Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμή ως τιμή είναι καλή.

Το ρολόι για αγορά το 2018 δε θα το συνιστούσα , έχει ξεπεραστεί και οδεύει προς οριστική απόσυρση καθώς κυκλοφορεί από το 2014...

Αυτο δε σημαίνει ότι δεν κάνει τη δουλειά του. Από smart features , εφαρμογές ,κλπ όμως δεν έχει τπτ.

Δημοσ.

Πολύ μεγάλη διαφορά σε μπαταρία χαρακτηριστικά και αντοχή υπέρ του peak 3.

45 λεπτά πριν, Looter είπε

Η τιμή ως τιμή είναι καλή.

Το ρολόι για αγορά το 2018 δε θα το συνιστούσα , έχει ξεπεραστεί και οδεύει προς οριστική απόσυρση καθώς κυκλοφορεί από το 2014...

Αυτο δε σημαίνει ότι δεν κάνει τη δουλειά του. Από smart features , εφαρμογές ,κλπ όμως δεν έχει τπτ.

Δεν είναι κινητό να το αλλάζεις κάθε 6 μήνες και να έχει Instagram. 

Για τη δουλειά του είναι σούπερ, ρολογαρα, όποιος ασχολείται με το σπορ θα συμφωνήσει μαζί του. 

Αν δεν το χα  ή μου χάλαγε άμεσα θα το ξαναεπαίρνα. 

Αξίζει 1000%.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Πολύ μεγάλη διαφορά σε μπαταρία χαρακτηριστικά και αντοχή υπέρ του peak 3.

Δεν είναι κινητό να το αλλάζεις κάθε 6 μήνες και να έχει Instagram. 

Για τη δουλειά του είναι σούπερ, ρολογαρα, όποιος ασχολείται με το σπορ θα συμφωνήσει μαζί του. 

Αν δεν το χα  ή μου χάλαγε άμεσα θα το ξαναεπαίρνα. 

Αξίζει 1000%.

Μην γράφεις ποστ για να προκαλέσεις εντυπώσεις. Το ρολόι δεν το αλλάζεις ανα 6 μήνες όπως πολύ σωστά λες αν και εγώ δεν έγραψα ότι πρέπει το αλλάζεις τόσο σύντομα. Καλώς ή κακώς μιλάμε για ηλεκτρονική συσκευή τετραετίας και για κάποιον που θα το πάρει όπως εσυ για να το κρατήσει 3-4 χρόνια ίσως να μην ενδείκνυται...

Φιλικα

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Looter. Εγγύηση η Suunto σε ακρίβεια κτλ. αλλά σε αυτή την τιμή υπάρχουν πιο "up-to-date" και πιο ολοκληρωμένες λύσεις.

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές θα πρότεινα αν αγοραστεί ένα τέτοιου είδους ρολόι να έχει και κάποια στοιχεία SMARTWATCH. Είναι πολύ βολικά. Το λέω γιατί έχω το fenix 3 και με βολεύει. 

Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά. Αυτό το ρολόι απευθύνεται πρώτα σε ερασιτέχνες αθλητές, χομπίστες κλπ και όχι πρώτα σε γκατζετάκια. Τώρα δεν ξέρω τι παραπάνω θέλει κάποιος παραπάνω. Είναι ίδια κατηγορία με fenix 3, μόνο που τo fenix είναι αρκετά ακριβότερο. 

Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις εισαγωγικά μοντέλα για τρέξιμο πχ forerunner 235 που είναι κατά πολύ υποδεέστερα.

Προσωπική μου άποψη πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...