Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, nhzt είπε Εντάξει, ότι βγαίνει δεν σημαίνει ότι απευθύνεται σε όλους... Θέλουν gaming smartphone τα Κινεζακια;.... δωσε να χουν. "Τα κινεζάκια" 39 λεπτά πριν, nhzt είπε Πάντως για να θέλει (και να μπορεί) να παίζει κάποιος σε τέτοια οθόνη, πρέπει να είναι ή πολύ εθισμένος ή άνεργος. Αυτό πάλι; 11 λεπτά πριν, Zakapanianos είπε Σαν το Game Boy... Ακόμα το έχω από το 93. Και ακόμα λιώνω το Super Mario Ποιο Mario απ' όλα; Έτσι, κουβέντα να γίνεται. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
chris_g92 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, vomit_alert είπε Κορυφαίο spec τα 403 ppi, μάλιστα.. Το ότι εσύ σε ένα καλό panel 1080p καταλαβαίνεις διαφορά σε σχέση με τα qhd ας πούμε. Εγώ πάντως με το μάτι δεν μπορω να τα ξεχωρίσω αν δεν ξέρω τα specs. Μπορεί και να έχω θέμα στα μάτια μου βέβαια . 2
logistoulis Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ChimairaX είπε Όχι ότι εάν είχε οθόνη 120hz θα άλλαζε κάτι ξέρω γω. Πώς δεν θα αλλαζε; θα είχε άθλια αυτονομία
vomit_alert Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, chris_g92 είπε Το ότι εσύ σε ένα καλό panel 1080p καταλαβαίνεις διαφορά σε σχέση με τα qhd ας πούμε. Εγώ πάντως με το μάτι δεν μπορω να τα ξεχωρίσω αν δεν ξέρω τα specs. Μπορεί και να έχω θέμα στα μάτια μου βέβαια . Κοίτα δεν είπα ότι ξεχωρίζω σε 1080p κάθε διαφορά, απλά έθιξα το 403 ppi που για gaming κινητό το θεωρώ κακό spec, θεωρώ πως θα υπάρχει εμφανή διαφορά με τη συγκεκριμένη επίδοση.
Jimmy08 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Retromaniac είπε Όπως είπα παίρνει το περιφερειακό χειριστήριο, έχει και μπροστά speakers καθώς και την ψύξη για να μην κάνει throttling. Έχει τίποτε από αυτά το s9; Έχει stereo speakers και μπορείς να βάλεις χειριστήριο με ΒΤ. Το throttling σε κινητό το θεωρώ αστείο να το συζητάμε. Gimmicks για να μας αρμεγουν.
sils Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Λετε να βαλουν και καμερες τις προκοπης σε αυτό το xiaomi?
xristoslet Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε Έχει stereo speakers και μπορείς να βάλεις χειριστήριο με ΒΤ. Το throttling σε κινητό το θεωρώ αστείο να το συζητάμε. Gimmicks για να μας αρμεγουν. S9 δεν έχει και τα 2 ηχεία μπροστά. Αν θέλει κάποιος να πάρει κινητό και του αρέσει τότε δεν είναι άρμεγμα, αν το πάρει για να παίξει παιχνίδια τότε είναι. 22 λεπτά πριν, sils είπε Λετε να βαλουν και καμερες τις προκοπης σε αυτό το xiaomi? Μπα θα πήγαινε ακόμα πιο ψηλά σε τιμή. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από xristoslet
aris1986 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Τιναφτα; Ούτε για 15χρονο... που πάει η βιομηχανία;
gnsX Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, BurnedPriest είπε "Τέλος οι gamers θα μπορούν να προμηθευτούν και ένα περιφερειακό για το Black Shark" Οι actual gamers δεν παίρνουν στα σοβαρά το "mobile gaming". Οι actual gamers ρε φίλε, αυτοχαρακτηρίζεται gamer ο άλλος,τι να πω πια. Το τηλέφωνο αξιοπρεπές και με το παραπάνω για τα λεφτά που ζητάει Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από gnsX
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Με αυτά τα χρήματα παίρνει ένα κινητό καλούτσικη και ένα ps 4
gnsX Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, mariosraptor84 είπε Με αυτά τα χρήματα παίρνει ένα κινητό καλούτσικη και ένα ps 4 Οι actual gamers δεν παίρνουν στα σοβαρά το console gamimg
kurkosdr Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Να το πάρεις να παίξεις τι; Τα "free-to-play" με τα loot boxes για τζογαδόρους ή τα παλιά console ports? Ίσως το μόνο που αξίζει είναι για τα emulators αλλά και πάλι μιλάμε για παμπάλαια παιχνίδια που πλέον τα έχουμε χιλιοπαίξει... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από kurkosdr
Retromaniac Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Jimmy08 είπε Έχει stereo speakers και μπορείς να βάλεις χειριστήριο με ΒΤ. Το throttling σε κινητό το θεωρώ αστείο να το συζητάμε. Gimmicks για να μας αρμεγουν. Δεν έχει κανονικά stereo speakers σε landscape. Χρησιμοποιεί το ακουστικό στην μια πλευρά. Το throttling σε κινητό ειναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνα σε βάριες εφαρμογές. Τώρα ξαναρωτάω, το άρμεγμα που το βλεπεις; Αφού το κινητό είναι αρκετα πιο φθηνό από τα αντίστοιχα κινητά με τα ίδια specs. 2 ώρες πριν, vomit_alert είπε Κοίτα δεν είπα ότι ξεχωρίζω σε 1080p κάθε διαφορά, απλά έθιξα το 403 ppi που για gaming κινητό το θεωρώ κακό spec, θεωρώ πως θα υπάρχει εμφανή διαφορά με τη συγκεκριμένη επίδοση. Αντιθετα, ειναι πολύ καλό spec. Καίει λιγότερη μπαταρία, καλύτερο performance και δεν έχει καμία διαφορά οπτικά. Ο μόνος λόγος θα ήταν για vr. Αλλά το κινητό είναι για games, όχι για vr. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από Retromaniac
georgetsl Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) xiaomi ....παταει τους παντες στην αγορα σε οτι βγαλει ....η τιμη του παντως ,σπερνει τα S9 για χαβαλε και σε χαρακτηριστικα ,με τα μισα χρηματα .....οι υπολοιποι παραπονιαρηδες απλα κραζουν απο ζηλεια , εαν το εβγαζε καμια apple ή samsung με τα τριπλασια χρηματα ....τωρα καποιοι θα εγραφαν ποιηματα .....επειδη ειναι xiaomi ομως καποιοι ταραχτηκαν απο οτι βλεπω στα σχολια !!! με 560 ντολαρς παντως ,βαραει οτι κορυφαιο αλλης εταιριας κυκλοφορει !! Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από georgetsl 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα