MikrosComputeras Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Καλημερα θελω να μου πειτε ενα προγραμμα για αποσυμπιεση rar και zip με priview οπος κανει στα windows to 7-zip/win Rar Εχω το unrchiver αλλα μολις κανω double click τα κανει αποσυμπιεση εγω θελω να βλεπω τι εχουν μεσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CryptoCSM01 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, MikrosComputeras είπε Καλημερα θελω να μου πειτε ενα προγραμμα για αποσυμπιεση rar και zip με priview οπος κανει στα windows to 7-zip/win Rar Εχω το unrchiver αλλα μολις κανω double click τα κανει αποσυμπιεση εγω θελω να βλεπω τι εχουν μεσα.. Ρίξε μια ματιά στο άρθρο. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από CryptoCSM01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikrosComputeras Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, CryptoCSM01 είπε Ρίξε μια ματιά στο άρθρο. σε ευχαριστω πολυ θα το δωκιμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα