Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, toxotis70 είπε

εμενα γιατι μου βγαζει 1055 ευρω στο τελος και οχι 1006 που λετε ?

απο εγγυηση τι κανουμε στην ελλαδα?

Πληρώνεις σε $ και αφήνεις την τράπεζα σου να κάνει την μετατροπή συναλλάγματος...

Η εγγύηση είναι παγκόσμια...

• Like 1
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το λαπτοπ επεσε στα 950 ντολαρς συν 178 ντολαρ μεταφορικα+τελωνειο,910 ευρο!

αν το χει καποιος μπορει να γραψει θερμοκρασιες μετα απο πολυωρο gaming?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε

το λαπτοπ επεσε στα 950 ντολαρς συν 178 ντολαρ μεταφορικα+τελωνειο,910 ευρο!

...

Για σήμερα μόνο...

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αυτό γλυκοκοιτούσα.

https://www.amazon.com/dp/B075FLBJV7/_encoding=UTF8/ref=as_li_ss_tl?ref=exp_inf_pl_techdeals&linkCode=sl1&tag=tecdea0f-20&linkId=7f280c1243857e19dc15c51979bd9413

Να κάνω την υπέρβαση και να πάρω τον εξολοθρευτή στα 910 ευρώ;940 ευρώ βλέπω βγαίνει. 

Η οθόνη με ενδιαφέρει πολύ λόγω επεξεργασίας φωτογραφίας και βίντεο.

Παιχνίδια δεν παίζω.

Επεξ/σία από tiniakos
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tiniakos είπε

Εγώ αυτό γλυκοκοιτούσα.

https://www.amazon.com/dp/B075FLBJV7/_encoding=UTF8/ref=as_li_ss_tl?ref=exp_inf_pl_techdeals&linkCode=sl1&tag=tecdea0f-20&linkId=7f280c1243857e19dc15c51979bd9413

Να κάνω την υπέρβαση και να πάρω τον εξολοθρευτή στα 910 ευρώ;940 ευρώ βλέπω βγαίνει. 

Η οθόνη με ενδιαφέρει πολύ λόγω επεξεργασίας φωτογραφίας και βίντεο.

Παιχνίδια δεν παίζω.

Ναι...

Δημοσ.

Τα σχόλια από κάτω για τις θερμοκρασίες και την οθόνη τα παραβλέπετε ή δεν ισχύουν;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimips είπε

Τα σχόλια από κάτω για τις θερμοκρασίες και την οθόνη τα παραβλέπετε ή δεν ισχύουν;

Είχα μπει στον πειρασμό να το αγοράσω. Μετά από έρευνα (reviews και σχόλια αγοραστών) είδα ότι έχει κάποια θεματάκια, τα βασικότερα εκ των οποίων είναι:

• Παρότι IPS, η οθόνη θα μπορούσε να είναι πιο φωτεινή
  • Μικρή Μπαταρία 
  • Σχετικα υψηλές θερμοκρασίες

Σε αυτή την τιμή βέβαια για 7700HQ cpu και 1060 vga θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες υποχωρήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, neo_geo13 είπε

Είχα μπει στον πειρασμό να το αγοράσω. Μετά από έρευνα (reviews και σχόλια αγοραστών) είδα ότι έχει κάποια θεματάκια, τα βασικότερα εκ των οποίων είναι:

• Παρότι IPS, η οθόνη θα μπορούσε να είναι πιο φωτεινή
  • Μικρή Μπαταρία 
  • Σχετικα υψηλές θερμοκρασίες

Σε αυτή την τιμή βέβαια για 7700HQ cpu και 1060 vga θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες υποχωρήσεις.

Με 1.216 customer reviews μέχρι τώρα σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που θα ήθελαν να είχε οθόνη τουλάχιστον των 1000+$,  μπαταρία που να διαρκεί τουλάχιστον καμιά 10αριά ώρες, και να δουλεύει στο φουλ στους 0° C!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Με 1.216 customer reviews μέχρι τώρα σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που θα ήθελαν να είχε οθόνη τουλάχιστον των 1000+$,  μπαταρία που να διαρκεί τουλάχιστον καμιά 10αριά ώρες, και να δουλεύει στο φουλ στους 0° C!

Έχεις αναλάβει το PR της ACER;

Όσοι ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο λαπτοπ, ψαχτε το λιγάκι αν ικανοποιεί τα θέλω σας διότι 1000+ ευρώ είναι κάτι παραπάνω από δύο βασικοί μισθοί στη χώρα μας.
Και αφήστε τις εξυπνάδες του κάθε άπλα στην άκρη.

• Like 1
Δημοσ.

Και όμως τα reviews των χρηστών δεν είναι πάντα ασφαλής οδηγός. 

Έχω δει απίστευτα κατά καιρούς. 

Ο άλλος βάζει ένα αστεράκι επειδή αλλιώς έδειχνε το χρώμα στη φωτογραφία ή γιατί το κουτί της συσκευασίας είχε ένα σκίσιμο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, neo_geo13 είπε

Έχεις αναλάβει το PR της ACER;...

Όχι αλλά είμαι κάθετα αντίθετος με την κάθε είδους τρομολαγνεία τύπου "προσέχτε γιατί κάποιος είπε ότι η matte οθόνη δεν είναι πολύ φωτεινή ή/και ότι η μπαταρία ενός gaming laptop δεν διαρκεί μισή μέρα κλπ"...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...