FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια μου βγαζει σε ολες τις συσκευες αυτο το πραγμα οταν παω να μπω στο metacritic.pc,κινητο,tablet.Με 4g απο κινητο μπαινει κανονικα.Επισης και σε αλλες σελιδες μπαινει κανονικα οπως facebook και insomnia.Συμβαινει και σε chrome και σε mozzila.Eκανα και αλλαγη dns στο ρουτερ αλλα τα ιδια.Τι μπορω να κανω. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από FromDusk_TillDawn
micos000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε νομίζω να είναι ο ΟΤΕ. Εγώ με COSMOTE μπαίνω κανονικά στη σελίδα. Κανένα reset στα defauts του ρούτερ δοκίμασες; Αν το κάνεις, φρόντισε να έχεις κάπου τα στοιχεία σύνδεσης adsl μήπως και τα χρειαστείς μετά. Πες μας όμως και ποιον πάροχο έχεις. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από micos000
infin1tyGR Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Είχε πρόβλημα πριν λίγη ώρα η COSMOTE με σχεδόν όλες τις σελίδες, αλλά πλέον φτιάχτηκε. Πολύ πιθανό να ήταν αυτό το πρόβλημα, γι' αυτό και ρώτησε ο aledjo.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τις απαντησεις...αυτο που εκανα ηταν να βγαλω το ρουτερ 5 λεπτα εκτος πριζας μιας και ειχα δοκιμασει τα παντα και να του του δωσω απο cmd την εντολη ipconfig/flushdns και εφτιαξε στο pc κατευθειαν..το προβλημα επεμενε στις 2 android συσκευες μου αλλα εφτιαξε και εκει οταν τους εκανα εναν καθαρισμο cashe και αφου ειχα κανει αυτο με τη πριζα. Να σημειωσω οτι καθαρισμο και πολλα και διαφορα ειχα κανει και πριν βγαλω το ρουτερ εκτος πριζας αλλα δεν επιασε..μαλλον κατι παιχτηκε με την ip μου. O παροχος μου ειναι cosmote vdsl Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από FromDusk_TillDawn
stelios9 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Στις 12/4/2018 στις 11:03 ΜΜ, FromDusk_TillDawn είπε Παιδια μου βγαζει σε ολες τις συσκευες αυτο το πραγμα οταν παω να μπω στο metacritic.pc,κινητο,tablet.Με 4g απο κινητο μπαινει κανονικα.Επισης και σε αλλες σελιδες μπαινει κανονικα οπως facebook και insomnia.Συμβαινει και σε chrome και σε mozzila.Eκανα και αλλαγη dns στο ρουτερ αλλα τα ιδια.Τι μπορω να κανω. Καλημερε φιλε. Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Δε μπορω να μπω σε καποιες σελιδες απο τον υπολογιστη το ιδιο και απο το κινητο. Τι πρεπει να κανω; Ενω μπαινω κανονικα σε fb youtube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα