Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για υποστιρηξη ntfs

MikrosComputeras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα εχω mac os high sierra και ψαχνω τροπο να διαβαζω/γραφω ntfs

δωκιμασα το mounty αλλα σοθ ανοιγει τον δισκο σε δικο του παραθυρο δεν το ενσωματωνει οπος το paragon.. που ειναι η καλυτερη λυση μεχρι στιγμης αλλα κοστιζει...

Υπαρχει περιπτοση να δουλεψει αυτο το ntfs-3g σε high sierra θυμαμαι παλια ηταν κοριφη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 λεπτά πριν, MikrosComputeras είπε

Καλημερα εχω mac os high sierra και ψαχνω τροπο να διαβαζω/γραφω ntfs

δωκιμασα το mounty αλλα σοθ ανοιγει τον δισκο σε δικο του παραθυρο δεν το ενσωματωνει οπος το paragon.. που ειναι η καλυτερη λυση μεχρι στιγμης αλλα κοστιζει...

Υπαρχει περιπτοση να δουλεψει αυτο το ntfs-3g σε high sierra θυμαμαι παλια ηταν κοριφη..

Δες εδώ.

Απ' όσο διαβάζω δεν υποστηρίζεται, οχι.

Δεν χάνεις τίποτα να δεις και το Mounty. Η v1.7 λέει ότι είναι compatible με HS.

Το Paragon είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη λύση ή Tuxera. Ανάλογα.

• Like 1

το mounty δεν κανει μουντ στο συστημα αλλα σε δικο του παραθυρο με αποτελεσμα να μην μπορω να χρισημοποιησω τον δισκο με εφαρμογες

1 λεπτό πριν, MikrosComputeras είπε

το mounty δεν κανει μουντ στο συστημα αλλα σε δικο του παραθυρο με αποτελεσμα να μην μπορω να χρισημοποιησω τον δισκο με εφαρμογες

Μάλιστα. Άρα αναγκστικά πας σε επιλογή αγοράς ενός από τα προαναφερθέντα apps.

47 minutes ago, MikrosComputeras said:

...δεν το ενσωματωνει οπος το paragon.. που ειναι η καλυτερη λυση μεχρι στιγμης αλλα κοστιζει...

Είδες...; Αχάριστοι. Θα έπρεπε να κάνουν τη δουλειά δωρεάν, για να βολέψει εσένα.

1 minute ago, MikrosComputeras said:

κριμα μεχρι και sierra μου δουλεβε απο τον θειο το paragon... μετα ... το χαλασανε

Να χαίρεσαι που το χαλάσανε και δεν έπεσαν έξω, αφού υπάρχουν άτομα σαν κι εσένα που το "δανείζονται" από θείους και λοιπούς συγγενείς και δεν πληρώνουν τη δουλειά του άλλου.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Zaytsev είπε

Είδες...; Αχάριστοι. Θα έπρεπε να κάνουν τη δουλειά δωρεάν, για να βολέψει εσένα.

Να χαίρεσαι που το χαλάσανε και δεν έπεσαν έξω, αφού υπάρχουν άτομα σαν κι εσένα που το "δανείζονται" από θείους και λοιπούς συγγενείς και δεν πληρώνουν τη δουλειά του άλλου.

χαχαχα ελα κακιες θα γυρισω στο λαπτοπ μου μ ετα ωραιοτατα σπασμενα μου windows!  χαχαχα σε λιγο θα ξεχασουμε πως γινετε στα windows το κανονικο ινσταλλ με τον σειριακο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, MikrosComputeras είπε

κριμα μεχρι και sierra μου δουλεβε απο τον θειο το paragon... μετα ... το χαλασανε

Με το να το έχεις από τον θείο δεν είναι και ότι το καλύτερο. Αυτό βέβαια είναι επιλογή του καθενός.

Γενικά πάντως κάθε τόσο κυκλοφορούν διάφορες προσφορές ή ακόμα και κουπόνια εκπτώσεων που σου στέλνουν διάφορα sites εάν έχεις συνδομή παρακολούθησης των θεμάτων τους. Εάν το χρησιμοποιείς αρκετά ίσως αξίζει να το αγοράσεις κάποια στιγμή.

Επεξ/σία από CryptoCSM01

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.

Η καλύτερη και πιο συμφέρουσα και νόμιμη λύση είναι να αγοράσεις από το skroutz.gr έναν εξωτερικό δίσκο Maxtor (ή Seagate, νομίζω ίδια εταιρεία). Εγώ πήρα με 40 ευρώ περίπου 1Τ Maxtor, ο οποίος περιέχει το Paragon. Η συγκεκριμένη έκδοση δε δουλεύει σε High Sierra, αλλά πηγαίνοντας στο web site της Paragon, κατεβάζεις την πιο πρόσφατη έκδοση και την εγκαθιστάς κανονικότατα έχοντας συνδεδεμένο τον εξωτερικό σκληρό που αγόρασες. Όλα νόμιμα και σου μένει και ένας εξωτερικός σκληρός με δωρεάν το πρόγραμμα. Αν έχεις ήδη τέτοιο δίσκο, θα σου βγει δωρεάν!

Επεξ/σία από xanthigior
  • Like 1

15 λεπτά πριν, MikrosComputeras είπε

ε μαλλον θα το αγορασω

αλλα ρε φιλε με 300 ευρω τον μηνα που παιρνω δεν ειμαστε για αγορες καταλαβαινεις!

Καταλαβαίνω φίλε μου. Αν και γενικά τα περισσότερα προγράμματα είναι δωρεάν υπάρχουν και μερικά που για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Αναγκαστικά.

Η καλύτερη επιλογή σε αυτή την περίπτωση είναι να έχεις μια λίστα με τα apps που σε ενδιαφέρουν -και κοστίζουν- και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Δηλαδή μια καλή προσφορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...