graig123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 θελω να βαλω double play(τηλ+ιντερνετ) σπιτι.ποια εταιρεια προτεινεται η ειστε ευχαριστημενοι απ αυτην που εχετε?
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 για ολες θα ακουσεις συν και πλην.οχι οτι ειναι πολλες τωρα.αν μπορεις να βαλεις vdsl σιγουρα ειναι οτι καλυτερο.απο εκει και περα οτι εταιρεια και να βαλεις πανω κατω θα παρεις τα ιδια αφου ο χαλκος θα ειναι ο ιδιος που ειναι του οτε.επισης ρουτερ οι περισσοτεροι το πουλανε οποτε απλα πας και παιρνεις απο το εμποριο.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) εγω μεχρι τωρα ημουν cyta 24αρι adsl εδινα 23 κατι το συμβολαιο εχει ληξει προ καιρου με πηραν σημερα απο οτε και μου προτειναν με 23 κατι παλι adsl 24αρι με δωρο το τελος ενεργοποιησης και μια δωροεπιταγη 30 ευρω για να παρω οτι θελω στην προκειμένη ενα ασυρματο γιατι η ανηψια μου το περασε για δελφινι και το ριξε στο νερο. με καποια δωρεαν λεπτα προς την μανα μου που εχει καρτοσυμβολαιο καποια λεπτα προς κινητη ακριβως παλι δεν θυμαμαι ,επισης στην περιοχη μου, Mενιδι τα καφαο εχουν φυτρωσει σαν τα μανιταρια και μπορω απο οτι μου ειπε αμα θελω μπορω να παω σε fiber 30 η vdsl 30? αυτη σαν καλη πωλητρια μου ελεγε οτι θα μεινω ικανοποιημενος αλλα κρατω μικρο καλαθι ,με cyta ειχα 9, κατι download και 0,7 upload , θα παω ετσι για την εμπειρια μιας και λογω τιμων δεν ειχε ποτε μπει οτε,τωρα ειδομεν παντως με την cyta εκτος απο καποιες ελαχιστε αποσυνδεσεις 2 η 3 τα τελευταια 2 χρονια δεν ειχα καποιο προβλημα Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 On 15/5/2018 at 21:01, Simon_says said: εγω μεχρι τωρα ημουν cyta 24αρι adsl εδινα 23 κατι το συμβολαιο εχει ληξει προ καιρου με πηραν σημερα απο οτε και μου προτειναν με 23 κατι παλι adsl 24αρι με δωρο το τελος ενεργοποιησης και μια δωροεπιταγη 30 ευρω για να παρω οτι θελω στην προκειμένη ενα ασυρματο γιατι η ανηψια μου το περασε για δελφινι και το ριξε στο νερο. με καποια δωρεαν λεπτα προς την μανα μου που εχει καρτοσυμβολαιο καποια λεπτα προς κινητη ακριβως παλι δεν θυμαμαι ,επισης στην περιοχη μου, Mενιδι τα καφαο εχουν φυτρωσει σαν τα μανιταρια και μπορω απο οτι μου ειπε αμα θελω μπορω να παω σε fiber 30 η vdsl 30? αυτη σαν καλη πωλητρια μου ελεγε οτι θα μεινω ικανοποιημενος αλλα κρατω μικρο καλαθι ,με cyta ειχα 9, κατι download και 0,7 upload , θα παω ετσι για την εμπειρια μιας και λογω τιμων δεν ειχε ποτε μπει οτε,τωρα ειδομεν παντως με την cyta εκτος απο καποιες ελαχιστε αποσυνδεσεις 2 η 3 τα τελευταια 2 χρονια δεν ειχα καποιο προβλημα a.