voltmod Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Παρά τις επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις για αλλαγές από τη Google και από τους συνεργάτες της στον τομέα του hardware, οι αργές και λιγοστές αναβαθμίσεις είναι ο κανόνας σε ότι αφορά τις νέες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος για φορητές συσκευές της Google, Android. Για να αποτελέσει εξαίρεση, η LG ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας ενός νέου Κέντρου Αναβάθμισης Λογισμικού στη Νότια Κορέα, με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της ταχύτερες και εγκυρότερες αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος των smartphones της LG. Το νέο Κέντρο Αναβάθμισης Λογισμικού βρίσκεται στις εγκαταστάσεις Έρευνας και Ανάπτυξης της LG στο Magok-dong, στη Δυτική Σεούλ, και όπως αναφέραμε θα επικεντρωθεί στο “να παρέχει στους πελάτες της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο ένα ταχύτερο, επικαιροποιημένο λειτουργικό σύστημα καθώς και ταχύτερες και καλύτερες αναβαθμίσεις λογισμικού. Μια από τις πρώτες εργασίες που θα αναλάβει το νέο Κέντρο Αναβάθμισης Λογισμικού της LG θα είναι το Android Oreo για το LG G6 το επόμενο διάστημα, ξεκινώντας από τη Ν.Κορέα και στη συνέχεια θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές. Αν και η πρωτοβουλία Project Treble της Google θα βοηθήσει αρκετές εταιρείες, ενδεχομένως οι ταχύτερες αναβαθμίσεις και ενημερώσεις λογισμικού να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο και μία πρόσθετη βοήθεια ώστε η LG να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στην αγορά. Δείτε ολόκληρο το άρθρο
Exoskeletor Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Στον τομέα του software ήθελε να πει ο αρθρογράφος στην 1η παράγραφο?
Retromaniac Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Project treble μόνο είναι η σωτηρία ώστε οι εταιρείες με μικρό κόστος και λίγο χρόνο να μπορούν να προσφέρουν ενημερώσεις. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από Retromaniac 1
d_crazy Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Κάτι πολύ σημαντικό που ξεχνάνε αρκετές εταιρίες! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 44 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Project treble μόνο είναι η σωτηρία ώστε οι εταιρείες βμε μικρό κόστος και λίγο χρόνο να μπορούν να προσφέρουν ενημερώσεις. απο δω και περα σιγα σιγα ολες θα το υποστηριζουν, και να μη θελουν θα τους αναγκασει ο ανταγωνισμος αργα ή γρηγορα
Wogboy1989 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε απο δω και περα σιγα σιγα ολες θα το υποστηριζουν, και να μη θελουν θα τους αναγκασει ο ανταγωνισμος αργα ή γρηγορα Συμφωνώ απόλυτα! έτσι και αλλιώς έχουμε συνηθίσει στην mobile βιομηχανία να αντιγράφουν τακτικές, στην προκείμενη περίπτωση μόνο θετικό είναι, ως κάτοχος LG G6 Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από Wogboy1989
Spiros2332 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Ετσι....τα κεφαλια μεσα και δουλεια. Ωρα να στειλουν μια Oreo και για το G2! Not...
therion13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 35 λεπτά πριν, Spiros2332 είπε Ετσι....τα κεφαλια μεσα και δουλεια. Ωρα να στειλουν μια Oreo και για το G2! Not... Το περιθώριο 2 χρόνων υποστήριξη δεν νομίζω να αλλάξει. Εσύ μόνο με unofficial Rom Τώρα. Και εγώ το g2 mini έχω άλλα μέχρι τέταρτο θα μου έρθει το v30+ Γιατί με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην σπάσω το mini μου
tz_aristotelis Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 ......................Μια από τις πρώτες εργασίες που θα αναλάβει το νέο Κέντρο Αναβάθμισης Λογισμικού της LG θα είναι το Android Oreo για το LG G6 το επόμενο διάστημα Δηλαδη τωρα θα το δουνε? Είναι τραγικοι. 1
Voodooman Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε ......................Μια από τις πρώτες εργασίες που θα αναλάβει το νέο Κέντρο Αναβάθμισης Λογισμικού της LG θα είναι το Android Oreo για το LG G6 το επόμενο διάστημα Δηλαδη τωρα θα το δουνε? Είναι τραγικοι. Ε ναι, κάτσε να στήσουν τα γραφεία, να πέσουν στα χέρια τους το τηλέφωνο, σιγά σιγά όλα θα γίνουν. Αν και ως κάτοχος δεν βιάζομαι καθόλου να αναβαθμίσω, μια χαρά είναι έτσι όπως είναι. 1
pavlaras_official_aoscp Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Ναι καλά. Λεφτά να προσλάβουν άτομα να ασχοληθούν έχουν; Τι να το κάνεις το update center αν είναι ένα χρόνο πίσω από τις εξελίξεις; Δε μου στέλνουν καλύτερα τους κωδικούς να έχω πρόσβαση στα repo τους για να φτιάξω Android P για τα g4 g5 g6 αντί να μου βγαίνει η Παναγία να κάνω τα open source να δουλέψουν ;
ardi21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Lezantas26 είπε απο δω και περα σιγα σιγα ολες θα το υποστηριζουν, και να μη θελουν θα τους αναγκασει ο ανταγωνισμος αργα ή γρηγορα Θα το υποστηριξουν θελουν δεν θελουν απο την στιγμη που βγαζουν κινητο out of the box με android 8 και πανω. Ειναι υποχρεωμενοι. Υποχρεωμενοι δεν ειναι αν αναβαθμισουν μια συσκευη απο 7 σε 8. Απο εκει και περα ομως, εγω προσωπικα, κραταω πολυ μεγαλες επιφυλαξεις για τον αν μειωθουν πραγματικα και σημαντικα οι χρονοι των αναβαθμισεων. Εδω βλεπουμε την περιπτωση του Xiaomi Mi A1 το οποιο ανηκει στο project Android One, φοραει κατα 99% καθαρο android, βγηκε στην αγορα τον Σεπτεμβριο του 2017 και πηρε το Oreo μετα απο 5 μηνες σχεδον. Και οχι την 8.1 αλλα την 8.0. Τα λογια ειναι περιττά. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από ardi21
baiosss Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Ακομα και με το Project αυτο, δεν νομιζω οτι θα αλλαξουν πολλα. Αντε στην καλυτερη να εχεις λιγο πιο γρηγορα τα updates απο εταιριες που τα καθυστερουν παραδειγματικα (ονοματα δεν λεμε). Δε νομιζω να πιστευει κανενας οτι αυτο συναιπαγεται πως θα παιρνει και περισσοτερα απο δυο major updates, συν τα οποια security patches. Συν οτι δεν συμφερει τις εταιριες επειδη καθε χρονο θα θελουν να πλασαρουν την νεα ναυαρχιδα με το πιο νεο Android. 2 ώρες πριν, ardi21 είπε Θα το υποστηριξουν θελουν δεν θελουν απο την στιγμη που βγαζουν κινητο out of the box με android 8 και πανω. Ειναι υποχρεωμενοι. Υποχρεωμενοι δεν ειναι αν αναβαθμισουν μια συσκευη απο 7 σε 8. Απο εκει και περα ομως, εγω προσωπικα, κραταω πολυ μεγαλες επιφυλαξεις για τον αν μειωθουν πραγματικα και σημαντικα οι χρονοι των αναβαθμισεων. Εδω βλεπουμε την περιπτωση του Xiaomi Mi A1 το οποιο ανηκει στο project Android One, φοραει κατα 99% καθαρο android, βγηκε στην αγορα τον Σεπτεμβριο του 2017 και πηρε το Oreo μετα απο 5 μηνες σχεδον. Και οχι την 8.1 αλλα την 8.0. Τα λογια ειναι περιττά. Σε αυτο νομιζω φταιει αποκλειστικα η Xiaomi. Τα υπολοιπα Android One κινητα, κατα πασα πιθανοτητα την εχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα