Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου εφτιαξε ενα νέο profile ξαφνικα. Μου κλεψαν τον κωδικο;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα και γω το ίδιο πρόβλημα είχα . Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έβαλα τους κωδικούς στην tv . Κάτι παίζει με την tv και μπορούν να κλέψουν τους κωδικούς . Μπήκα στο προφίλ του ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ και ίδια ότι υπήρχε δραστηριότητα από Περου και Ισπανία . Διέγραψα τα προφίλ τα καινούργια που είχαν δημιουργήσει οι hacker και άλλαξα κωδικό . 4 ώρες δεν είχα βάλει τον νέο κωδικό στην tv, μόλις τον έβαλα μέσα σε 10 λεπτά μου έστειλε μήνυμα το Netflix ότι κλείδωσε τον λογαριασμό γιατί προσπαθούν να μπουν ξανά . Ξέρει κανείς τι γίνετε με την ασφάλεια της τηλεοράσεις ? Μόλις την αγόρασα samsung 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/13/2018 στις 10:39 ΜΜ, isay είπε

Τον έκλεψαν ή το εφτιαξε κάποιος που εδωσες κωδικους

Η αληθεια ειναι οτι εχω δωσει κωδικο σε αλλον. Ή ειναι αυτο που λεει ο απο πανω, και εγω samsung εχω. Κατα πασα πιθανοτητα ειναι αυτο που ειπε ο İsay

20 ώρες πριν, rainmangr είπε

Καλησπέρα, σήμερα και γω το ίδιο πρόβλημα είχα . Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έβαλα τους κωδικούς στην tv . Κάτι παίζει με την tv και μπορούν να κλέψουν τους κωδικούς . Μπήκα στο προφίλ του ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ και ίδια ότι υπήρχε δραστηριότητα από Περου και Ισπανία . Διέγραψα τα προφίλ τα καινούργια που είχαν δημιουργήσει οι hacker και άλλαξα κωδικό . 4 ώρες δεν είχα βάλει τον νέο κωδικό στην tv, μόλις τον έβαλα μέσα σε 10 λεπτά μου έστειλε μήνυμα το Netflix ότι κλείδωσε τον λογαριασμό γιατί προσπαθούν να μπουν ξανά . Ξέρει κανείς τι γίνετε με την ασφάλεια της τηλεοράσεις ? Μόλις την αγόρασα samsung 

Αν αλλαζεις τον κωδικο και συνεχιζουν να το κλεβουν μηπως εχουν τροπο να τον ξαναλλαζουν μεσω email;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

(λόγω της αναρτησης του rainman)

Απο προχτες που ειδα τη συζητηση, εκανα λιγο googling και δεν βρήκα κάτι που να δειχνει οτι η υποκλοπή μπορει να γινει απο την τηλεραση., γιαιτί βρίσκεται πίσω απο το router, οποτε δυσκολα κάποιος να εχει απευθειας προσβαση στην tv. Είχα στο μυαλό μου μήπως κάποια αλλη εφαρμογη της tv κάνει τη μαλαγανια αλλα και πάλι οι smart εφαρμογες της tv περνανε απο την κατασκευάστρια οποτε πάλι δυσκολο. Το μονο που μποπρουσα να φανταστώ οτι η tv ειναι android και εκει ο χρήστης έβαλε κάποια πειραγμένη εφαρμογή η οποία υποκλέπτει στοιχεία (πράγμα συχνό). Το τράβηξα ακομα παραπέρα. Smart tv χωρίς android αλλά μολυσμένο sideload app στο κινητό για έλεγχο της tv. Δεν βρήκα τιποτα καραμπινάτο απο ενα γρηγορο ψάξιμο.

Απο εκει και πέρα (και πάμε και στα γραφόμενα του Zerg), οσο περισσότερες συσκευές έχουμε και οσο μεγαλύτερη διασπορα των κωδικών, τοσο αυξάνονται οι πιθανότητες κακοβουλης υποκλοπής. Εστω το δίνω στον ξαδερφο μου να βλέπει μεσω υπολογιστη, αλλά αυτός ειναι ασχετος και ο υπολογιστης του εχει ενα τονο ιους και malware. Τσουπ υποκλοπή. Εστω εχω netflix στο κινητό μου και ειναι rootarismeno γεματο σπασμένα παιχνιδια και προγραμματα (εγω ΔΕΝ πλερω, ειμαι μάγκας γιατί κάνω google και τα βρίσκω <-ειρωνεία ). Τσουπ υποκλοπή.

Εννοείται οτι πριν αρχίσουμε να σκαλίζουμε τα πάντα, ρωτάμε τον κύκλο μας αν αλλαξαν κάτι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα μπηκε χρηστης απο ip πολωνιας. Ηταν το ιδιο ip που χρησιμοποιησα πριν κανα 2μηνες και εγω και εβαλα το netflix μου σε μια smart tv σε ενα δωματιο airbnb. Μου αλλαξε την γλωσσα μου εβαλε και κινεζικα ο κυριος.

Οπως ειπα εκανα match τα ip ειναι το ιδιο δωματιο  που εμεινα πριν 2 μηνες. Πριν φυγω προσπαθησα να σβυσω το profile η μουφα smart tv δεν με αφηνε δεν εδινε καν option. Εγκαταλληλημενα software smart tvs....

Ειμαι σιγουρος οτι αλλαξα το password οταν ηρθα Ελλαδα, δεν ξερω τι συμβαινει. Επισης αλλαξα το password σημερα, η smart tv μου μπαινει ακομα με το παλιο....δεν ζηταει καν το νεο. Ακουσον ακουσον αλλαξα pass και δεν μου το ζηταει καν....

πατησα disconnect all devices μεσα απο το netflix, λεει up to 8 hours....περιμενω να δουμε τι σκατα γινεται.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

δεν ξερω τι εχει συμβει αλλα οταν αλλαζουμε κωδικους εχει επιλογη στο νετφλιξ αν θες να αλλαξει για ολες τις συνδεδεμενες συσκευες.! Δηλαδη εσυ αλλαξες κωδικο για απο εδω και περα αλλα αν δεν το τσεκαρεις οσες ειναι συνδεδεμενες παραμενουν συνδεδεμενες μεχρι να κανεις log out. 

Δημοσ.

εφοσον αλλαξες κωδικό και το βασικό πατησες το disconnect all devices εισαι οκ, και δεν νομιζω να χρειαζεται 8  ωρες, εγω που το ειχα κανει αλλαξε αμεσως κι επρεπε να βαλω το νεο για να συνδεθώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, georgethebeast είπε

δεν ξερω τι εχει συμβει αλλα οταν αλλαζουμε κωδικους εχει επιλογη στο νετφλιξ αν θες να αλλαξει για ολες τις συνδεδεμενες συσκευες.! Δηλαδη εσυ αλλαξες κωδικο για απο εδω και περα αλλα αν δεν το τσεκαρεις οσες ειναι συνδεδεμενες παραμενουν συνδεδεμενες μεχρι να κανεις log out. 

Το κουτάκι από κάτω από τα New passwords είναι; ένα που το τσεκάρεις; η μετάφραση στα ελληνικά είναι ακαταλαβιστικη. 

Αυτο που λες πρέπει να έγινε.  Δεν το τσέκαρα και άλλαξα το pass χωρίς να ζητήσει το νέο στα devices. 

Επεξ/σία από Zerg13
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το ίδιο έπαθα κι εγώ που βλέπω με chromecast. μάλιστα πήγαν να αλλάξουν τη συνδρομή από 10 στα 12Ε. άλλαξα pass και στο netflix και στο google account μου κι από τότε όλα εντάξει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει κάνει φίλος συνδρομή και το έχει μόνο σε μία τηλεόραση δική του.

Μου είπε ότι θα μου δώσει κωδικό.Ήθελα να ρωτήσω ότι για ενεργοποίηση από δική μου συσκευή χρειάζεται να βάλω και εγώ κάρτα πιστωτική ή γίνεται έτσι;;;;;;

Δημοσ.

καρτα βαζει μονο αυτος που πληρώνει, στους υπολοιπους δινει απλά τους κωδικούς για να μπουν και να δημιουργήσουν το προσωπικό τους προφίλ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή θέλω να το βάλω και εγώ σε playstation 4 σίγουρα επειδή είναι συνδεδεμένο με τη μεγάλη τηλεόραση και μάλλον στο iphone 6 της αδερφής μου, θα έχω κάνα θέμα με το play?. Από άποψη υποκλοπής. Έχει κάποιος δοκιμάσει μόνο από ps4 ? Είναι εύχρηστο?. 

Επίσης αν τον επόμενο μήνα θέλω να το βγάλω από το ps4 και να το περάσω στο κινητό μου γίνεται?

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.

Δεν σε δεσμεύει και δεν «κλειδώνει» στη συσκευή που θα το βάλεις. Την ίδια στιγμή μπορείς να το έχεις και στο κινητό και στο PS4 και σε υπολογιστές, αν θες. Μετράει μόνο σε πόσες συσκευές βλέπεις ταυτόχρονα, μια δεδομένη χρονική στιγμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...