Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Δεν έχω θέμα
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): ebanking, teamviewer, gps, και τις συνηθισμένες μετά.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5-6

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιάβροχο
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Δεν έχω θέμα
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν έχω θέμα
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Φυσικά
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι εκτός αν αγοραστεί από amazon
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Δεν έχω θέμα
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Εσωτερικό και amazon για να κοπεί τιμολόγιο
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Κοιτάζω το oneplus 5t, huawei p20 pro και γλυκοκοιτάζω το note 8 αλλά δεν ξέρω αν μετά από 1 χρόνο θα βαρύνει το κινητό λόγω samsung. Ανοιχτός σε προτάσεις.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θα προτιμούσα το note 8. Και θέλω από εσωτερικό ή από amazon ώστε να κοπεί τιμολόγιο. Θεωρείς καλύτερο από το 5τ το S9;

Δημοσ.

επειδή φοβάμαι το bloatware της. Βαραίνει μετά από καιρό;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, billomnia είπε

Θεωρείς καλύτερο από το 5τ το S9;

Ναι αν και παίζει στις λεπτομέρειες και στην μπαταρία.

Μην ξεχνάς ότι είναι και αδιάβροχο και μοντέλο του 18 , οπότε δύο χρόνια θα έχεις σίγουρα αναβαθμίσεις.

Επίσης και από θέμα εγγύησης αν πάθει κάτι δεν θα το στείλεις έξω όπως το 5T.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέψου και το Mate 10 Pro. Μπαταρία χωρίς αντίπαλο, κάμερα στο top 3, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, μικρόφωνο, ακουστικό, σήμα σε τοπ επίπεδα, αιδάβροχο, δίκαρτο και πλέον παίζει σε πολύ καλή τιμή.

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...