Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/1/2019 στις 4:56 ΜΜ, tsioulak είπε

Α! ναι; (δεν τα εχω ψαξει, για μεταπτυχιακα εχω δει μονο το ΕΑΠ), ακομα και με μεταφρασεις και εξοδα ΔΟΑΤΑΠ παλι βγαινει φθηνοτερα.

στο εαπ ομως παιρνεις υποτροφιες...ειδικα με κοινωνικα κριτηρια αν δουλευεις ημιαπασχοληση πχ ευκολα μπορεις να το βγαλεις με περιπου 2-3 χιλιαρικα

ειδικα σε υποτροφεια αριστειας, αν γραψεις πανω απο 8.5 ειναι τσαμπα...

οποτε ειναι και κινητρο αυτο

• Απαντ. 630
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, marmagia είπε

Για πες τα μαθήματα..

βεβαια το ότι διδάσκεται τυπικά ένα μάθημα δεν μας λέει σε τι επίπεδο διδασκεται

αυτα ειναι τα μαθηματα για το major και μετα ειναι τα electives

Principles of Business Management
Microeconomics
Macroeconomics
Business Communications
Principles of Marketing (proctored course)
E-Commerce (proctored course)
Principles of Finance 1
Multinational Management
Entrepreneurship 1 (proctored course)

Business Law and Ethics (proctored course)
Business and Society (proctored course)
Organizational Behavior (proctored course)
Business Policy and Strategy (proctored course)

Leadership (proctored course)
Quality Management

8 ώρες πριν, opcorsa είπε

στο εαπ ομως παιρνεις υποτροφιες...ειδικα με κοινωνικα κριτηρια αν δουλευεις ημιαπασχοληση πχ ευκολα μπορεις να το βγαλεις με περιπου 2-3 χιλιαρικα

ειδικα σε υποτροφεια αριστειας, αν γραψεις πανω απο 8.5 ειναι τσαμπα...

οποτε ειναι και κινητρο αυτο

εγω τωρα μπαινω 2ο ετος σιγα σιγα και εχω πληρωσει μονο 40 ευρω. Τα 30 για τη μεταφραση του απολητηριου και 10 για εκδοση αναλιτικης. Ολα τα αλλα καλυπτονται απο τις υποτροφιες που εχω παρει.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Napier είπε

Microeconomics
Macroeconomics
Business Communications
Principles of Finance 1
Multinational Management

Quality Management

εγω τωρα μπαινω 2ο ετος σιγα σιγα και εχω πληρωσει μονο 40 ευρω. Τα 30 για τη μεταφραση του απολητηριου και 10 για εκδοση αναλιτικης. Ολα τα αλλα καλυπτονται απο τις υποτροφιες που εχω παρει.

για ελλαδα το ΕΑΠ για εμενα ειναι πολυ οκ... πχ και τα παιδια μου αν κανω -και ειναι ακομα σε καλη κατασταση το ιδρυμα- θα προσπαθουσα να ακολουθησουν αυτον τον δρομο

Δημοσ.

παντως εγω να πω την αληθεια μου δυσκολευτικα στην αρχη με τα αγγλικα. Δεν εχω και διπλωμα στα αγγλικα και περασα το μαθημα με πολυ πολυ αγχος και κοπο. Στη συνεχεια ομως τα πραγματα εγιναν καλυτερα καθως οι καθηγητες κατανοουν τους ξενους φοιτητες και τη δισκολια της γλωσας. Φυσικα εχει και παλουκια εργασιες αλλα κουτσα στραβα ως τωρα τις εχω περασει ολες

Δημοσ.
14 hours ago, Napier said:

Microeconomics
Macroeconomics
Business Communications
Principles of Finance 1
Multinational Management

Quality Management

Σε γενικές γραμμές είναι ΟΚ. Θα μπορούσε να έχει 1-2 ακόμα βασικά μαθήματα όπως πχ accounting, supply chain management αλλά δεν είναι deal breaker το προγραμμα όπως έχει διαμορφωθεί. Και πάλι ξαναλέω όμως ότι αυτό στα χαρτιά. Δεν ξέρω στην πράξη σε τι επίπεδο το διδάσκουν το κάθε μάθημα. Εκεί είναι που σου κάνει την πραγματική διαφορά 

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω για τις πληροφοριες marmagia. ειδα εχει στα electives 2 μαθηματα accounting οποτε θα τα παρω. εκανα και πριν λιγο την αιτιση για αλαγγη major και αμεσως ειχα μεηλ οτι σε 1-2 εργασιμες θα μου απαντησουν αν εγκριθηκε .σουπερ ταχυτητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, άλλη μια απόδειξη οτι το uopeople καραλέει.

Η ιστορία ενός πρόσφυγα από τη Μόρια που βρίσκει το σθένος να σπουδάζει παρά τις αντίξοες συνθήκες στο κολο camp της Λέσβου. Βάζω στοίχημα οτι το uopeople δεν έχει δώσει υποτροφία μόνο σε αυτό τον πρόσφυγα που βρίσκεται στην Ελλάδα

(είναι η 2η μαρτυρία)

How UoPeople is Helping Refugees. Inspiring Stories

https://www.uopeople.edu/blog/how-uopeople-is-helping-refugees-inspiring-stories/?fbclid=IwAR1rfMBHkEQyPmlrdpieS-dEQ4tCdI6nVuybJ92lHrGsRtIPb7tQlV5_YFc

Επεξ/σία από Τοξοβόλος___U__K
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε

Λοιπόν, άλλη μια απόδειξη οτι το uopeople καραλέει.

Η ιστορία ενός πρόσφυγα από τη Μόρια που βρίσκει το σθένος να σπουδάζει παρά τις αντίξοες συνθήκες στο κολο camp της Λέσβου. Βάζω στοίχημα οτι το uopeople δεν έχει δώσει υποτροφία μόνο σε αυτό τον πρόσφυγα που βρίσκεται στην Ελλάδα

(είναι η 2η μαρτυρία)

How UoPeople is Helping Refugees. Inspiring Stories

https://www.uopeople.edu/blog/how-uopeople-is-helping-refugees-inspiring-stories/?fbclid=IwAR1rfMBHkEQyPmlrdpieS-dEQ4tCdI6nVuybJ92lHrGsRtIPb7tQlV5_YFc

Τέλεια ένα πανεπιστήμιο που παίρνει τους τελευταίους των τελευταίων "καραλεει"

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, sezebo είπε

Τέλεια ένα πανεπιστήμιο που παίρνει τους τελευταίους των τελευταίων "καραλεει"

Καραλεει το οτι δινει ισες ευκαιριες

Δημοσ.
Στις 12/3/2019 στις 8:55 ΜΜ, opcorsa είπε

για ελλαδα το ΕΑΠ για εμενα ειναι πολυ οκ... πχ και τα παιδια μου αν κανω -και ειναι ακομα σε καλη κατασταση το ιδρυμα- θα προσπαθουσα να ακολουθησουν αυτον τον δρομο

Τύπε μέχρι εσύ να κάνεις παιδιά και να φτάσουν στην ηλικία των 23 τότε πιο πιθανό το ΕΑΠ να έχει γίνει ΤΑΠ.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Τύπε μέχρι εσύ να κάνεις παιδιά και να φτάσουν στην ηλικία των 23 τότε πιο πιθανό το ΕΑΠ να έχει γίνει ΤΑΠ.

Τι ειναι το ΤΑΠ;

Δημοσ.
19 hours ago, mrfan said:

Καραλεει το οτι δινει ισες ευκαιριες

Αυτό.

Μόνο κ μόνο το γεγονός οτι δίνει ευκαιρία σπουδών σε τέτοιο δημογραφικό όπως πρόσφυγες, οικονομικοί μετανάστες κοκ  για να σπουδάσουν μάλιστα σε Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο είναι το λιγότερο commendable.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ όπου ο πρόεδρος του UoPeople ανακοινώνει την Αραβική έκδοση του UoPeople όπου θα απευθύνεται καθαρά σε πρόσφυγες. Γαμεί απλά!

https://www.uopeople.edu/about/worldwide-recognition/press-releases/uopeople-in-arabic-to-launch/

Δημοσ.
Στις 16/3/2019 στις 8:31 ΜΜ, Vasivouzoukos είπε

Tιμητικη Αδεια Παραεθωριου τυπε?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ερώτηση σχετικά με τις proctored(monitored) exams.

Έχει δοκιμάσει κανείς online proctoring(monitoring);  

offline είναι λίγο περιορισμένες οι επιλογές.. 

Αν επιλέξεις asign my own proctor, εκτός απο αυτά που αναφέρονται π.χ  όνομα,διεύθυνση,mail θα ζητηθεί webcam για να τσεκαριστεί το μέρος που δίνεις ή ο proctor;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...