί από το 2014... Αυτο δε σημαίνει ότι δεν κάνει τη δουλειά του. Από smart features , εφαρμογές ,κλπ όμως δεν έχει τπτ.
stelios18120 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Αυτό του θέματος με αυτό https://www.skroutz.gr/s/6663681/Suunto-Ambit-3-Run-Black-HR.html Εχει μεγάλες διαφορές σε χαρακτηριστικά και ποιότητα;
tiniakos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Πολύ μεγάλη διαφορά σε μπαταρία χαρακτηριστικά και αντοχή υπέρ του peak 3. 45 λεπτά πριν, Looter είπε Η τιμή ως τιμή είναι καλή. Το ρολόι για αγορά το 2018 δε θα το συνιστούσα , έχει ξεπεραστεί και οδεύει προς οριστική απόσυρση καθώς κυκλοφορεί από το 2014... Αυτο δε σημαίνει ότι δεν κάνει τη δουλειά του. Από smart features , εφαρμογές ,κλπ όμως δεν έχει τπτ. Δεν είναι κινητό να το αλλάζεις κάθε 6 μήνες και να έχει Instagram. Για τη δουλειά του είναι σούπερ, ρολογαρα, όποιος ασχολείται με το σπορ θα συμφωνήσει μαζί του. Αν δεν το χα ή μου χάλαγε άμεσα θα το ξαναεπαίρνα. Αξίζει 1000%. 2
Looter Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, tiniakos είπε Πολύ μεγάλη διαφορά σε μπαταρία χαρακτηριστικά και αντοχή υπέρ του peak 3. Δεν είναι κινητό να το αλλάζεις κάθε 6 μήνες και να έχει Instagram. Για τη δουλειά του είναι σούπερ, ρολογαρα, όποιος ασχολείται με το σπορ θα συμφωνήσει μαζί του. Αν δεν το χα ή μου χάλαγε άμεσα θα το ξαναεπαίρνα. Αξίζει 1000%. Μην γράφεις ποστ για να προκαλέσεις εντυπώσεις. Το ρολόι δεν το αλλάζεις ανα 6 μήνες όπως πολύ σωστά λες αν και εγώ δεν έγραψα ότι πρέπει το αλλάζεις τόσο σύντομα. Καλώς ή κακώς μιλάμε για ηλεκτρονική συσκευή τετραετίας και για κάποιον που θα το πάρει όπως εσυ για να το κρατήσει 3-4 χρόνια ίσως να μην ενδείκνυται... Φιλικα 1
gchris7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Θα συμφωνήσω με τον Looter. Εγγύηση η Suunto σε ακρίβεια κτλ. αλλά σε αυτή την τιμή υπάρχουν πιο "up-to-date" και πιο ολοκληρωμένες λύσεις.
telis Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Σε γενικές γραμμές θα πρότεινα αν αγοραστεί ένα τέτοιου είδους ρολόι να έχει και κάποια στοιχεία SMARTWATCH. Είναι πολύ βολικά. Το λέω γιατί έχω το fenix 3 και με βολεύει.
milos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Σε αυτή την κατηγορία ποιες άλλες επιλογές υπάρχουν κατά την εκτίμηση σας ?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά. Αυτό το ρολόι απευθύνεται πρώτα σε ερασιτέχνες αθλητές, χομπίστες κλπ και όχι πρώτα σε γκατζετάκια. Τώρα δεν ξέρω τι παραπάνω θέλει κάποιος παραπάνω. Είναι ίδια κατηγορία με fenix 3, μόνο που τo fenix είναι αρκετά ακριβότερο. Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις εισαγωγικά μοντέλα για τρέξιμο πχ forerunner 235 που είναι κατά πολύ υποδεέστερα. Προσωπική μου άποψη πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα