Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ηχείο

forlorn_hope

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα ηχοσυστηματακι  καμία 10ετια  και τωρα που μετακομισα ξαφνικά σταμάτησε να παίζει το ένα ηχείο.κοιταξα τις συνδέσεις και είναι όλα κομπλέ.τωρα η κάηκε η δεν του αρ3σε ο καινούριος χωρος😀

τα ηχεία ειναι roister emphasis 5 

Παίζει επισκευή σε κάτι τετοιο;αν ναι αξιζει ο κοπος η παω για καινουριο;

υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλωδιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν αλλαξεις τα καλωδια το αριστερο με το δεξι τι γινεται ;

σιγουρα φταιει το ηχειο? μηπως εχει θεμα ο ενισχυτης σου

ειναι λιγο δυσκολο και woofer και tweeter να πεθαναν μαζι

ή να ελιωσε το crossover ... θα ακουγες κατι εστω και χαλια

ασφαλειες ενισχυτη δες, δοκιμασε με το "καλο ηχειο" και τα καλωδια ενα - ενα και τις εξοδους του ενισχυτη μια μια

επισης και την πηγη οτι στελνει σωστα και το δεξι και το αριστερο καναλι

Επεξ/σία από xrhstosiak

Φίλε σε ευχαριστώ!το μυαλό μου είχε πάει κατευθείαν στον ηχείο και δεν έδωσα σημασία μεγάλη στα αλλά που είπες.

Πείραξα πίσω τις υποδοχές στον ενισχυτή και δεν κάνει καλή επαφή το αριστερό δλδ το κουνάω και σταματαει- παίζει το ηχείο.

Άρα φταίει το καλωδιο έτσι ;δεν φαντάζομαι να είναι ο ενισχυτής που κάνει το πρόβλημα αλλιώς καηκαμε☺

τα αλλαξες και μεταξυ τους τα καλωδια;

τι βυσματα εχεις μερικα ειναι με βασεις που βιδωνουν στο σασι και ισως εχουν λασκαρει

τα βαζεις σωστα ; εχεις μπανανες ; προσεχε μην βραχυκλωνουν πουθενα ουτε να ακουμπουν το σασι του ενισχυτη

μια φωτογραφια θα βοηθουσε ... οπως και ενα πολυμετρο των πεντε ευρω για να δοκιμασεις οτι ειναι οκ τα καλωδια σου και δεν πατηθηκαν πουθενα και κοπηκαν

Ναι πριν δω τα καλώδια μεταξύ ενισχυτή και cd player τα άλλαξα τα καλώδια των ηχείων μεταξύ  τους  και πάλι δεν έπαιζε το ίδιο το αριστερό.νομιζω ότι τα καλώδια των ηχείων είναι μια χαρά τελικα

Επειδή λείπω απ'το σπίτι αυτές τις μέρες παρ;σκευή που γυρνάω θα ανεβάσω και φωτογραφία 

κάτι Παίζει εκεί στην υποδοχή του καλωδίου του ενισχυτη που παει στο cd player .οπως έγραψα και προηγούμενα το κουνάω και μια παίζει μια χάνεται ο ήχος του αριστερού ηχειου.τωρα η το καλωδιο δεν κανει καλή επαφή η ο ενισχυτής κάπου χάνει δεν ξέρω και πολλά από αυτά

Αν κατάλαβες τι εννοώ σε αυτά τα δύο καλώδια μεταξύ cd player και ενισχυτή left και right 

Πάντως όταν το σταθεροποίησα μέχρι να παίζει κανονικά δεν μου ξαναχαθηκε ο ήχος αλλά φαντάζομαι είναι θέμα χρόνου να ξαναχαθει αν κουνηθεί πχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...