Προς το περιεχόμενο

PowerLine Devolo 8117 dLAN 1000 Duo 59.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από μια ανεπιτυχή αγορά tplink (το 4020 νομίζω) ελπίζω η παραγγελία του σετ Devolo να μου "βγει".

Πρόσχωμεν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kokyriakidis είπε

Μπορεί να εξηγήσει κανείς την διαφορά μεταξύ Ταχύτητα δεδομένων που είναι 1000 με Ταχύτητα έθερνετ που είναι 100;

Θα πει ότι είναι μία κοροϊδία. Και εξηγώ

Το 1000mbps Powerline εξαιρουμένου τις "τεράστιες" απώλειες που έχει ιδανικά θα συνδεθεί μέχρι και στο 1Gbps. Δηλαδή η ταχύτητα από το 1 powerline μέχρι το άλλο θα είναι 1Gbps ( Στη πραγματικότητα πάνω από 400Mbps εγώ δεν πιστεύω να πιάσεις).

Τώρα εσύ θα πας να συνδέσεις το PC σου πάνω στο powerline ....αλλά όπως πολύ καλά λες τo LAN interface είναι FastEthernet 100mbps. Το αποτέλεσμα? ενώ από από powerline σε powerline έχεις "1Gbps" τελικά στο PC σου "φτάνει" μόνο 100Mbps (Στη πραγματικότητα εξαρχής η σύνδεση θα θέσει ως max τα 100mbps full duplex). Κοινώς κοροϊδία...

Ας με διορθώσει κάποιος αν λέω κάτι λάθος

Επεξ/σία από kamui
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Καμμια  σχεση το Devolo με το tplink

Μακάρι...

Μου στείλανε και μήνυμα κιόλας να πάω να παραλάβω. Δεν το βλέπω να προλαβαίνω όμως.... Δευτέρα θα τα πάρω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, healler είπε

Εχει και σουκο. Δεν χανεις την πριζα. Με του Καυκα η πριζα δεν μπορεί να λειτουργήσει ως πριζα  

Σωστός,τα αντίστοιχα 500αρια με σούκο του Καυκα είναι αυτα

https://www.kafkas.gr/proionta/ilektronika/domimeni-kalodiosi/meiktonomisi-energos-exoplismos-182714/powerlines-182716/devolo-devolo-powerline-550-duo-starter-kit_178708/

Δημοσ.

Ε, υπάρχει απώλεια μεγάλη και μέσα στους τοίχους. 

Οπότε με μεγαλύτερη 'ενδιάμεση' ταχύτητα, είναι πιο πιθανό να βγουν τα 100mpbs του ethernet. 

Το λέω, γιατί είχα κάτι 200ρια tp link και ήταν μάπα, ενώ τώρα έχω 500ρια tp link και η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη. 

Δείτε βέβαια αν το router σας έχει gigabit θύρα, αυτά της Vodafone πχ δεν έχουν 

Δημοσ.

Να κάνω ερώτηση παίδες, μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

Αυτά δεν είναι και wifi extenders ταυτόχρονα υποθέτω έτσι; Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tonypapadovic είπε

Να κάνω ερώτηση παίδες, μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

Αυτά δεν είναι και wifi extenders ταυτόχρονα υποθέτω έτσι; Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Powerline ΚΑΙ WiFi Extender δεν υπαρχει.

Υπαρχουν Powerline που εχουν ΚΑΙ WiFi....Το σημα ομως το παιρνουν απο το Powerline και το μετατρεπουν σε WiFi (δεν το παιρνουν απο WiFi και το πουσαρουν πιο περα οπως οι Extenders).

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...