Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι εχω κανει και τα 2. 

το ονλαιν το εκανα 2 φορες . θελει προσοχη γιατι πρεπει 1 ωρα  περιπου πριν την ωρα που εχετε συμφωνισει να γινει το εξαμ να κανει ελεγχο ο προκτορ μεσω της καμερας. και τις 2 φορες με εβαλε να διξω ολο το δωματιο απο 2 παρακαλω φορες. με εβαλε να βγω ακομα και εξω στο μπαλκονι για να παρει γενικη εικονα γιατι ειδε τη μπαλκονοπορτα στο δωματιο μου. τη δευτερη φορα μαλιστα δε με αφισε να συνεχισω το εξαμ μεχρι να σταματισει ενα σκυλι που ειχε λυσαξει να γαβγιζει και καθιστερισαμε 10 λεπτα. 

το τελευταιο το εκανα οφλαιν οπου ουσιαστικα υποχρεωθηκα στο προισταμενο μου απο τη δουλια αλλα ηταν πολυ πιο ευκολο. καλη επιτυχια!

Στις 15/5/2019 στις 7:34 ΜΜ, tuxpower είπε

Ερώτηση σχετικά με τις proctored(monitored) exams.

Έχει δοκιμάσει κανείς online proctoring(monitoring);  

offline είναι λίγο περιορισμένες οι επιλογές.. 

Αν επιλέξεις asign my own proctor, εκτός απο αυτά που αναφέρονται π.χ  όνομα,διεύθυνση,mail θα ζητηθεί webcam για να τσεκαριστεί το μέρος που δίνεις ή ο proctor;

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 630
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μας στηλαν μεηλ πως το πανεπιστημιο ξεπερασε τους 20000 φοιτητες  οποτε ψιλιαζομαι οτι ισως σιγα σιγα αυξισουν τα διδακτρα . αν ξερει καπιος ας μας πει, προς το παρον καλιπτομαι απο τις υποτροφιες και για ολοκληρο το δευτερο ετος δε ξερω ομως τι θα παιζει αν αυξησουν τα διδακτρα και τι θα μου καλυψει η υποτροφια που μου εχει απομεινει για το δευτερο ετος. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ νέο βίντεο με πρώην άστεγο φοιτητή που έγινε CEO.

Οκ παρά το οτι είναι καθαρό προμο δεν αναιρεί το γεγονός οτι το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο  βοηθάει αρκετό κόσμο με υποτροφίες κ τα ρέστα.Ένα παραπάνω που είναι Πανεπιστήμιο από τις ΗΠΑ οι οποίες έχουν γενικά ένα από τα πιο φρικτά καθεστώτα διδάκτρων παγκοσμίως.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε

Εδώ νέο βίντεο με πρώην άστεγο φοιτητή που έγινε CEO.

Οκ παρά το οτι είναι καθαρό προμο δεν αναιρεί το γεγονός οτι το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο  βοηθάει αρκετό κόσμο με υποτροφίες κ τα ρέστα.Ένα παραπάνω που είναι Πανεπιστήμιο από τις ΗΠΑ οι οποίες έχουν γενικά ένα από τα πιο φρικτά καθεστώτα διδάκτρων παγκοσμίως.

Εάν δεν ζεις εκεί και δε γνωρίζεις μην κρίνεις ...γιατί και το Ελληνικόν σύστημα παράγει τα περισσότερα σκουπιδοχαρτα παγκοσμίως καμιά άλλη χώρα δεν έχει τόσο φτωχούς σε δεξιότητες πτυχιούχους ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ντάξει οτι οι ΗΠΑ έχουν δίδακτρα άπιαστα και οτι οι φοιτητές εκεί χρεώνονται όλη τους τη ζωή σε student loans είναι πασίγνωστο. Φρικαλέες υπετιμήσεις διδάκτρων σε όλα τα καθώς πρέπει εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ακόμα και σε community colleges είναι χάλια η φάση.

Γι αυτό λέω οτι το UoPeople κάνει τη διαφορά με την έννοια οτι ούτε άπιαστα δίδακτρα έχει αλλά και ένα σωρό υποτροφίες για διάφορα κοινωνικά στρώματα κ ομάδες ανθρώπων έχει.

