Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, οι γονείς μου έχουν το Cosmote DoublePlay 4 L και λήγει το συμβόλαιο σε 1.5 χρόνο.

Τους πήραν σήμερα τλφ οτι το πρόγραμμα πλέον έχει καταργηθεί και τους μεταφέρουν με επιπλέον χρέωση  στο 24αρι. Περίπου 3.5 euro κάθε μήνα.

Επιτρέπεται κάτι τέτοιο? Είχα διαβάσει πιο παλιά ότι δεν μπορούν να ανεβάσουν την τιμή του πακέτου κατά την διάρκεια του συμβολαίου.

Μήπως με την κατάργηση, δεν ισχύει αυτό?

Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη εταιρία που να δίνει internet (οχι ακόμα τουλάχιστον), ώστε να τους πιέσω με πιθανή κατάργηση του τλφ/internet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 10 μερες η κουνιαδα μου ανανεωσε το 4αρι double play (αστικα/υπερατικα και 30 λεπτα κινητα) και το μονο που την υποχρεωσαν ειναι να γυρισει η τηλεφωνια σε ευρυζωνικη. Οποτε τωρα εχει vdsl με 4down/1up. Συνεχιζει να πληρωνει οτι και πριν. Της προτειναν βεβαια με ενα πολυ μικρο premium το μηνα να παει σε 24/1, αλλα δεν την υποχρεωσαν. Αυτο μεχρι σημερα

Επεξ/σία από orangeboy
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να πρόλαβαν την ανανέωση πριν την κατάργηση του πακέτου.

Όταν καταργείται ένα πρόγραμμα, συνεχίζει η λειτουργία του έως ότου λήξει η χρονική περίοδος δέσμευσης. Κατόπιν είτε μπορούμε να συνεχίσουμε σε αυτό αλλά με την κανονική τιμή καταλόγου (προ της όποιας έκπτωσης) ή αλλάζουμε πρόγραμμα σε κάποιο που είναι επίσημα διαθέσιμο.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι εκει που μενουν  δεν θα πιασει πανω απο 8 και ουτε τους χρειαζεται η αυξηση στην ταχυτητα. Και απο 27.5 το 4L τους δινουν στα 30.50 το 24L.

Δημοσ.

ειδικα τα μικρα πακετα 4αρια 6αρια 8 αρια παιζει να εχουν καταργηθει σχεδον ολα.και λογικο βεβαια οταν εχουμε φτασει να μιλαμε για vdsl.οπως και η τιμη 4,6,8 με το 24 αρι πλεον ειναι πολυ μικρη.βεβαια για καποιους που λογω αποστασης παιζουν στα 2 mbit και δεν εχουν και kv για vdsl ακομα και τα 2 παραπανω ευρω για 24 αρα ειναι τζαμπα εξοδα

Δημοσ.

Οι τελευταίοι πάροχοι με μικρά πακέτα ήταν Cyta με το 8άρι που το σταμάτησε πριν από κάποιους 10+ μήνες και ο ΟΤΕ με το 4άρι που πρόσφατα έκλεισε ως τελευταίος την πόρτα αυτών των πακέτων.

Δημοσ.

Τελικα μιλησα μαζι τους και παραμενω στο παλιο πακετο. Προσπαθουσε η κοπελα να μου πουλησει την αναβαθμιση αλλα δεν με ενδιεφερε.

Δημοσ.
1 hour ago, jakegate7 said:

Τελικα μιλησα μαζι τους και παραμενω στο παλιο πακετο. Προσπαθουσε η κοπελα να μου πουλησει την αναβαθμιση αλλα δεν με ενδιεφερε.

ε ναι γενικως οσο πιο μεγαλο πακετο σου κλεισουν τοσο πιο καλα.αλλα αμα δεν το χρησιμοποιεις ή δεν μπορεις να πιασεις την ταχυτητα τοτε δεν εχει νοημα.τωρα για ποσο καιρο θα σε αφησουν ακομα σε μικρο πακετο θα το δεις. ειχε καποτε και η Hol ενα 6αρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...