αν εχουν μπει νεα καφαο (Kv) και εχει δοθει διαθεσιμοτητα ναι μπορεις να πας vdsl 30 ή vdsl 50. βεβαια και cyta=vodafone που εισαι τωρα αν δινει ο οτε vdsl 30 και 50 τοτε θα δινει και η Cyta(vodafone) οποτε θα παρεις ισως καλυτερη τιμη με σχεση τον οτε.αν μεινεις adsl και τα καφαο εχουν αλλαχτει με τα καινουρια υπαρχει περιπτωση ο οτε να σε γυρισει στο kv(καινουριο καφαο) να σου δωσει vdsl 24/1 αντι για adsl 24/1 και να σε γυρισει και σε voip τηλεφωνια.το καλο θα ειναι οτι θα παιξεις καρφωτα 24/1 αντιθετα με cyta/vodafone adsl που θα παιξεις 9 οπως λες.το μονο ας το πουμε κακο γιατι εγω δεν το θεωρω κακο ειναι οτι θα σε γυρισουν σε voip.βεβαια υπαρχει περιπτωση η τιμη που δινει ο οτε στο 24αρι να ειναι η τιμη που δινει μια αλλη εταιρεια στο vdsl 30/2,5.οποτε τσεκαρε το.και βεβαια δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι ο οτε θα σε βαλει σιγουρα στο νεο kv ακομα και αν ειναι ετοιμο και οτι θα σου δωσουν vdsl 24/1 απο εκει.μπορεις να ρωτησειςκανα τεχνικο τμημα αν ξερουν να σου πουν ή τον @divo .
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, poulinos είπε a.αν εχουν μπει νεα καφαο (Kv) και εχει δοθει διαθεσιμοτητα ναι μπορεις να πας vdsl 30 ή vdsl 50. βεβαια και cyta=vodafone που εισαι τωρα αν δινει ο οτε vdsl 30 και 50 τοτε θα δινει και η Cyta(vodafone) οποτε θα παρεις ισως καλυτερη τιμη με σχεση τον οτε.αν μεινεις adsl και τα καφαο εχουν αλλαχτει με τα καινουρια υπαρχει περιπτωση ο οτε να σε γυρισει στο kv(καινουριο καφαο) να σου δωσει vdsl 24/1 αντι για adsl 24/1 και να σε γυρισει και σε voip τηλεφωνια.το καλο θα ειναι οτι θα παιξεις καρφωτα 24/1 αντιθετα με cyta/vodafone adsl που θα παιξεις 9 οπως λες.το μονο ας το πουμε κακο γιατι εγω δεν το θεωρω κακο ειναι οτι θα σε γυρισουν σε voip.βεβαια υπαρχει περιπτωση η τιμη που δινει ο οτε στο 24αρι να ειναι η τιμη που δινει μια αλλη εταιρεια στο vdsl 30/2,5.οποτε τσεκαρε το.και βεβαια δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι ο οτε θα σε βαλει σιγουρα στο νεο kv ακομα και αν ειναι ετοιμο και οτι θα σου δωσουν vdsl 24/1 απο εκει.μπορεις να ρωτησειςκανα τεχνικο τμημα αν ξερουν να σου πουν ή τον @divo . στο site της cosmote περι διαθεσιμοτητας μου βγαζει οτι μεχρι και 30αρι ειναι διαθέσιμο οχι για 50αρι δεν ξερω γιατι,βεβαια και η πωλητρια δεν μου ανεφερε για 50αρι μονο οτι αν δεν με καλυψει το 24αρι οτι μπορω να βαλω 30αρι,στην cyta δεν βγαιζει καν για 30αρι διαθεσιμο δεν τους εχω παρει τηλεφωνο και απο την αλλη σαν προσφορα πριν ληξει το συμβολαιο στην cyta μου χαν πει για 1 εως 2 ευρω λιγοτερα και γιατι αυτο δεν το αναωεωσα αρα δεν τρεφω ελπιδες αν και ποτε δεν ξερεις θα μου πεις και ξερεις θελω να αλλαξω για να δω και τον οτε. τωρα οπως μου τα λεγε αυτη μεταξυ αλλων οτι θα μεινω διπλα εντυπωσιασμενος και οτι ειναι ενργοποιημενες οι οπτικες ινες καταλαβα οτι απο το kv θα συνδεθω απο την αλλη παλι καλο ειναι να με σιγουρος ,επισης στην cyta με voip ημουνα οποτε μια η αλλη σαν τιμες οι ιδιες μου φενονται πανω κατω αν θελησω να βαλω 30αρι απο τον οτε μου 29.