Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 hours ago, Simon_says said:

εγω δει δυο kv τα οποια ειναι σε αποσταση του επομενου τετραγωνου το ενα ειναι σε ακομα μικροτερεη αποσταση τις πληροφοριες για το να βρω το kv θα τις εκμεταλευτω  συντομα ετσι απο περιεργεια για να δω πιο kv ειναι,

ποια 11,5 / 10,κατι ειχα δει μια φορα που το κοιταξα πρεπει να ταν στις αρχες του πρωτου χρονου και απο κει και περα οποτε το κοιταγα ηταν στα 9,κατι

για το τελευταιο απο οτι εχω δει σε ποστ φερνεις καποιον τεχνικο να κανει εναν ελεγχο 

τωρα ας ερθει με το καλο η συνδεση αν ειμαι οντος απο kv και δω τιποτα 10αρια και 12αρια τοτε φανταζομαι σιγουρα θα τρεχει κατι με την καλωδιωση του σπιτιου ,η πολυκατοικία 7 χρονων ειναι αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο,τωρα η καλωδιωση τι μπορει να εχει ας πουμε?

στο γιατι δεν δινει 50αρι αλλα δινει 30αρι η απαντηση που πηρα ειναι οτι εξαπλωση της τεχνολογιας γινεται σταδιακα το οποιο θα μπορουσεεε να εχει μια βαση μιας και κανουμε ενα βημα καθε 20 χρόνια και σιγουρα αν δεν ισχυει μονο ισως καποιος τεχνικος θα μπορουσε να μας πει ακριβως τον λογο

ναι με βαση τα νουμερα μπορεις να δεις που ανηκεις αν και τα δυο καινουρια ειναι οπως λες οποτε οκ.
9 και κατι δεν ειναι ασχημα.δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος με τετοια ταχυτητα.για την καλωδιωση για να εισαι σιγουρος οτι δεν φταιει κατι σε σενα τοτε πρεπει να γινει ελεγχος στον κατανεμητη/χωνευτη.
αν και εκει συγχρονιζεις το ιδιο με πανω τοτε εισαι μια χαρα.αν παρεις απο Kv θα δεις 24/1 vdsl αν ζητησεις adsl 24/1 και 30/2,5 αν ζητησεις 30 αρι.αν ειναι που λες στο επομενο τετραγωνο τοτε για πλακα τα πιανεις τα 30 mbit.το βασικο ειναι η καλωδιωση να ειναι σωστη στο σπιτι.μπορει η Cyta
Να την ειχε φτιαξει σωστα μπορει να ειχε κανει και πατεντα για να παιξεις ευκολα.
η σωστη καλωδιωση ειναι αυτη
https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
η σωστη καλωδιωση δεν εχει παραλληλα(bridge taps).Οι περισσοτεροι στο σπιτι μας δεν την εχουμε φτιαξει σωστα.ναι μεν 
στο adsl παιζει μια χαρα αλλα στο vdsl καλο ειναι να φτιαχτει σωστα αν θες να εχεις τα μεγιστα και τα λιγοτερα errors.
δεν σημαινει βεβαια οτι αμα δεν την φτιαξεις οτι δεν θα πιασεις τα 30 αλλα καλο ειναι να ειναι σωστα.αν εχεις εστω και μια συσκευη
με φιλτρο σημαινει οτι εχεις παραλληλα.δεν παιζει ρολο αν η πολυκατοικια ειναι 10 χρονων ή 30 χρονων ουτε αν εχει Utp ή ραζιμ.
δηλαδη δεν μιλαω για ποιοτητα καλωδιου αλλα το πως εχουν συνδεθει τα καλωδια.απλα αν εχεις utp ολα ειναι πιο ευκολα.
κατα τα αλλα αν μπηκαν τωρα τα kv και ενεργοποιηθηκαν σε λιγο καιρο θα δεις 50αρι.αλλα και το 30 αρι ειναι μια χαρα.τωρα 
αν θα παρεις το ρισκο για 24/1 ή για 30αρι εσυ το ξερεις.θεωρητικα το 24 οπως σου ειπα θα πρεπει να στο δωσουν απο το kv οποτε θα το πιασεις.αν ομως στο δωσουν απο αστικο κεντρο τοτε θα παιξεις οσο τωρα περιπου.
η αλλη λυση ειναι βαζεις 24/1 και αν δεις οτι σου δινουν απο το αστικο κεντρο καποια στιγμη κανεις αναβαθμιση σε 30αρι ή και 50αργοτερα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

ναι με βαση τα νουμερα μπορεις να δεις που ανηκεις αν και τα δυο καινουρια ειναι οπως λες οποτε οκ.
9 και κατι δεν ειναι ασχημα.δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος με τετοια ταχυτητα.για την καλωδιωση για να εισαι σιγουρος οτι δεν φταιει κατι σε σενα τοτε πρεπει να γινει ελεγχος στον κατανεμητη/χωνευτη.
αν και εκει συγχρονιζεις το ιδιο με πανω τοτε εισαι μια χαρα.αν παρεις απο Kv θα δεις 24/1 vdsl αν ζητησεις adsl 24/1 και 30/2,5 αν ζητησεις 30 αρι.αν ειναι που λες στο επομενο τετραγωνο τοτε για πλακα τα πιανεις τα 30 mbit.το βασικο ειναι η καλωδιωση να ειναι σωστη στο σπιτι.μπορει η Cyta
Να την ειχε φτιαξει σωστα μπορει να ειχε κανει και πατεντα για να παιξεις ευκολα.
η σωστη καλωδιωση ειναι αυτη
https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
η σωστη καλωδιωση δεν εχει παραλληλα(bridge taps).Οι περισσοτεροι στο σπιτι μας δεν την εχουμε φτιαξει σωστα.ναι μεν 
στο adsl παιζει μια χαρα αλλα στο vdsl καλο ειναι να φτιαχτει σωστα αν θες να εχεις τα μεγιστα και τα λιγοτερα errors.
δεν σημαινει βεβαια οτι αμα δεν την φτιαξεις οτι δεν θα πιασεις τα 30 αλλα καλο ειναι να ειναι σωστα.αν εχεις εστω και μια συσκευη
με φιλτρο σημαινει οτι εχεις παραλληλα.δεν παιζει ρολο αν η πολυκατοικια ειναι 10 χρονων ή 30 χρονων ουτε αν εχει Utp ή ραζιμ.
δηλαδη δεν μιλαω για ποιοτητα καλωδιου αλλα το πως εχουν συνδεθει τα καλωδια.απλα αν εχεις utp ολα ειναι πιο ευκολα.
κατα τα αλλα αν μπηκαν τωρα τα kv και ενεργοποιηθηκαν σε λιγο καιρο θα δεις 50αρι.αλλα και το 30 αρι ειναι μια χαρα.τωρα 
αν θα παρεις το ρισκο για 24/1 ή για 30αρι εσυ το ξερεις.θεωρητικα το 24 οπως σου ειπα θα πρεπει να στο δωσουν απο το kv οποτε θα το πιασεις.αν ομως στο δωσουν απο αστικο κεντρο τοτε θα παιξεις οσο τωρα περιπου.
η αλλη λυση ειναι βαζεις 24/1 και αν δεις οτι σου δινουν απο το αστικο κεντρο καποια στιγμη κανεις αναβαθμιση σε 30αρι ή και 50αργοτερα.

