kleo1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) θέλω να μου πείτε αν υπάρχει κάποια λύση για video conference αλλά με αυξημένες δυνατότητες. βασικά δε με ενδιαφέρει και τόσο το video. αρκεί και εμφανίζεται μόνο το video του ομιλητή. ένας θα είναι εξάλλου. αυτό που θέλω περισσότερο είναι το screen sharing κι αν είναι δυνατόν, ο ομιλητής να επεμβαίνει στον υπολογιστή του κάθε χρήστη. πχ. βλέπω τις οθόνες των άλλων χρηστών και επιλέγω να μετακινήσω το ποντίκι από έναν χρήστη πρακτικά αυτό θα γίνονταν αν είχαμε εγκαταστήσει όλοι το teamviewer. έτσι ο καθένας θα είχε πρόσβαση στην επιφάνεια του άλλου. εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο ομιλητής να έχει πρόσβαση. ένας να ελέγχει τη δουλειά που κάνουν οι άλλοι και όποτε θέλει να μπορεί να επέμβει για να διορθώσει κάτι πως μπορώ να το πετύχω αυτό; κυκλοφορούν κάτι λογισμικά διαχείρισης τάξης όπου ο καθηγητής μπορεί να παρακολουθεί τις οθόνες των μαθητών του. δε ξέρω αν αυτά παρέχουν τη δυνατότητα να ελέγχεις και τον υπολογιστή του μαθητή. αν γίνεται είναι αυτό που θέλω. αρκεί βέβαια να μπορεί να μιλάει ο ομιλητής και να τον ακούνε όλοι ή να παρουσιάζει μια παρουσίαση και να τη βλέπουν όλοι. λύσεις με screen sharing βρίσκω αλλά με τον έλεγχο κολλάω υπάρχει λύση σε αυτό; υπόψην τα άτομα θα είναι σε απομακρυσμένο χώρο και όχι στην ίδια αίθουσα. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από kleo1
micos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα econferencing που να επιτρέπει κάτι τέτοιο. Έχω δει σεμινάρια όπου ο ομιλητής μπορεί να δείχνει ότι θέλει στους ακροατές και να ενεργοποιεί το μικρόφωνο και την κάμερα σε όποιον θέλει κατά βούληση αλλά όχι και να ελέγχει τον υπολογιστή κάποιου άλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα