Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχει κοπεί λίγο  το κάλωδιο του μετασχηματιστή με αποτέλεσμα να μη φορτίζει το λαπτοπ. Αναβοσβήνει πράσινο η ενδηξη στο βύσμα.

Γνωριζει κανείς κάποιο κατάστημα για επισκευή του καλωδίου; Ο αυθεντικός έχει 100€ και ο ιμιτασιόν 50€ που ρώτησα 

Επεξ/σία από Tablet
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Tablet είπε

Καλησπέρα, έχει κοπεί λίγο  το κάλωδιο του μετασχηματιστή με αποτέλεσμα να μη φορτίζει το λαπτοπ. Αναβοσβήνει πράσινο η ενδηξη στο βύσμα.

Γνωριζο κανείς κάποιο κατάστημα για επισκευή του καλωδίου; Ο αυθεντικός έχει 100€ και ο ιμιτασιόν 50€ που ρώτησα 

Δημοσ.

Σίγουρα αλλά και από ότι είδα στο YouTube δεν ειναι τραγικά τα πράγματα δηλαδή φτιάχνεται με λίγη προσπάθεια.. Κανα κατάστημα δεν υπάρχει;; 

Δημοσ.

Είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί. Φαντάζομαι δεν έχεις ιδέα σχετικά αλλιώς θα το είχες επιχειρήσει. Ακόμα και το καλώδιο να μην "μπαλώνεται", υπάρχει καλώδιο να το αντικαταστήσεις ολόκληρο. Από τη στιγμή που δεν γνωρίζεις ο ίδιος να το κάνεις, μπορεί πολύ εύκολα να το φτιάξει ο ηλεκτρονικός της γειτονιάς σου. Μην περιμένεις κατάστημα να ασχοληθεί με τέτοιου είδους "μερεμέτια", θα σου πουλήσουν κατευθείαν νέο αν έχουν(βγάζουν περισσότερα!) ή δεν θα ασχοληθούν καθόλου.

Δημοσ.

ναι κάτι έχω παλέψει η αλήθεια είναι αλλά μάλλον το βλέπω για καλώδιο για με το πολύμετρο μου έβγαλε έξοδο ο μετασχηματιστής 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προφανως κανείς κάτι κατά την χρήση του. Είχα το ίδιο καλώδιο στο MacBook Pro μου από το 2010 μέχρι το 2017 που τον πούλησα. Η αδερφή μου ομοίως 

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει, το καλωδιακι ειναι και λεπτο, και μαλακο. Μη λεμε οτι θελουμε τωρα...

Εμενα, κατα λαθος το ειδα να εχει μαγκωσει καποια στιγμη καπου στη βιβλιοθηκη, και λιγο που δεν το βρηκα κομμενο...

Δεν εχουμε συνηθισει σε τοσο 'ευαισθητα' καλωδια τροφοδοσιας, παραειναι λεπτο και soft...δεν θελει και πολυ για να παθει ζημια. Επρεπε να ειναι λιγο πιο ανθεκτικα. Εχουμε πολλες εγνοιες στο κεφαλι μας, για να βαλουμε μια ακομη, αν και απο που θα περασει καθε φορα το καλωδιο τροφοδοσιας και μην παθει κανενα κακο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πηρα καλώδιο από ebay αλλα το πρόβλημα εξακολουθεί. Είναι ο μετασχηματιστής που έχει κλατάρει 

Δημοσ.

Παίζει και να έχει θέμα η μπαταρία σου και για αυτό να μην την φορτίζει βέβαια (ή ποιος ξέρει τι άλλο στην μητρική). Τροφοδοτικό απο την στιγμή που λειτουργεί το λάπτοπ.... Γιατί να έχει θέμα;

link

Κανένα γνωστό με ίδιο τροφοδοτικό δεν έχεις να πας να δοκιμάσεις το mac σου για να αποκλείσεις τροφοδοτικό; Ή σε κανένα μαγαζί μα πόσο θα σου πάρει...

Δημοσ.

ειναι εντος εγγυησης; μηπως να το πας σε κανενα  εξουσιοδοτημενο να τρεξει το διαγνωστικο να ξερεις με σιγουρια τι φταιει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...