Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι 16+ χρονων και σε δυο χρονια θα παω να σπουδασω.

Απο τωρα θελω να αγορασω εναν υπολογιστη γιατι ο δικος μου που ειναι 10 χρονια εχει παλιωσει λιγο και τον χρησιμοποιουν και αλλα ατομα και δεν εχω την ανεση να τον χειριζομαι την ωρα που θελω.

1)Να παρω υπολογιστη η λαπτοπ

Θα ειναι δυσκολο να μεταφερω το pc αν μενω σε εστια;

2)θελω να μου προτεινετε αν παρω υπολογιστη τι κομματια να βαλω.

Κατι ακομα να πω, ασχολουμε με προγραμματισμο και χρησιμοποιο προγραμματα οπως το eclipse, android studio, unity, krita και θελω να περασω και σε αλλα προγραμματα για 3D models.

Δεν ασχολουμε τοσο με gaming(δεν παιζω...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για mobility μετράει το laptop αλλά εφόσον θες να χρησιμοποιείς 3d προγράμματα το PC θα είναι πιο γρήγορο 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες να παρεις pc τωρα επειδη το χρειαζσεσαι ή απλα το θες, το παιρνεις τωρα και πας σε σταθερο. Εαν χρειαστεις pc οταν θα εισαι ετοιμος για σπουδες, παιρνεις τοτε και συμφωνα με τις αναγκες και τις συνθηκες που δεν μπορεις απο σημερα να γνωριζεις. Ασε που τα 2 χρονια στα pc ειναι μεγαλο διαστημα και οτι κι αν αγορασεις σημερα κατα 90% δεν θα σου κανει τοτε.

Επισης, σε οτι αφορα τον προγραμματισμο, ενα πολυ σημαντικο κεφαλαιο, αφορα την οθονη και μονο, κατι που σε οτι αφορα τα φορητα ειναι μειονεκτημα.

Επεξ/σία από 29gk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

άν πάς σήμερα σε αγορά, αυτό είναι μια τίμια futureproof επιλογή με σίγουρη αναβαθμισιμότητα. Το κουτί είναι μικρό και έχει χερούλι για μεταφορά.

hellasphone.JPG.4f578de1009cc46252d43232417a73d1.JPG

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...