Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και χρόνια πολλα θα ήθελα μια κάρτα γραφικών για βίντεο editing στα 1080p τουλάχιστον αν γίνεται μέχρι και 4k όσο ποιο φτηνή γίνεται 

Το σύστημα μου 

Dual CPU E5462 (2,83ghz/24m/1600mhz)8core

16gb ram DDR2 667MHz 

Tyan temprest S5397

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elgreco2000 είπε

αν πάρω μια tesla m2070 6gb και μια rx550 μπορεί η tesla να κάνει τις βαριές δουλειές ενώ η άλλη να κάνει τα υπόλοιπα?

Γιατί θες ντε και καλά την 550;

Βρήκες πουθενά φθηνά την Tesla;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Γιατί θες ντε και καλά την 550;

Βρήκες πουθενά φθηνά την Tesla;

Ναι 80 ευρώ αλλά διάβασα και πως δεν μπορώ να έχω δύο nvidia κάρτες πάνω γιατί δεν μπορώ να βάλω δύο διαφορετικους drivers και να δουλεύουν ταυτόχρονα θέλω την 550 γιατί είναι μόλις 130ε και 4gb

Δημοσ.

Κούκλε μου με 200 ευρώ παίρνεις την 1050Ti και είσαι super.. τι να δώσεις 130 για την 550 και μαγειριές ?

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Cham είπε

Κούκλε μου με 200 ευρώ παίρνεις την 1050Ti και είσαι super.. τι να δώσεις 130 για την 550 και μαγειριές ?

Ωραία θα πάρω gtx 1050Ti ευχαριστώ 

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς κυρίως Premiere, ενδεχομένως και η 1050ti να είναι υπερβολή.

Ένα αναλυτικό βίντεο για να καταλάβεις τι εννοώ.

Απλά να σημειώσω ότι το video αφορά τις επιδόσεις των καρτών, μόνο στο Adobe Premiere αν και ισχύει μέσες-άκρες για τα περισσότερα προϊόντα της Adobe.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για hacintosh pc και εργασία με final cut pro και premiere, τι κάρτα προτείνετε; Θέλω να μην ξελιγώνεται, να δουλεύει άριστα και δίχως το παραμικρό κόλλημα. Ας πάει και κάτι παραπάνω οικονομικά. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όπως είπα και παραπάνω, στο Premiere η gpu χρησιμοποιείται κυρίως (αν όχι εντελώς) στο export και δεν είναι δα ότι χρησιμοποιείται και στην πλήρη της ισχύ, το αντίθετο θα έλεγα.

Γνωρίζω ελάχιστα πράγματα για το Final Cut ωστόσο θεωρώ πως θα πρέπει να δώσεις βαρύτητα στην cpu περισσότερο και όχι στην gpu για τις εργασίες που σε ενδιαφέρουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...