Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά , ξαφνικα απο σημερα και έπειτα μολις παω να αποθηκεύσω κάτι μου βγάζει αυτο το μήνυμα  "το αρχειο  δεν βρεθηκε ελέγξτε το όνομα του αρχείου και δοκιμάστε ξανα " μπορεί να μου πει κάποιος τι συμβαίνει ? μου το κάνει σε ολα τα προγράμματα και Photoshop και μεχρι και Σημειωματάριο ...

με λίγα λογια δεν αποθηκεύει τίποτα !!!  τι να κανω ?

ευχαριστω .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι . .ετσι το αποθηκευω " Νέο έγγραφο κειμένου.txt η απο photoshop " saturday 2.jpg "  και παλι τιποτα !!

τελικα το προβλημα ειναι στο Windows definder πρεπει να  απενεργοποιήσω την προστασία σε πραγματικό χρόνο και προστασία μέσω cloud .. και εγινε , αλλα τωρα απενεργοποιώντας ολα αυτά δεν είμαι εκτεθειμένος ?

εδω και το λινκ File Not Found Error Windows 10 Fix

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, HamerZ είπε

Εγκαθιστάς άλλο AntiVirus σε συνδιασμό με κανένα MalwareBytes και θα είσαι καλά

εχω κανει κατι λαθος και μου το εκανε αυτο ? η ετσι ειναι σε ολους ?

ποιο AntiVirus προτείνετε ? ποτε δεν ειχα καποιο ,μονο το Malwarebytes  εχω επανω

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε Kaspersky free (δες και σε άλλο θέμα που μπορείς αν αγοράσεις άδεια για την Total και Internet έκδοση σε καλές τιμές ), AVG, Avira, Avast, Panda. Επίσης δες και το Comodo AntiVirus έχει ενδιαφέρουσες επιλογές και εργαλεία διαθέσιμα.

Η εφαρμογή Windows Defender δεν με βόλεψε ποτέ, έχω ιδιοτροπίες, ενώ τα αναφερόμενα τα έχω χρησιμοποιήσει  στο παρελθόν και μου αρέσανε.

Επεξ/σία από HamerZ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...