Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, exarhis είπε

Εκδόθηκε το Outdb1.1 με προσθήκη και σελίδων στην υποτιθέμενη εφαρμογή.

http://outdb.com/insomnia

Χωρίς να έχω παρακολουθήσει το υπόλοιπο thread και χωρίς ίχνος κοροιδιας αν θες να έχεις έστω κάποια ελπίδα φρόντισε να βελτιώσεις τα αγγλικά σου ή έστω να το ελέγχει κάποιος. Στο link που έβαλες μέτρησα πάνω από 4-5 λάθη 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Χωρίς να έχω παρακολουθήσει το υπόλοιπο thread και χωρίς ίχνος κοροιδιας αν θες να έχεις έστω κάποια ελπίδα φρόντισε να βελτιώσεις τα αγγλικά σου ή έστω να το ελέγχει κάποιος. Στο link που έβαλες μέτρησα πάνω από 4-5 λάθη 

Στον κώδικα; Που να ξέρω τι κάνουν οι βλάβες οι Άγγλοι; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, exarhis είπε

Στον κώδικα; Που να ξέρω τι κάνουν οι βλάβες οι Άγγλοι; 

Ούτε καν στον κώδικα. Σε αυτά που γράφεις μέσα στην σελίδα του link. Δεν ξέρω αν είναι βλάκες (?) οι Αγγλοι αλλά και οι Έλληνες δεν νομίζω να προδιαθετονται θετικά αν από το πρώτο πράγμα που βλέπουν ( την σελίδα παρουσίασης) υπάρχουν τέτοια λάθη. Αν στοχεύεις μόνο στην ελληνική αγορά γράψε μόνο στα ελληνικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα να περνούσες το site λίγο bootstrap παρά να έκανες καινούργια έκδοση....σρυ αλλά έτσι δεν προδιαθέτει...

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ.

Ποια αγορά ; Χρησιμοποιείς αγορά όταν πουλάς κάτι.

Free είναι με κάποια δικαιώματα.

Και γιατί να χρησιμοποιείσω bootstrap; Δεν τον θέλω responsive. Είναι υπόδειγμα εφαρμογής. Το back end έκανα τα άλλα είναι υπόδειγμα.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, exarhis είπε

Ποια αγορά ; Χρησιμοποιείς αγορά όταν πουλάς κάτι.

Free είναι με κάποια δικαιώματα.

Και γιατί να χρησιμοποιείσω bootstrap; Δεν τον θέλω responsive. Είναι υπόδειγμα εφαρμογής. Το back end έκανα τα άλλα είναι υπόδειγμα.

Όταν λέω αγορά δεν εννοώ μόνο πελάτες. Έχεις γράψει οτι θέλεις άλλοι προγραμματιστές να το χρησιμοποιήσουν για το χ,ψ λόγο. Ε άμα το πρώτο link που ανοίγω δεν έχει καν σωστά Αγγλικά/Ελληνικα/Σουαχίλι (οτιδήποτε έχεις χρησιμοποιήσει τέλοσπαντων για να περιγράψεις το project σου) δεν με προδιαθέτεις να συνεχίσω να το κοιτάω.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Τα οφελη χρησιμοποιωντας  αυτον τον κωδικα ποια ειναι ακριβως;;

Δηλαδη ποιο ειναι το inovative κομματι/τροπος λειτουργειας;

Το όφελος είναι ότι η επικοινωνία με τη βάση δεδομένων γίνετε με ένα τρόπο που δεν απαιτεί κώδικα πολλών σελίδων.

Στο παράδειγμα του outdb.com μπαίνω σε ένα comment και παραθέτω το array $outdb. Το $outdb δημιουργείτε αυτόματα, δεν χρειάζεται να κάνεις όλα τα query στη βάση.

$outdb => Array
(
    [users] => Array
        (
            [id] => 1
            [url] => root
            [name] => root
            [email] => exarhis@gmail.com
        )

[comments] => Array
        (
            [id] => 17
            [url] => acomment
            [article] => best
            [value] => I also post a comment
        )

[articles] => Array
        (
            [id] => 15
            [url] => best
            [thema] => ryti
            [value] => For this Topic i want to say is the best topic
        )

[themata] => Array
        (
            [id] => 47
            [url] => ryti
            [value] => tryu
        )

)

Περιχει τα table της βάσης και όλες τις τιμές. Έτσι δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτε άλλο πέρα από το όνομα του table και το όνομα του field για να τυπώσεις κάτι στη σελίδα σου. 

echo $outdb['themata']['value']; //tryu
echo $outdb['users']['email']; //[email protected]
echo $outdb['comments']['value']; //I also post a comment

Αν κάνεις view source σε οποιαδήποτε σελίδα θα δεις αυτό το array σε html σχόλιο.

Η μέθοδος είναι μέσω των 'services' δηλώνεις μέσα από το admin (είναι έτοιμο στο /admin στο outdb.1.1.zip) ένα service. Όνομα, Table που θα σώζονται οι πληροφορίες, Με ποιο αρχείο .php θα ανοίγει το service, και αν έχει father service έτσι ώστε να πάρει στο $outdb όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τη σελίδα, από service σε service.

Τέλος στο table outdb καταχωρείτε ότι και σε κάθε πρόγραμμα desktop Το url (διεύθυνση), Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, Ποια είναι η κατάληξη ( με ποιο service ανοίγει ) 

Αυτό είναι το outdb όλα τα άλλα είναι μεταβλητά ανάλογα με το τι θέλει να κάνει ο προγραμματιστής

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Έλα τρολλαρεις ετσι? 

Δε γνωρίζεις τον διάσημο #420 exarhis;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kercyn είπε

Δε γνωρίζεις τον διάσημο #420 exarhis;

6 χρόνια εδώ μέσα ομολογώ πως όχι αν και παρακολουθώ το section τακτικά. :mellow:

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kaliakman είπε

6 χρόνια εδώ μέσα ομολογώ πως όχι αν και παρακολουθώ το section τακτικά. :mellow:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...