Στη τελική Αμερικάνικο ''χαρτί'' προσφέρει οπότε αυτή η φιλοσοφία του κάνει τη διαφορά όπως κ να έχει.

Επεξ/σία από Τοξοβόλος___U__K
  • Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραιο σαν ιδεα και μου χει τραβηξει το ενδιαφερον. Αν αξιζει προτιμω να ασχοληθω με αυτο παρα να τα σκασω σε καποιο αλλο πανεπιστημιο εξ αποστασεως. Το θεμα ειναι πως θα το "παρουν" οι εργοδοτες οταν το δουν στο βιογραφικο σου σε συγκριση με ΕΑΠ, Open university κλπ.

Επεξ/σία από dimlevi
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Με απλά λόγια καθώς έχω λίγο μπερδευτεί ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ πχ του Open University και του UoPeople; Έχει κάποιος εμπειρία όσον αφορά το οπεν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε

Το Open είναι πολύ πιο αναγνωρίσιμο και πολύ πιο ποιοτικό αλλά πανάκριβο.

Το UoPeople πολύ πιο ευέλικτο από όλα τα ανοιχτά Πανεπιστήμια τα γνωστά τουλάχιστον κ πάμφθηνο.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την απάντηση. Άρα αν καταλαβαίνω καλά, σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα χρήματα υπάρχουν(λέμε τώρα) το οπεν είναι η ιδανικότερη λύση. Δλδ αποταμιεύεις ώστε να πάρεις από εκεί πτυχίο καθώς είναι πιο αναγνωρισίμο. 

Η διάρκεια και στα δύο είναι ίδια; Από ότι είδα στο οπεν για ένα honours (όπου αν κατάλαβα καλά, είναι το καλύτερο που μπορείς να αποκτήσεις σαν undergraduate ) με full time θα βγει στα 3 χρόνια. Αντίστοιχο τίτλο στο people μπορείς να αποκτήσεις και εάν ναι και εκεί σε 3 χρόνια;

Επεξ/σία από aris_rom
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ουτοπικό να θεωρείς οτι θα τελειώσεις το οπεν σε 3 χρόνια..

Συνήθως 4 με 6 βγαίνει το full time. Για το uopeople δε ξέρω πόσο βγαίνει κατά μέσο όρο αλλά δεδομένου οτι μάλλον είναι πιο εύκολο θα είναι κοντά στο μινιμουμ που λένε που είναι 3 χρόνια αν διατηρείς υψηλή βαθμολογία. Για τόσο τεχνικές ερωτήσεις ίσως καλό είναι να στείλεις μεηλ στα Πανεπιστήμια.

Επεξ/σία από Τοξοβόλος___U__K
  • Like 1
Δημοσ.

Εκανα enroll στο UOP με αίτηση για υποτροφία και μεχρι τωρα ολα οκ ουτε το application fee δε πληρωσα. Τωρα πως θα παει δε ξερω σκεφτομαι οτι καλυτερα αντι να εκανα bsc σε C.S να εκανα  associate Degree. 

Δημοσ.

καλη αρχη!ενημερωσε μας πως παει.εγω σινεχιζω και ολα καλα. δεν εχεις προβλημα να αλαξεις το bsc σε ασοσιετ. το κανεις ανα πασα στιγμη οταν γινεις DSS

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Napier είπε

καλη αρχη!ενημερωσε μας πως παει.εγω σινεχιζω και ολα καλα. δεν εχεις προβλημα να αλαξεις το bsc σε ασοσιετ. το κανεις ανα πασα στιγμη οταν γινεις DSS

Σε ευχαριστω. Μου το αλλαξαν σε associate τελικα. Τωρα περιμενω τo English Composition 1 course.

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει αν το χεις με τα αγγλικα δε θα χεις προβλημα. απλα να ξερεις οτι πρεπει να βγαλεις 73% μ.ο για να μπορεσεις να συνεχισεις. αν δε περασεις τα αγγλικα δε μπορεις να συνεχισεις και διστιχως εχεις δικεωμα μονο 2 φορες να το δωσεις.

με την υποτροφια τι εγινε, την πηρες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...