κατι καπου εκει βγαινει και cyta,να ρωτησω τον divo οπως λες τωρα πως θα το ξερει αν θα παρω απο kv μονο αν ειναι τεχνικος στον οτε φανταζομαι θα ξερει αλλα για να μου το λες κατι θα ξερεις παραπανω οκ θα τον στειλω και ευχαριστω γενικως για το μυνημα
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 4 hours ago, Simon_says said: στο site της cosmote περι διαθεσιμοτητας μου βγαζει οτι μεχρι και 30αρι ειναι διαθέσιμο οχι για 50αρι δεν ξερω γιατι,βεβαια και η πωλητρια δεν μου ανεφερε για 50αρι μονο οτι αν δεν με καλυψει το 24αρι οτι μπορω να βαλω 30αρι,στην cyta δεν βγαιζει καν για 30αρι διαθεσιμο δεν τους εχω παρει τηλεφωνο και απο την αλλη σαν προσφορα πριν ληξει το συμβολαιο στην cyta μου χαν πει για 1 εως 2 ευρω λιγοτερα και γιατι αυτο δεν το αναωεωσα αρα δεν τρεφω ελπιδες αν και ποτε δεν ξερεις θα μου πεις και ξερεις θελω να αλλαξω για να δω και τον οτε. τωρα οπως μου τα λεγε αυτη μεταξυ αλλων οτι θα μεινω διπλα εντυπωσιασμενος και οτι ειναι ενργοποιημενες οι οπτικες ινες καταλαβα οτι απο το kv θα συνδεθω απο την αλλη παλι καλο ειναι να με σιγουρος ,επισης στην cyta με voip ημουνα οποτε μια η αλλη σαν τιμες οι ιδιες μου φενονται πανω κατω αν θελησω να βαλω 30αρι απο τον οτε μου 29.κατι καπου εκει βγαινει και cyta,να ρωτησω τον divo οπως λες τωρα πως θα το ξερει αν θα παρω απο kv μονο αν ειναι τεχνικος στον οτε φανταζομαι θα ξερει αλλα για να μου το λες κατι θα ξερεις παραπανω οκ θα τον στειλω και ευχαριστω γενικως για το μυνημα για να λεει διαθεσιμο μεχρι 30αρι τοτε μαλλον τα kv δεν εχουν ενεργοποιηθει ακομα εκτος αν εισαι παρα πολυ μακρυα απο το Kv και για αυτο δεν δινουν 50αρι αν και δυσκολο. Aν εισαι μενιδι πρεπει να παιρνεις απο το αστικο κεντρο αχαρνες λογικα .Εισαι κοντα εκει?(Φιλαδελφείας 2 ειναι η διευθυνση κοντα στην πλατεια). Βαλε τα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο το ρουτερ να δουμε. Αν εισαι κοντα μπορει να εννοει 30 αρι απο το αστικο κεντρο .Με βαση οτι ουτε η Cyta(vodafone) δεν σου δινει καν 30αρι μαλλον δεν πρεπει να τα εχουν ενεργοποιησει τα kv ακομα γιατι αλλιως θα πρεπε να σου βγαζει διαθεσιμοτητα. Κατα τα αλλα δεν χανεις κατι να δοκιμασεις τον οτε. Μου λες βεβαια οτι συγχρονιζεις 9-10 Mbit με cyta οποτε αυτο δειχνει οτι δεν πρεπει να εισαι κοντα στο αστικο κεντρο οποτε απορω αν θα παιξεις καν 30αρι αν δεν μπορεις να παρεις απο kv .Η αληθεια βεβαια ειναι οτι πολλες φορες οταν καποιος παιρνει απο το αστικο κεντρο οτι οι μισοι παροχοι του λενε ναι δινουμε vdsl απο α/κ ενω οι αλλοι μισοι οχι.Θα μου πεις γιατι γινεται αυτο?Γιατι ο καθενας με δικα του κριτηρια σου λεει αν μπορεις ή οχι να παιξεις 30 vdsl.Επισης πολλοι σου λενε ελα στον παροχο μας για 30 vdsl απο το αστικο κεντρο και οτι εμεις δινουμε σε αντιθεση με τον αλλο παροχο, οποτε σε παιρνουν σαν πελατη μετα σου λενε οτι δεν μπορεις τελικα να παιξεις vdsl 30 λογω αποστασης και συνεχιζουν να σε κρατανε πελατη σαν adsl.οποτε ετσι εχουν κερδισει εναν πελατη.Γιατι κακα τα ψεμματα αν δεις οτι λογω αποστασης απο το αστικο κεντρο δεν πιανεις 30 αρι δεν θα κατσεις να κανεις παραπονα και να διακοψεις την συνδρομη σου αφου ξερεις οτι και σε αλλον παροχο να πας το ιδιο θα ειναι.Επισης και αυτο που λενε πχ vdsl 30 μεχρι 1km ειναι τελειως σχετικο.Μπορει καποιος παροχος να δει οτι εισαι στα 500 μετρα και να σε ενεργοποιησει αλλα να ειναι χαλια ο χαλκος και να μην μπορεις να παιξεις.Αυτο δυστυχως το βλεπεις στην πραξη.αν βεβαια εχεις cyta και ζητησεις vdsl πχ απο Cyta επειδη εισαι ηδη πελατης τους μπορουν να δουν τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου οποτε να μην παρουν σαν πληροφορια μονο την αποσταση που βγαζει ενας χαρτης αλλα και ολα τα χαρακτηριστικα απο το router σου(attenuation/margin/data rate)Οποτε δεν παιζει ρολο μονο η αποσταση αλλα και η ποιοτητα χαλκου. Εκτος αν παιζεις 9 Mbit επειδη καποιο προβλημα υπαρχει στην καλωδιωση σου ή δεν ξερω τι. Η cyta μαλλον βλεπει οτι εισαι μακρυα οποτε δεν δινει καν 30 αρι εκτος αν δεν εχει βαλει καρτες vdsl στο αστικο κεντρο για να δωσει vdsl .Εκει θα κοιταγα και ενας τριτος παροχος πχ forthnet/wind τι δινει για να βγαλεις μια ακρη. παντως ο χαλκος που εχεις τωρα ο ιδιος χαλκος θα ειναι και στον οτε οποτε πανω κατω θα συγχρονισεις τα ιδια.λεω πανω κατω γιατι αλλο dslam ο οτε αλλο η Cyta,αλλο Modem o ote αλλα modem η Cyta οπως και καθε παροχος εχει και διαφορετικο margin(snr).ο οτε δινει9. Aν η cyta δινει 6 τοτε ο οτε θα συγχρονισει λιγοτερο.Aν δινει 8 τοτε ο οτε θα συγχρονισει λιγο λιγοτερο.Αυτα σε περιπτωση που δεν παιζει το Kv ακομα. Εξαιρεση αν παιζει το kv τοτε ζητας adsl 24ari και ο οτε αντιθετα με τους εναλλακτικους πλεον θα σου δωσει απο το kv 24/1 vdsl. Ναι μεν θα ειναι ο ιδιος χαλκος αλλα δεν θα εχεις κεντρικο ζευγαρι αφου θα παιρνεις απο το Kv οποτε θα πιασεις 24/1. Aν θα ζητησεις τωρα adsl 24/1 ή vdsl 30/2,5 το βλεπεις.Για πες μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης διοτι αμα εχεις κανα 20 attenuation ουτε vdsl 30 δεν θα παιξεις ασχετα με το τι λενε στα τηλεφωνα.σου ειπα να ρωτησεις τον divo για το αν εχουν ενεργοποιηθει στην περιοχη σου τα kv .αν παιρνεις απο αστικο κεντρο ισως να μην σου δωσουν voip ακομα και να σου δωσουν tdm αλλα λιγο σε νοιαζει.αν και γενικως προσπαθουν να δινουν voip.η καλωδιωση σου ειναι ετοιμη για voip αλλωστε λογω cyta.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 ειπα εγω οτι ειναι παλια? στο αρχικο μου ποστ ειπα οτι φυτρωσανε kv στην περιοχη μου αρα καινουργια με τον κεραμεικο τι σχεση εχω μενιδι ειμαι εγω εποικωνησα δεν βρηκα την ιδια πωλητρια θα επικοινωνήσει μαζι μου ειπαν αν δεν μεχρι αυριο που θα ερθει το συμβολαιο δεν θα το υπγραψω απλα για την γραμμη θα κοιταξω γιατι δεν θυμαμαι pass νομιζω τα ειχα αλλαξει
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 1 hour ago, Simon_says said: ειπα εγω οτι ειναι παλια? στο αρχικο μου ποστ ειπα οτι φυτρωσανε kv στην περιοχη μου αρα καινουργια με τον κεραμεικο τι σχεση εχω μενιδι ειμαι εγω εποικωνησα δεν βρηκα την ιδια πωλητρια θα επικοινωνήσει μαζι μου ειπαν αν δεν μεχρι αυριο που θα ερθει το συμβολαιο δεν θα το υπγραψω απλα για την γραμμη θα κοιταξω γιατι δεν θυμαμαι pass νομιζω τα ειχα αλλαξει sorry Λαθος ποστ σε μπερδεψα με αλλον που ειναι κεραμεικο.το φτιαχνω τωρα.ναι αν μπορεις σηκωσε ενα screenshot με ταχυτητα sync,attenuation,margin
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, poulinos είπε sorry Λαθος ποστ σε μπερδεψα με αλλον που ειναι κεραμεικο.το φτιαχνω τωρα. δεν πειραζει απλα κολησα
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 42 minutes ago, Simon_says said: δεν πειραζει απλα κολησα εκανα edit το post.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, poulinos είπε για να λεει διαθεσιμο μεχρι 30αρι τοτε μαλλον τα kv δεν εχουν ενεργοποιηθει ακομα εκτος αν εισαι παρα πολυ μακρυα απο το Kv και για αυτο δεν δινουν 50αρι απο Kv αν και δυσκολο. αν εισαι μενιδι παιρνεις απο το αστικο κεντρο αχαρνες λογικα .Εισαι κοντα εκει(Φιλαδελφείας 2 ειναι η διευθυνση) ?Βαλε τα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο το ρουτερ να δουμε.Αν εισαι κοντα μπορει να εννοει 30 αρι απο το αστικο κεντρο. αλλα με βαση οτι ουτε η Cyta(vodafone) δεν σου δινει καν 30αρι μαλλον δεν πρεπει να τα εχουν ενεργοποιησει ακομα.δεν χανεις κατι να δοκιμασεις τον οτε. Μου λες βεβαια οτι συγχρονιζεις 9-10 Mbit με cyta οποτε αυτο δειχνει οτι δεν πρεπει να εισαι κοντα οποτε απορω αν θα παιξεις καν 30αρι.