στην cyta ειχαμε μπει ταυτοχρονα με εναν φιλο μου ο οποιος ειναι και γειτονας και ειχαμε τα ιδια down-up για αυτο και δεν ασχοληθηκα παραπερα

με διαβεβαιωσαν επανειλημμένως  οτι θα μου δωσουν απο kv και οχι απο το αστικο κεντρο,απο κει και περα θα δουμε :)

θα ξεκινησω τωρα με 24αρι γιατι μπορει το ποσο η διαφορα να ειναι των 6 ευρω αλλα ακομα δεν θελω, αργοτερα θα το γυρισω σε 30αρι

ερχετε συνδέομαι και αν εχουμε θεμα με ταχύτητες θα προχωρησω στις κινησεις που με συμβουλευεις να κανω.  

Επισκέπτης
Δημοσ.

ηρθε το router klp συνδεθηκα και εχω ξενερωσει την ζωη μου ακουγομαι υπερβολικος το ξερω! πριν ειχα 9 down τωρα 10,50  nice

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 25/05/2018 at 23:11, Simon_says said:

ηρθε το router klp συνδεθηκα και εχω ξενερωσει την ζωη μου ακουγομαι υπερβολικος το ξερω! πριν ειχα 9 down τωρα 10,50  nice

αν δεν αλλαξε το attenuation παιρνεις απο το αστικο κεντρο .οποτε είτε δεν υπάρχουν νεα καφαο ειτε δεν λειτουργουν ακομα ειτε για καποιο λογο επειδη εβαλες adsl σε εβαλαν απο το αστικο κεντρο αντι για το Kv αν και δυσκολο.απορω τι 30 αρι θα σου δωσουν αν παιζεις adsl 10 mbit.εκτος αν φταιει κατι σε σενα που δυσκολο.το ρουτερ συγχρονιζει vdsl ή adsl?το speedport 2i entry σου εδωσαν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, poulinos είπε

αν δεν αλλαξε το attenuation παιρνεις απο το αστικο κεντρο .οποτε είτε δεν υπάρχουν νεα καφαο ειτε δεν λειτουργουν ακομα ειτε για καποιο λογο επειδη εβαλες adsl σε εβαλαν απο το αστικο κεντρο αντι για το Kv αν και δυσκολο.απορω τι 30 αρι θα σου δωσουν αν παιζεις adsl 10 mbit.εκτος αν φταιει κατι σε σενα που δυσκολο.το ρουτερ συγχρονιζει vdsl ή adsl?το speedport 2i entry σου εδωσαν?

εχω σηκωσει τα χερια ψηλα @poulinos  κατα τεχνικο του οτε για vdsl αλλη διαθεσιμοτητα σου δινει το sait αλλη το εμπορικο τμημα αλλο βλεπουν οι τεχνικοι,εδω ακομα δεν ξερω ποιος εχει αναλαβει το μενιδι κατα 3 τεχνικους του οτε ο ενας δεν ηξερε ο αλλος ελεγε wnid   και ο αλλος οτε .

Spoiler

απορω τι 30 αρι θα σου δωσουν αν παιζεις adsl 10 mbit

μην απορεις θα μου εδειναν vdsl και θα χα 18 down  και αυτο στην καλη περιπτωση ετσι!  ,αυτο ειδε ο τεχνικος του οτε απο συνδρομητες που ειναι κοντα μου ,τωρα πως απο την μια πως δινουν τετοιο vdsl η πως δεχονται και πληρωνουν vdsl για να χουν 18 down δεν ξερω 🤔

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
On 27/08/2018 at 15:34, Simon_says said:

μην απορεις θα μου εδειναν vdsl και θα χα 18 down  και αυτο στην καλη περιπτωση ετσι!  ,αυτο ειδε ο τεχνικος του οτε απο συνδρομητες που ειναι κοντα μου ,τωρα πως απο την μια πως δινουν τετοιο vdsl η πως δεχονται και πληρωνουν vdsl για να χουν 18 down δεν ξερω 🤔

πολλοι το βλεπουν οτι δινω πχ 5 ευρω παραπανω και αντι για 10 εχω 18.απο το τιποτα δηλαδη κατι ειναι και αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...