Nikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Ήρθε χθες η οθόνη που είχα παραγγείλει και μπορώ να πώ ότι έιμαι αρκετά ευχαριστημένος. Πολύ καλύ εικόνα και στα 1600χ1200 που τν χρησιμοποιώ η εικόνα είναι πολύ καλή χωρίς moire. Ήθελε ελάχιστη ρύθμιση για να βγάλει καλή εικόνα και τα ρυθμιστικά της είναι πλήρη( τουλάχιστον στα μάτια μου). Μια απορία μόνο: Τα ΧΡ λένε ότι τρέχω την οθόνη στα 85Hz αλλά η οθόνη μου δείχνει ότι είναι στα 75Hz. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balabush Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις drivers για το monitor, άμα δεν την βρίσκουν κανονικά τα win βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoTiRiS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 epeidi me endiaferei kai mena mia tetoia othoni ,mporeis na mou peis pos antidra stin kinisi? (tainies,klp) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Βασικά έβαλα και την παλιά οθόνη μου μαζί και ενώ και σε αυτή γράφουν τα Win ότι είναι στα 85Hz το timing της οθόνης λέει 75. Τι να πώ μαλλον πρέπει να φταίει ο driver της ΑΤΙ. Θα μπω στην ΑΤΙ να κοιτάξω. Όσο αφορά το πως αντιδρά στην κίνηση μαλλον δεν έχεις καταλάβει ότι μιλάω για CRT οθόνη. Ζυγίζει 25 κιλά και έχει βάθος 44cm. H κινηση βέβαια είναι παρα πολύ καλή. Το μόνο που παρατήρησα είναι ένα ελαφρό σπάσιμο στην κίνηση όταν ξεκινά fullscreen ένα divx αλλά και αυτό διορθώνεται μετά από λίγο οπότε μαλλον είναι θέμα buffering. Πάντως την τιμή της, για την ώρα βέβαια, δύσκολα την κτυπά άλλη οθόνη. Την πήρα από Ρέθυμνο 560€ ενώ την είχα βρει από e-shop 535€( βέβαια με τα μεταφορικά θα μου έβγαινε το ίδιο). Νίκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoTiRiS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Ναι,νομιζα οτι μιλουσες για TFT και επειδη ειμαι στα προθυρα αγορας μια μεγαλης οθονης...μαζευω εμπειριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unre@l Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 megeia tin othoni! Oso gia to provlima me ta Hz... ATI Display Drivers Rulez!!! ...by unreal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 gia 19" psaxnw ki egw TFT alla me ayto to 25ms response time den kserw an 8a yparxei problima se games + movies.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrwmogazoS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 egw me samsung 191T 19" TFT 25ms den exw probs sta games...oute blurring exw proseksei toso kairo na sou pw thn alh8eia...NFSU no probs .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Το ζήτημα με το blurring είναι αν και κατά πόσο θέλεις να το δείς . Δεν κάνω πλάκα, έχω δει κόσμο που παραπονιέται με το παραμικρό και κόσμο που παίζει παιχνίδια στην οθόνη του φορητού που έχει εδώ και τρία χρόνια χωρίς να βλέπει κανένα πρόβλημα. Θεωρητικά μόνο οι οθόνες με ταχύτητες 16ms μπορούν να δείξουν κινούμενη εικόνα χωρίς προβλήματα αλλά και πάλι αν προσέξεις καλύτερα είναι ο χρόνος που δίνουν από μαύρο σε λευκό, γιατί από ανοικτό χρώμα σε σκούρο άλλο χρώμα μπορεί να έχουν και 40ms. Τελικά νομίζω ότι με όποια TFT αν δουλέψεις τελικά θα την συνηθήσεις και δεν θα σε ενοχλεί καθόλου η ποιότητα της κινούμενης εικόνας. Απλά αν μπορείς τσέκαρε την οθόνη πριν αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.