sofiafg Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Καλησπέρα. Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ το Megui αλλά κάτι έπαθε και αποφάσισα να το διαγράψω και να το κατεβάσω και πάλι. Τώρα όμως δεν μπορώ να βρω τον φάκελο eac3to που κανονικά πρέπει να βρίσκεται στον φάκελο tools. Ξέρει κανείς τι κάνω λάθος;
micos000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Κατέβασε το και αποσυμπίεσε το σε φάκελο με το όνομα eac3to μέσα στον φάκελο του megui..
sofiafg Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Και πάλι δεν γίνεται τίποτα. Είναι σαν μην τα διαβάζει.
micos000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Πως το χρησιμοποιούσες πριν το eac3to; Το κατέβασα το megui αλλά δεν βλέπω επιλογή για αυτό πουθενά;
sofiafg Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Υπήρχε από μόνο του στον φάκελο tools. Εγώ έπρεπε απλά να του προσθέτω αυτά εδώ https://www.videohelp.com/software/Nero-AAC-Codec
micos000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Σε μια παλαιότερη έκδοση του megui βλέπω ότι μέσα στον φάκελο update_cache έχει το eac3to σε ζιπαρισμένη μορφή, δεν ξέρω μήπως στις τελευταίες εκδόσεις το έχουν κόψει. Γιατί όμως κόλλησες με το 3ac; Δεν σου κάνει τη δουλειά που θέλεις με ffdshow ή τις άλλες επιλογές;
sofiafg Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα από κωδικοποίηση, απλά ακολουθώ μηχανικά έναν οδηγό που έχω βρει που τυχαίνει να έχει μέσα και αυτό.
sofiafg Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Θα πρέπει να έχεις λογαριασμό για να μπεις: http://www.anime-greek.com/forums/viewtopic.php?f=54&t=6260
micos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Έχω λογαριασμό αλλά ο οδηγός είναι πολύ παλιός και οι εικόνες δεν υπάρχουν πλέον. Αυτό όμως που βλέπω είναι ότι θέλει να βάλεις το neroaac στον φάκελο του eac3to μέσα στον tools. Οπότε κάνε αυτόν τον φάκελο, αποσυμπίεσε μέσα τα περιεχόμενα του eac3to και χώσε και το neroaac.
sofiafg Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Το έχω ήδη δοκιμάσει αυτό αλλά δεν έγινε τίποτα. Μήπως στο φορουμ υπάρχει κάποιος οδηγός που να μην χρειάζεται να χρησιμοποιώ τα neroaac;
micos000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Έχει έναν οδηγό κι αυτός όμως είναι παλιός. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το megui; Δώσε πληροφορίες μήπως και σου προτείνουμε κάτι άλλο.
sofiafg Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Θέλω να καίω υπότιτλους πάνω σε 20λεπτα ή 40 λεπτα επεισόδια και να είναι με όσο τον δυνατόν καλύτερη ποιότητα το τελικό βίντεο. Δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα το megui αλλά θα ήθελα ένα πρόγραμμα που να μπορώ να το χρησιμοποιώ εύκολα.
micos000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Έκανα μια δοκιμή με το megui και κατέβασα την τελευταία έκδοση 2828. Κατέβασα τα neroaac και fdk-aac και τα αποσυμπίεσα στους ανάλογους φάκελους στον tools. Να σε ρωτήσω όμως και κάτι άλλο. Τους υπότιτλους τους κάνεις hardcoded, δηλαδή μη επιλεγόμενους ή soft μέσα στο mkv; Μπορείς να το δεις αν βάλεις ένα αρχείο να παίζει στον player σου (σε κάποιον σοβαρό και όχι στον windows ) και πας στους υπότιτλους θα δεις αν έχει επιλογή για απενεργοποίηση. Ή με το media info μπορείς να δεις αν το αρχείο έχει subtitle track. Το ρωτάω γιατί αν τους κάνεις soft στο mkv τότε τζάμπα δουλειά κάνεις με το megui καθώς μπορείς να κάνεις πολύ γρήγορα την ενσωμάτωση στο mkv με το mkvtoolnix και χωρίς επανασυμπίεση. Αν τώρα τους κάνεις hardcoded τότε να σε ρωτήσω γιατί το κάνεις αυτό;
sofiafg Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Γνωρίζω για το mkvtoolnix αλλά προτιμώ να τα έχω σε μορφή mp4, και ας χάνεται λίγο η ποιότητα, για να μπορώ να τα βλέπω στην tv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα