Προς το περιεχόμενο

PowerLine Devolo 8117 dLAN 1000 Duo 59.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, drdedus είπε

να ρωτήσω, το ότι είναι απο cosmodata δεν σας "φοβίζει"?

νομίζω οτι το συγκεκριμένο μαγαζί δεν είναι και οτι καλύτερο.

Όχι, σε τι πρέπει να μας φοβίζει ακριβώς?

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Όχι, σε τι πρέπει να μας φοβίζει ακριβώς?

...καλήμερα, εσυ τι λες δηλαδη?

Πλάκα μας κάνεις ορέξεις έχεις ?

Να το έλεγε ο φίλος με τα 36 ποστ που απάντησε άντε οκ, εσύ όμως τι ρωτάς τι περιμένεις για απάντηση??

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, drdedus είπε

...καλήμερα, εσυ τι λες δηλαδη?

Πλάκα μας κάνεις ορέξεις έχεις ?

Να το έλεγε ο φίλος με τα 36 ποστ που απάντησε άντε οκ, εσύ όμως τι ρωτάς τι περιμένεις για απάντηση??

Ρωτώ πάλι γιατί ειλικρινά δεν ξέρω, σε τι πρέπει να μας φοβίζει ακριβώς μια αγορά από Cosmodata, έχεις κάποια προσωπική εμπειρία, άκουσες/διάβασες να λένε κάτι κλπ, τι ακριβώς?

Δημοσ.
Στις 14/4/2018 στις 2:18 ΜΜ, Doubt είπε

Μετά από μια ανεπιτυχή αγορά tplink (το 4020 νομίζω) ελπίζω η παραγγελία του σετ Devolo να μου "βγει".

Πρόσχωμεν

off topic μεν αλλα χρησιμο. Κανε μια αναβαθμιση firmware στα tp link και θα παιζουν μια χαρα. Εχουν βελτιωθει πολυ με το τελευταιο firmware

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα η εχεις όρεξη η έγινες μέτοχος.

Οπότε ότι από τα 2 και να συμβαίνει αλλά και επειδή αναρωτιέσαι βαθύτατα" να δώσω μια πολύ πολύ απλή απάντηση?

Δεν λέω έξυπνη για να μην υπάρχουν Παρεξηγήσεις.

Για τους λίγους εδώ μέσα αλλα και εξω που δεν ξέρουν και θέλουν να μάθουν αλλά να βγάλουν συμπεράσματα ... για την ερώτηση του "φίλου από επάνω ΑΛΛΑ και το που το πάει .. Μπορούν απλά να ανοίξουν το google.gr και να βάλουν στην αναζήτηση 2 λέξεις,  insomnia cosmodata.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mtzs είπε

off topic μεν αλλα χρησιμο. Κανε μια αναβαθμιση firmware στα tp link και θα παιζουν μια χαρα. Εχουν βελτιωθει πολυ με το τελευταιο firmware

Ναι καλά...έχουν γίνει πιστωτικό στο eshop εδώ και καιρό και ξαναγύρισα στο access point των 15 ευρώ που είχα. Δις την έχω πατήσει με tplink, never again.

3 ώρες πριν, drdedus είπε

Για τους λίγους εδώ μέσα αλλα και εξω που δεν ξέρουν και θέλουν να μάθουν αλλά να βγάλουν συμπεράσματα ... για την ερώτηση του "φίλου από επάνω ΑΛΛΑ και το που το πάει .. Μπορούν απλά να ανοίξουν το google.gr και να βάλουν στην αναζήτηση 2 λέξεις,  insomnia cosmodata.

Τώρα νομίζεις πως μας συνέτριψες  με το επιχείρημά σου; Αυτό βγαίνει στην αναζήτηση

Ούτε 15 χρόνια πίσω δηλαδή :P

Υ.Γ. Παρέλαβα, έστησα, κομπλέ. Αύριο θα δω και το Cockpit.

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

Το μονο κακο που εχει η Cosmodata κατεμε ειναι οι πολλες εταιρειες που εχουν που μονο φτηνες παλιατζουρες βγαζουν. Πχ πηρα πριν 5 μηνες μια αλογονου Yager και απο τους 5 μηνες την ειχα μονο 20 μερες, τις υπολοιπες ηταν 2 φορες σε service. Και εχω και αλλα περιστατικα με κατι εταιρειες τυπου Remax και atom3.

Δημοσ.

Επειδή είχα πάρει στη προηγούμενη προσφορά για πρώτη φορά από το συγκεκριμένο κατάστημα το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι αν και τους έστειλα mail ότι έχει έχει περάσει κανονικά η πληρωμή μου να με ενημερώσουν σε τι φάση βρίσκετε η παραγγελία γιατί δεν ήταν ετοιμοπαραδοτο, απάντηση δε πήρα ποτέ.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, drdedus είπε

Άρα η εχεις όρεξη η έγινες μέτοχος.

Οπότε ότι από τα 2 και να συμβαίνει αλλά και επειδή αναρωτιέσαι βαθύτατα" να δώσω μια πολύ πολύ απλή απάντηση?

Δεν λέω έξυπνη για να μην υπάρχουν Παρεξηγήσεις.

https://tinyurl.com/y7jdchfg

HMMM.png

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Doubt είπε

Ναι καλά...έχουν γίνει πιστωτικό στο eshop εδώ και καιρό και ξαναγύρισα στο access point των 15 ευρώ που είχα. Δις την έχω πατήσει με tplink, never again.

Τώρα νομίζεις πως μας συνέτριψες  με το επιχείρημά σου; Αυτό βγαίνει στην αναζήτηση

Ούτε 15 χρόνια πίσω δηλαδή :P

Υ.Γ. Παρέλαβα, έστησα, κομπλέ. Αύριο θα δω και το Cockpit.

φόρα γυαλιά και αν δεν κανε εσωτερική αναζήτηση για να διαβάσεις σχολια Καλό διάβασμα .

Αν πάλι δεν.. τότε ψώνιζε άφοβα. αν χρειαστεί τίποτα όμως για να μιλήσεις μαζί τους θα μας επαναφερεις το thread για να μας θυμίσεις την συζήτηση και να αναφέρεις συμπεριφορά η θα το καταπιείς.. για ευνοήτους λόγους ?

Άσε απαντώ εγώ, το δεύτερο. 

ΟΙ.. υπερασπιστές της Cosmodata.

ΧΑΧΑΧΑ είστε απίστευτοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα είχα πάρει από κατάστημα την πρώτη φορά που τα έβγαλαν προσφορά και είναι άψογα, ένα μήνα τώρα ούτε μια αποσύνδεση. Αν  θες να μοιράζεις Internet VDSL πιστεύω αρκεί η 100 ethernet αν χρειαστώ ποτέ παραπάνω θα πάρω ένα κομμάτι με 1000 ethernet να το βάλω στο router οπότε πάλι οκ θα είμαι. Στην τιμή της προσφοράς είναι τέλεια, στην κανονική όχι

Επεξ/σία από YPhot
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, dchatz είπε

Για όποιο μαγαζί και να κάνεις αναζήτηση θα βρεις κραξίματα.

Ελληνικο καταστημα 100% αξιοπιστο σε όλα δυστυχώς δεν υπάρχει, ποτέ δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ποτέ λόγω...DNA πωλητών και αγοραστών!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, drdedus είπε

φόρα γυαλιά και αν δεν κανε εσωτερική αναζήτηση για να διαβάσεις σχολια Καλό διάβασμα .

Σιγά μην κάνω και το ντετέκτιβ για να αποδείξω τους ισχυρισμούς τους δικούς σου.

Έχεις την εντύπωση πως είμαι υπάλληλός σου;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, YPhot είπε

Τα είχα πάρει από κατάστημα την πρώτη φορά που τα έβγαλαν προσφορά και είναι άψογα, ένα μήνα τώρα ούτε μια αποσύνδεση. Αν  θες να μοιράζεις Internet VDSL πιστεύω αρκεί η 100 ethernet αν χρειαστώ ποτέ παραπάνω θα πάρω ένα κομμάτι με 1000 ethernet να το βάλω στο router οπότε πάλι οκ θα είμαι. Στην τιμή της προσφοράς είναι τέλεια, στην κανονική όχι

Βασικα η κατοσταρα ειναι πρακτικα 10MB/s και η 1000αρα 100ΜΒ/s.......

Το θεμα ειναι πως αν στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ των περιπτωσεων πιανει 10MB/s δυσκολο να το δεις σαν αποτελεσμα. 1000αρες που ειχα απο την αλλη χτυπουσαν και 20 και 30MB/s καποιες φορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...