Εκτος αν ειναι κατι στην καλωδιωση σου ή δεν ξερω τι. Η cyta μαλλον βλεπει οτι εισαι μακρυα οποτε δεν δινει καν 30 αρι εκτος αν δεν εχει καρτες vdsl στο αστικο κεντρο για να δωσει vdsl απο το αστικο κεντρο. παντως η λογικη λεει οτι ο χαλκος που εχεις τωρα ο ιδιος χαλκος θα ειναι και στον οτε οποτε πανω κατω θα συγχρονισεις τα ιδια.λεω πανω κατω γιατι αλλο dslam ο οτε αλλο η Cyta,αλλο Modem o ote αλλα modem η Cyta οπως και καθε παροχος εχει και διαφορετικο margin(snr).ο οτε δινει9.αν η cyta δινει 6 τοτε ο οτε θα συγχρονισει λιγοτερο.αν δινει 8 τοτε ο οτε θα συγχρονισει λιγο λιγοτερο.αυτο σε περιπτωση που δεν παιζει το Kv ακομα.αν θα ζητησεις τωρα adsl ή vdsl το βλεπεις.για πες μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης διοτι αμα εχεις κανα 20 attenuation ουτε vdsl 30 δεν θα παιξεις ασχετα με το τι λενε στα τηλεφωνα.σου ειπα να ρωτησεις τον divo για το αν εχουν ενεργοποιηθει στην περιοχη σου τα kv .αν παιρνεις απο αστικο κεντρο ισως να μην σου δωσουν voip ακομα και να σου δωσουν tdm αλλα λιγο σε νοιαζει.αν και γενικως προσπαθουν να δινουν voip. κοιτα πριν λιγο εκλεισα το τηλεφωνο με την πωλητρια αφου την εβαλα να ρωτηση δυο φορες το τεχνικο τμημα με διαβεβαιωσε οτι θα συνδεθω απο kv ,τωρα τι να πω! αυτο δεν το ρωτησα το ξεχασα γιατι δεν φενετε διαθεσιμο το 50αρι ενω μου λετε οτι εχουν ενεργοποιηθει τα kv στον ελεγχο διαθεσιμότητας της cyta λει οτι ειμαι 1300 μ απο το αστικο κεντρο,βαζουν 30αρι απο τετοια αποσταση? εγω ξερω αν δεν κανω λαθος κατω απο 1000 επισης μου ανεφερε χαρακτηριστικα οτι αλλωστε ρουτερ προδιαγραφων vdsl σας στελνουμε ,ουτε αυτο ξερω αν ισχυει και επισης ξεχασα να ρωτησω http://prntscr.com/jj2tij Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 8 minutes ago, Simon_says said: κοιτα πριν λιγο εκλεισα το τηλεφωνο με την πωλητρια αφου την εβαλα να ρωτηση δυο φορες το τεχνικο τμημα με διαβεβαιωσε οτι θα συνδεθω απο kv ,τωρα τι να πω! αυτο δεν το ρωτησα το ξεχασα γιατι δεν φενετε διαθεσιμο το 50αρι ενω μου λετε οτι εχουν ενεργοποιηθει τα kv στον ελεγχο διαθεσιμότητας της cyta λει οτι ειμαι 1300 μ απο το αστικο κεντρο,βαζουν 30αρι απο τετοια αποσταση? εγω ξερω αν δεν κανω λαθος κατω απο 1000 επισης μου ανεφερε χαρακτηριστικα οτι αλλωστε ρουτερ προδιαγραφων vdsl σας στελνουμε ,ουτε αυτο ξερω αν ισχυει και επισης ξεχασα να ρωτησω αν παρεις απο το kv τοτε α.ειναι παραξενο που δεν δινουν 50αρι. β.ειναι παραξενο που δεν δινει διαθεσιμοτητα αλλος παροχος.δες και σε Forthnet ή σε wind τι βγαζουν. γ.αν εισαι 1300 μετρα ναι δεν θα παιξει ουτε 30 αρι αν και μπορεις να δεις και την αποσταση απο το attenuation της γραμμης.ναι κατω απο 1000 και παλι με βαση την ποιοτητα του χαλκου που αυτο το βλεπεις στην πραξη δυστυχως. δ.