Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως δημιουργείται παγκοσμίως ζήτημα από κει που δεν υπάρχει; Βάζεις λέξεις όπως "ανήλικος", "συλλογή δεδομένων" "καταγγελία" και έδεσε το γλυκό.

Μπεεε Μπεεε Μπεεε

Είμαι πρόβατο και μου κάνουν εντύπωση αυτές οι λέξεις. Μπεεεεεεεεεε

Επεξ/σία από Janoss
  • Like 1
Δημοσ.

Τα ανηλικα αθωα μπορουν να ανεβαζουν τις τσοντες που γυριζουν χωρις κολληματα απο την  FTC φανταζομαι :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/4/2018 στις 10:02 ΜΜ, macboy είπε

Δένω φταίει το YouTube η το Facebook!!!

η μάνα και ο πατέρας φταίνε που δίνουν στο παιδί κινητό

Φιλαράκο μου έχεις απόλυτο δικιο. Ακριβώς τα ίδια έλεγα και εγώ και ερχόμουν σε αντιπαράθεση με άλλους πατεράδες και μαμά. Τώρα όμως ύστερα από 5 χρόνια που έχουν περάσει με τον μάγκα μου έχω να σου πω ότι είναι αδύνατον να μην πάρει κινητο. Δε του έδινα το δικό μου με τίποτα τα πρώτα 3 χρόνια. Αυτα τα 3 χρονια έβλεπε εμένα και τη μητέρα μου και το εμαθε. Τα 3 λοιππν τελευταια χρονια θα το παρει ειτε απο τη θεία είτε απο τη γιαγιά είτε από όποιον θες ακόμα και από εμένα μερικές φορές. ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΟ όπως είναι και αναπόφευκτο να μεγαλώσει χωρίς την τεχνολογία πλέον 

Επεξ/σία από boredmind
Δημοσ.

Να γκρινιάζει το παιδί,του δίνεις 1 κινητό και να συνεχίζει να γκρινιάζει:
-Τι έπαθες πάλι;Τι θες;
-Τι σκουπίδι είναι αυτό μπαμπά;Snapdragon 625 ενώ έχει βγεί ο 845;Αααααα!!!Θέλω άλλο!!!Χωρίς notch με android Oreo,μεγάλη μπαταρία,μεγάλη οθόνη και καλή GPU για να παίζω παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...