Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Sheogorath said:

Έχω δοκιμάσει αυτό που λες, και "μαζεύουν" μέχρι ένα σημείο. Ίσως φταίει η μάρκα, αλλά κάτω απο ~40-50% σε διάμετρο του αρχικού δεν πέφτουν.

Το έχω κάνει επιτυχώς σε magsafe και ήρθε ακριβώς και επίσης σε 2-3 lightning καλώδια με το ίδιο πρόβλημα. Προφανώς το magsafe το περνάς με το πλαι και αντίστοιχα διαλέγεις σωλήνα που να περνάει οριακά! Ακόμα και να μην έρθει ακριβώς μπορείς να κόψεις ένα κομμάτι θερμοσυστελλόμενο και να το τυλίξεις απο μέσα προκειμένου να "παχύνει" το καλώδιο στο σημείο εκείνο.

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
  • Like 1
Δημοσ.

@Dr.Fuzzy

Μάλλον θα το κόψω πρώτα και θα κάνω αυτό που λες γιατί αυτή την στιγμή δεν δουλεύει καθόλου..  Σε lightning το έχω κάνει ήδη αλλά δεν είχε φτάσει στο σημείο να μη δουλεύει καθόλου.

Μάλλον με το που τα αγοράζεις τα apple καλώδια θέλουν θερμοσυστελλόμενο για να είσαι πιο safe :P

Δημοσ.
14 hours ago, Sheogorath said:

Πως θα βάλει θερμοσυστελλόμενο χωρίς να κόψει το καλώδιο; Υπάρχει κάτι που το αγκαλιάζει; Ειλικρινά μόνο τα "σωληνάκια" ξέρω.

μπορει καποιος να το κοψει και να το βαλει.αν το κοψει βεβαια μετα ειναι πιο δυσκολο να το καψεις γιατι δεν θα κολλησει ευκολα αλλα αμα βαλει σιλικονη εκει ναι θα πετυχει.

9 hours ago, Sheogorath said:

Έχω δοκιμάσει αυτό που λες, και "μαζεύουν" μέχρι ένα σημείο. Ίσως φταίει η μάρκα, αλλά κάτω απο ~40-50% σε διάμετρο του αρχικού δεν πέφτουν.

δεν φταιει η μαρκα.μεχρι καποιο σημειο μαζευουν.αν το ζεστανεις παραπανω δεν σημαινει οτι θα μικρυνει και αλλο.υπαρχει οριο

9 hours ago, Dr.Fuzzy said:

Το έχω κάνει επιτυχώς σε magsafe και ήρθε ακριβώς και επίσης σε 2-3 lightning καλώδια με το ίδιο πρόβλημα. Προφανώς το magsafe το περνάς με το πλαι και αντίστοιχα διαλέγεις σωλήνα που να περνάει οριακά! Ακόμα και να μην έρθει ακριβώς μπορείς να κόψεις ένα κομμάτι θερμοσυστελλόμενο και να το τυλίξεις απο μέσα προκειμένου να "παχύνει" το καλώδιο στο σημείο εκείνο.

υπαρχει και η λυση που κανουν πολλοι που βαζουν ελατηριο απο στυλο για να ειναι πιο ευκαμπτο το καλωδιο σε εκεινο το σημειο και να μην τσακιζει.

53 minutes ago, DaRkAnGeL999 said:

@Dr.Fuzzy

Μάλλον θα το κόψω πρώτα και θα κάνω αυτό που λες γιατί αυτή την στιγμή δεν δουλεύει καθόλου..  Σε lightning το έχω κάνει ήδη αλλά δεν είχε φτάσει στο σημείο να μη δουλεύει καθόλου.

Μάλλον με το που τα αγοράζεις τα apple καλώδια θέλουν θερμοσυστελλόμενο για να είσαι πιο safe :P

αλλοι περα απο ελατηριο βαζουν και paracord:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...