ναι ο οτε στελνει speedport που ειναι vdsl ετσι και αλλιως.αν σου δωσουν 24αρι απο Kv τοτε η καλυτερη σου διοτι θα σε βαλουν στην πραξη σε 24/1 VDSL οποτε θα παιζεις 24αρι καθαρο.θα εχεις και voip οπως τωρα με cyta.οποτε ναι αξιζει να πας οτε αν ειναι ετσι και δεν λενε βλακειες.αν σου εδινε η cyta ή αλλος παροχος vdsl απο το Kv τοτε θα σου ελεγα να πας στον αλλον παροχο διοτι η τιμη που δινει ο οτε το 24αρι πολλες φορες ειναι η τιμη που δινουν οι αλλοι παροχοι την 30αρα ή την 50αρα. αλλα εφοσον δεν σου δινουν τοτε οτε.παντως τσεκαρε Forthnet/wind απο περιεργεια να δουμε τι σου βγαζει.δεν εχεις κανει φορητοτητα απο αλλη περιοχη ε?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, poulinos είπε αν παρεις απο το kv τοτε α.ειναι παραξενο που δεν δινουν 50αρι. β.ειναι παραξενο που δεν δινει διαθεσιμοτητα αλλος παροχος.δες και σε Forthnet ή σε wind τι βγαζουν. γ.αν εισαι 1300 μετρα ναι δεν θα παιξει ουτε 30 αρι αν και μπορεις να δεις και την αποσταση απο το attenuation της γραμμης.ναι κατω απο 1000 και παλι με βαση την ποιοτητα του χαλκου που αυτο το βλεπεις στην πραξη δυστυχως. δ.ναι ο οτε στελνει speedport που ειναι vdsl ετσι και αλλιως.αν σου δωσουν 24αρι απο Kv τοτε η καλυτερη σου διοτι θα σε βαλουν στην πραξη σε 24/1 VDSL οποτε θα παιζεις 24αρι καθαρο.θα εχεις και voip οπως τωρα με cyta.οποτε ναι αξιζει να πας οτε αν ειναι ετσι και δεν λενε βλακειες.αν σου εδινε η cyta ή αλλος παροχος vdsl απο το Kv τοτε θα σου ελεγα να πας στον αλλον παροχο διοτι η τιμη που δινει ο οτε το 24αρι πολλες φορες ειναι η τιμη που δινουν οι αλλοι παροχοι την 30αρα ή την 50αρα. αλλα εφοσον δεν σου δινουν τοτε οτε.παντως τσεκαρε Forthnet/wind απο περιεργεια να δουμε τι σου βγαζει.δεν εχεις κανει φορητοτητα απο αλλη περιοχη ε? τωρα που τα ξανακανα για vdsl ουτε απο wind ουτε απο voda-cyta ουτε απο forthnet ,δεν ξερω μηπως γιατι οταν πετυχα εναν τεχνικο σε ενα kv και τον ρωτησα ποτε περιπου θα ενεργοποιηθουν μου ειπε αν και αοριστα-οπου να νε,μηπως ειναι πολυ φρεσκα? και πες μου σε παρακαλω πως καταλαβαινεις την αποσταση απο το attenuation γιατι εγω δεν καταλαβαινω ντιπ! http://prntscr.com/jj2tij Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 10 minutes ago, Simon_says said: τωρα που τα ξανακανα για vdsl ουτε απο wind ουτε απο voda-cyta ουτε απο forthnet ,δεν ξερω μηπως γιατι οταν πετυχα εναν τεχνικο σε ενα kv και τον ρωτησα ποτε περιπου θα ενεργοποιηθουν μου ειπε αν και αοριστα-οπου να νε,μηπως ειναι πολυ φρεσκα? και πες μου σε παρακαλω πως καταλαβαινεις την αποσταση απο το attenuation γιατι εγω δεν καταλαβαινω ντιπ! http://prntscr.com/jj2tij Ναι το αλλο που πηγα να σου πω ειναι μηπως εχεις πεσει στο παραθυρο του χρονου που τα kv ειναι ετοιμα ο οτε δινει vdsl αλλα δεν εχουν ακομα ετοιμαστει οι παροχοι για να δωσουν vdsl.βεβαια ακομα με παραξενευει να μην δινουν 50αρι.ποσο κοντα σε σενα ειναι το νεο Kv.μπορεις να δεις το νουμερο στην πορτα του kv και να το συγκρινεις με το νουμερο στον κατανεμητη της πολυκατοικιας σου ή στο box και να δεις αν ειναι ιδια.θα γραφει στον κατανεμητη/box κκ 322 12-13 για παραδειγμα.εσυ κρατας το κκ που ειναι το 322 και το συγκρινεις με το νουμερο που γραφει το Kv>αν ειναι το ιδιο βρηκες το Kv σου.αλλα για να μην δινουν 50 αρι πρεπει να εισαι πολυ μακρια που δυσκολο εκτος αν ακομα δεν το εχουν ετοιμαστει στο συστημα λογω οτι ενεργοποιηθηκαν τωρα. για 15 attenuation και 8 margin παιζεις χαμηλα στα 11,5 mbit.to 16 attenuation ειναι πραγματι 1200-1300 μετρα.εγω ειχα 30 παλια και ημουν κοντα στα 2200.αν η cyta σου ειπε 1300 ή το ειδε απο το attenuation ή ειδε στο περιπου αποσταση απο το σπιτι σου μεχρι το αστικο κεντρο.αυτο και εσυ μπορεις να το δεις.δεν θα ειναι ακριβως αφου δεν ξερεις απο που περναει το καλωδιο αλλα παιρνεις μια ιδεα.παντως με αυτο το attenuation οριακα μπορει να παιζες 30 αρι vdsl αλλα στην περιπτωση σου που συγχρονιζεις 11,5mbit το κοβω χλωμο.εκτος οπως σου ειπα αν ειναι καποιο θεμα στην καλωδιωση σου. με 16 attenuation και 8 margin σε μια καλη γραμμη θα ειχες ανετα κανα 16αρι.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) εγω δει δυο kv τα οποια ειναι σε αποσταση του επομενου τετραγωνου το ενα ειναι σε ακομα μικροτερεη αποσταση τις πληροφοριες για το να βρω το kv θα τις εκμεταλευτω συντομα ετσι απο περιεργεια για να δω πιο kv ειναι, ποια 11,5 / 10,κατι ειχα δει μια φορα που το κοιταξα πρεπει να ταν στις αρχες του πρωτου χρονου και απο κει και περα οποτε το κοιταγα ηταν στα 9,κατι για το τελευταιο απο οτι εχω δει σε ποστ φερνεις καποιον τεχνικο να κανει εναν ελεγχο τωρα ας ερθει με το καλο η συνδεση αν ειμαι οντος απο kv και δω τιποτα 10αρια και 12αρια τοτε φανταζομαι σιγουρα θα τρεχει κατι με την καλωδιωση του σπιτιου ,η πολυκατοικία 7 χρονων ειναι αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο,τωρα η καλωδιωση τι μπορει να εχει ας πουμε? στο γιατι δεν δινει 50αρι αλλα δινει 30αρι η απαντηση που πηρα ειναι οτι εξαπλωση της τεχνολογιας γινεται σταδιακα το οποιο θα μπορουσεεε να εχει μια βαση μιας και κανουμε ενα βημα καθε 20 χρόνια και σιγουρα αν δεν ισχυει μονο ισως καποιος τεχνικος θα μπορουσε να μας πει ακριβως τον λογο Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα