xanthigior Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, MikrosComputeras είπε ναι ρε παιδια ειναι μονο για segate/maxtor ομος western digital πχ δεν τους κανει mount Δε νομίζω να έχει πρόβλημα με οποιοδήποτε δίσκο. Το πρόγραμμα παρέχει τον driver για NTFS, οπότε θα δουλεύει για όλους τους δίσκους με αυτό το φορμάτ. Απλά με την αγορά Seagate δίσκου παίρνεις δωρεάν το προγράμματα. Στην τελική βρες ένα φίλο σου που έχει τέτοιο δίσκο και κάνε την εγκατάσταση. Ούτε καν αγορά δε χρειάζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikrosComputeras Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 57 λεπτά πριν, xanthigior είπε Δε νομίζω να έχει πρόβλημα με οποιοδήποτε δίσκο. Το πρόγραμμα παρέχει τον driver για NTFS, οπότε θα δουλεύει για όλους τους δίσκους με αυτό το φορμάτ. Απλά με την αγορά Seagate δίσκου παίρνεις δωρεάν το προγράμματα. Στην τελική βρες ένα φίλο σου που έχει τέτοιο δίσκο και κάνε την εγκατάσταση. Ούτε καν αγορά δε χρειάζεσαι. Το εχω δωκιμασει φιλε... πρεπει να βλεπει δισκο segate... για να τον κανει mount... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Απ’ την άλλη, δεν βλέπω τον λόγο γιατί ένας εξωτερικός κοινόχρηστος δίσκος, να μην είναι Ex-Fat. Αλήθεια, το Linux τι κάνει με το Ex-Fat? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει υποστήριξη ntfs natively από το λειτουργικό (εδώ και χρόνια όπως έχει αναφερθεί, με εγγραφή σε /etc/fstab) : https://techsviewer.com/write-ntfs-drives-macos-high-sierra/ http://macdrug.com/write-ntfs-drive-macos-sierra/ Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα