opcorsa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Στις 18/1/2019 στις 4:56 ΜΜ, tsioulak είπε Α! ναι; (δεν τα εχω ψαξει, για μεταπτυχιακα εχω δει μονο το ΕΑΠ), ακομα και με μεταφρασεις και εξοδα ΔΟΑΤΑΠ παλι βγαινει φθηνοτερα. στο εαπ ομως παιρνεις υποτροφιες...ειδικα με κοινωνικα κριτηρια αν δουλευεις ημιαπασχοληση πχ ευκολα μπορεις να το βγαλεις με περιπου 2-3 χιλιαρικα ειδικα σε υποτροφεια αριστειας, αν γραψεις πανω απο 8.5 ειναι τσαμπα... οποτε ειναι και κινητρο αυτο
Napier Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, marmagia είπε Για πες τα μαθήματα.. βεβαια το ότι διδάσκεται τυπικά ένα μάθημα δεν μας λέει σε τι επίπεδο διδασκεται αυτα ειναι τα μαθηματα για το major και μετα ειναι τα electives Principles of Business Management Microeconomics Macroeconomics Business Communications Principles of Marketing (proctored course) E-Commerce (proctored course) Principles of Finance 1 Multinational Management Entrepreneurship 1 (proctored course) Business Law and Ethics (proctored course) Business and Society (proctored course) Organizational Behavior (proctored course) Business Policy and Strategy (proctored course) Leadership (proctored course) Quality Management 8 ώρες πριν, opcorsa είπε στο εαπ ομως παιρνεις υποτροφιες...ειδικα με κοινωνικα κριτηρια αν δουλευεις ημιαπασχοληση πχ ευκολα μπορεις να το βγαλεις με περιπου 2-3 χιλιαρικα ειδικα σε υποτροφεια αριστειας, αν γραψεις πανω απο 8.5 ειναι τσαμπα... οποτε ειναι και κινητρο αυτο εγω τωρα μπαινω 2ο ετος σιγα σιγα και εχω πληρωσει μονο 40 ευρω. Τα 30 για τη μεταφραση του απολητηριου και 10 για εκδοση αναλιτικης. Ολα τα αλλα καλυπτονται απο τις υποτροφιες που εχω παρει.
opcorsa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 40 λεπτά πριν, Napier είπε αυτα ειναι τα μαθηματα για το major και μετα ειναι τα electives Principles of Business Management Microeconomics Macroeconomics Business Communications Principles of Marketing (proctored course) E-Commerce (proctored course) Principles of Finance 1 Multinational Management Entrepreneurship 1 (proctored course) Business Law and Ethics (proctored course) Business and Society (proctored course) Organizational Behavior (proctored course) Business Policy and Strategy (proctored course) Leadership (proctored course) Quality Management εγω τωρα μπαινω 2ο ετος σιγα σιγα και εχω πληρωσει μονο 40 ευρω. Τα 30 για τη μεταφραση του απολητηριου και 10 για εκδοση αναλιτικης. Ολα τα αλλα καλυπτονται απο τις υποτροφιες που εχω παρει. για ελλαδα το ΕΑΠ για εμενα ειναι πολυ οκ... πχ και τα παιδια μου αν κανω -και ειναι ακομα σε καλη κατασταση το ιδρυμα- θα προσπαθουσα να ακολουθησουν αυτον τον δρομο
Napier Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 παντως εγω να πω την αληθεια μου δυσκολευτικα στην αρχη με τα αγγλικα. Δεν εχω και διπλωμα στα αγγλικα και περασα το μαθημα με πολυ πολυ αγχος και κοπο. Στη συνεχεια ομως τα πραγματα εγιναν καλυτερα καθως οι καθηγητες κατανοουν τους ξενους φοιτητες και τη δισκολια της γλωσας. Φυσικα εχει και παλουκια εργασιες αλλα κουτσα στραβα ως τωρα τις εχω περασει ολες
marmagia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 14 hours ago, Napier said: αυτα ειναι τα μαθηματα για το major και μετα ειναι τα electives Principles of Business Management Microeconomics Macroeconomics Business Communications Principles of Marketing (proctored course) E-Commerce (proctored course) Principles of Finance 1 Multinational Management Entrepreneurship 1 (proctored course) Business Law and Ethics (proctored course) Business and Society (proctored course) Organizational Behavior (proctored course) Business Policy and Strategy (proctored course) Leadership (proctored course) Quality Management εγω τωρα μπαινω 2ο ετος σιγα σιγα και εχω πληρωσει μονο 40 ευρω. Τα 30 για τη μεταφραση του απολητηριου και 10 για εκδοση αναλιτικης. Ολα τα αλλα καλυπτονται απο τις υποτροφιες που εχω παρει. Σε γενικές γραμμές είναι ΟΚ. Θα μπορούσε να έχει 1-2 ακόμα βασικά μαθήματα όπως πχ accounting, supply chain management αλλά δεν είναι deal breaker το προγραμμα όπως έχει διαμορφωθεί. Και πάλι ξαναλέω όμως ότι αυτό στα χαρτιά. Δεν ξέρω στην πράξη σε τι επίπεδο το διδάσκουν το κάθε μάθημα. Εκεί είναι που σου κάνει την πραγματική διαφορά 2
Napier Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 ευχαριστω για τις πληροφοριες marmagia. ειδα εχει στα electives 2 μαθηματα accounting οποτε θα τα παρω. εκανα και πριν λιγο την αιτιση για αλαγγη major και αμεσως ειχα μεηλ οτι σε 1-2 εργασιμες θα μου απαντησουν αν εγκριθηκε .σουπερ ταχυτητα
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, άλλη μια απόδειξη οτι το uopeople καραλέει. Η ιστορία ενός πρόσφυγα από τη Μόρια που βρίσκει το σθένος να σπουδάζει παρά τις αντίξοες συνθήκες στο κολο camp της Λέσβου. Βάζω στοίχημα οτι το uopeople δεν έχει δώσει υποτροφία μόνο σε αυτό τον πρόσφυγα που βρίσκεται στην Ελλάδα (είναι η 2η μαρτυρία) How UoPeople is Helping Refugees. Inspiring Stories https://www.uopeople.edu/blog/how-uopeople-is-helping-refugees-inspiring-stories/?fbclid=IwAR1rfMBHkEQyPmlrdpieS-dEQ4tCdI6nVuybJ92lHrGsRtIPb7tQlV5_YFc Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Τοξοβόλος___U__K
sezebo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε Λοιπόν, άλλη μια απόδειξη οτι το uopeople καραλέει. Η ιστορία ενός πρόσφυγα από τη Μόρια που βρίσκει το σθένος να σπουδάζει παρά τις αντίξοες συνθήκες στο κολο camp της Λέσβου. Βάζω στοίχημα οτι το uopeople δεν έχει δώσει υποτροφία μόνο σε αυτό τον πρόσφυγα που βρίσκεται στην Ελλάδα (είναι η 2η μαρτυρία) How UoPeople is Helping Refugees. Inspiring Stories https://www.uopeople.edu/blog/how-uopeople-is-helping-refugees-inspiring-stories/?fbclid=IwAR1rfMBHkEQyPmlrdpieS-dEQ4tCdI6nVuybJ92lHrGsRtIPb7tQlV5_YFc Τέλεια ένα πανεπιστήμιο που παίρνει τους τελευταίους των τελευταίων "καραλεει" 1
mrfan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, sezebo είπε Τέλεια ένα πανεπιστήμιο που παίρνει τους τελευταίους των τελευταίων "καραλεει" Καραλεει το οτι δινει ισες ευκαιριες
Vasivouzoukos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Στις 12/3/2019 στις 8:55 ΜΜ, opcorsa είπε για ελλαδα το ΕΑΠ για εμενα ειναι πολυ οκ... πχ και τα παιδια μου αν κανω -και ειναι ακομα σε καλη κατασταση το ιδρυμα- θα προσπαθουσα να ακολουθησουν αυτον τον δρομο Τύπε μέχρι εσύ να κάνεις παιδιά και να φτάσουν στην ηλικία των 23 τότε πιο πιθανό το ΕΑΠ να έχει γίνει ΤΑΠ.
tsioulak Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 15 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Τύπε μέχρι εσύ να κάνεις παιδιά και να φτάσουν στην ηλικία των 23 τότε πιο πιθανό το ΕΑΠ να έχει γίνει ΤΑΠ. Τι ειναι το ΤΑΠ;
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 19 hours ago, mrfan said: Καραλεει το οτι δινει ισες ευκαιριες Αυτό. Μόνο κ μόνο το γεγονός οτι δίνει ευκαιρία σπουδών σε τέτοιο δημογραφικό όπως πρόσφυγες, οικονομικοί μετανάστες κοκ για να σπουδάσουν μάλιστα σε Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο είναι το λιγότερο commendable. 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ όπου ο πρόεδρος του UoPeople ανακοινώνει την Αραβική έκδοση του UoPeople όπου θα απευθύνεται καθαρά σε πρόσφυγες. Γαμεί απλά! https://www.uopeople.edu/about/worldwide-recognition/press-releases/uopeople-in-arabic-to-launch/
Fausto Coppi Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Στις 16/3/2019 στις 8:31 ΜΜ, Vasivouzoukos είπε Τύπε μέχρι εσύ να κάνεις παιδιά και να φτάσουν στην ηλικία των 23 τότε πιο πιθανό το ΕΑΠ να έχει γίνει ΤΑΠ. Tιμητικη Αδεια Παραεθωριου τυπε?
tuxpower Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Ερώτηση σχετικά με τις proctored(monitored) exams. Έχει δοκιμάσει κανείς online proctoring(monitoring); offline είναι λίγο περιορισμένες οι επιλογές.. Αν επιλέξεις asign my own proctor, εκτός απο αυτά που αναφέρονται π.χ όνομα,διεύθυνση,mail θα ζητηθεί webcam για να τσεκαριστεί το μέρος που δίνεις ή ο proctor;
Προτεινόμενες αναρτήσεις