Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μας έχεις κουράσει τελευταία ρε Google με τις ανούσιες αλλαγές σου σε πολλά απ τα προϊόντα και υπηρεσίες σου

Δημοσ.

Gmail. Ο καλύτερος ασφαλέστερος γρηγορότερος mail client ever. Και τώρα ακόμη καλύτερος. Google = Respect.

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να έχει επιλογή για σκούρο φόντο, όπως στο youtube, γιατί όταν είσαι ώρες μπροστά στην οθόνη, αυτή η ασπρίλα δεν παλεύεται...

Δημοσ.

Αυτό που μου την σπάει στην ιστορία αυτή είναι πως δεν έχω τόσα χρόνια την δυνατότητα να αλλάξω στην Android διεύθυνση το email. Δηλαδή να βάλω μια εναλλακτική για αρχή και να την συνδέσω στην υπάρχουσα ώστε εν συνεχεία να αφαιρέσω την τωρινή. Εσσαεί με δαυτην. 🤨

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kastorakos84 είπε

Ελπίζω να έχει επιλογή για σκούρο φόντο, όπως στο youtube, γιατί όταν είσαι ώρες μπροστά στην οθόνη, αυτή η ασπρίλα δεν παλεύεται...

*insomnia is triggered*

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Homecinemakias είπε

Αυτό που μου την σπάει στην ιστορία αυτή είναι πως δεν έχω τόσα χρόνια την δυνατότητα να αλλάξω στην Android διεύθυνση το email. Δηλαδή να βάλω μια εναλλακτική για αρχή και να την συνδέσω στην υπάρχουσα ώστε εν συνεχεία να αφαιρέσω την τωρινή. Εσσαεί με δαυτην. 🤨

Κάποιο λάθος κάνεις ή δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να κάνεις.

μπορείς να αλλάξεις διεύθυνση στο αντρόιτ σου με 10 τρόπους. Ο ένας (πιο απλός) απλά αλλάζεις (αφαίρεση λογαριασμού, σύνδεση με τον νέο ή reset το τηλέφωνο σε εργοστασιακές). Χάνεις επαφές κτλ και απλά τις ξαναπερνάς στο κινητό (και μετά συγχρονίζουν με τον "νέο") από αρχείο που είχε πριν εξάγει (πχ σε vcf αρχειο από επαφές->εξαγωγή στην SD).  Ποιο το πρόβλημα? βγαίνουμε όμως εκτός θέματος, ψαξ' το λίγο.

Επεξ/σία από keysmith
Δημοσ.
Στις 12/4/2018 στις 10:33 ΜΜ, Ghost.Dog είπε

Επιτέλους.Aυτο που ονομάζουμε κλασσικό, τυπικό email, είτε σε win είτε Μac περιβάλλον, πόσο μάλλον σε apps, είναι απλώς ΒΑΡΕΤΟ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ, ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ. 

Όσο βαρετό και κλασσικό είναι το mail στο mac (και στο iphone)  άλλο τόσο χρηστικό είναι στην καθημερινή χρήση ,μακράν καλύτερο απο όλα ! 

Off topic
Γουστάρω πολύ να έχω  google mail , maps ,hangout ,chrome και Gboard  στην βασική μου συσκευή , να μην ξεφύγει ούτε bite από το τι έκανα μέσα στην μέρα :P

Σεντ φρομ νοτε 8

Δημοσ.
On 12/04/2018 at 11:44 ΜΜ, Eru Iluvatar said:

Ελπίζω να παίρνει μάυρο background.

Πιο ασπρο κι απ'το φορουμ μας ε; :P

Δημοσ.

Το Gmail.   το χρησιμοποίησα με την δοκιμαστική έναρξη του καθως είχα άδεια και δικαίωμα να προτείνω ως χρήστες μέχρι 10 νέους χρήστες μέχρι την κανονική έναρξη του  Είχα κουραστεί με τα spam email που δέχομουν ως χρήστης του yahoo το οποίο με άφηνε απροστάτευτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...