Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρω τι εννοεί.Πλακα κάνω.

Απλά πάντα μου φαίνεται αστείο όταν λένε για ένα αμάξι "ελληνικό" ή ελληνικής αντιπροσωπείας και όχι εισαγωμενο.Και ακόμα πιο αστείο ότι θεωρούν ότι επειδή είναι ελληνικής αντιπροσωπείας είναι και καλύτερο.Ολα εισαγόμενα είναι,οι έμποροι είναι διαφορετικοι.

Το μόνο που παίζει ρόλο σε μεταχειρισμένο είναι ο προκάτοχος του και η κατάσταση του αμαξιού.Το αν ήταν εισαγόμενο από ελληνική αντιπροσωπεία όταν ήρθε Ελλάδα είναι εντελώς ανούσιο.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nik0laus είπε

Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο εισαγωγής  μοντέλου που έχει πουλήσει μεγάλους αριθμούς στην Ελλάδα ;

Mε κίνδυνο να μου το κατασχέσουν κιόλας ;

Νο way Jose ....

Γιατί με κίνδυνο να το κατασχέσουν;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, NickTG είπε

Για το μοντέλο που αναφέρει το θέμα. 

Συγκεκριμένα η τιμή είναι του 2006. 

άσε τις επίσημες τιμές ακόμα και τώρα αν ψάξεις για κάνα από έκθεσή έτοιμο καινούριο το βρίσκεις στα 10κ τότε που ήταν και πιο φτηνά τα αυτοκίνητά άνετα έβρισκες το swift κάτω από 10 

Δημοσ.
7 minutes ago, ziaba said:

άσε τις επίσημες τιμές ακόμα και τώρα αν ψάξεις για κάνα από έκθεσή έτοιμο καινούριο το βρίσκεις στα 10κ τότε που ήταν και πιο φτηνά τα αυτοκίνητά άνετα έβρισκες το swift κάτω από 10 

Δεν μπορείς να κάνεις έτσι σύγκριση. 

Τις επίσημες έχουμε πρόχειρες. 

Το ότι μπορεί να υπήρχαν κάποια σε stock με χαμηλότερη τιμή δεν λέει τίποτα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν μπορείς να κάνεις έτσι σύγκριση. 

Τις επίσημες έχουμε πρόχειρες. 

Το ότι μπορεί να υπήρχαν κάποια σε stock με χαμηλότερη τιμή δεν λέει τίποτα. 

ok και 11,5κ να κανε μετά από 11 χρονιά 5,5 είναι πάρα πολλά με τόσα βρίσκεις βίταρα που πουλιόταν τότε διπλάσια τιμή

Δημοσ.
2 minutes ago, ziaba said:

ok και 11,5κ να κανε μετά από 11 χρονιά 5,5 είναι πάρα πολλά με τόσα βρίσκεις βίταρα που πουλιόταν τότε διπλάσια τιμή

Δεν σχολίασα όμως στο αν είναι πολλά ή όχι. Απλά έβαλα τη σωστή αρχική τιμή. 

Προσωπικά για το 1.3 δεν θα έδινα τόσα. 

Η σύγκριση με το Vitara είναι λίγο άστοχη. Άλλη κατηγορία, αλλά έξοδα, άλλο κοινό. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Δεν σχολίασα όμως στο αν είναι πολλά ή όχι. Απλά έβαλα τη σωστή αρχική τιμή. 

Προσωπικά για το 1.3 δεν θα έδινα τόσα. 

Η σύγκριση με το Vitara είναι λίγο άστοχη. Άλλη κατηγορία, αλλά έξοδα, άλλο κοινό. 

με την σύγκρισή αυτή θέλω να πω ότι με τόσα παίρνεις αυτοκίνητο της τοπ κατηγορίας ίδιας εταιρίας

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ. Και ακόμα καλύτερα παίρνεις. 

Όμως λόγω κατάστασης τα μικρά πλέον κρατάνε καλύτερα την τιμή τους στις περισσότερες περιπτώσεις. 

Δημοσ.

Το αμαξι πηγε σε μηχανικο και ειναι αριστο,δεν εχει χτυπηματα και μηχανικα ειναι αριστο.Τωρα μενει να δουμε και στην πορεια.

Δημοσ.

πανακριβο θα ελεγα για εισαγωγης. γυρω στα 3000+ πανε αυτα στο εξωτερικο. υπολογιζεις και  ενα τελωνειο  700-800 ευρω και βρισκεις το κερδος του πωλητη.  Με 6300€ βρισκω το facelift μοντελο 2011 σε αριστη κατασταση.  

Δημοσ.
11 hours ago, futureshock said:

πανακριβο θα ελεγα για εισαγωγης. γυρω στα 3000+ πανε αυτα στο εξωτερικο. υπολογιζεις και  ενα τελωνειο  700-800 ευρω και βρισκεις το κερδος του πωλητη.  Με 6300€ βρισκω το facelift μοντελο 2011 σε αριστη κατασταση.  

το θεμα ειναι οτι αν δεν βρισκεις κατι αλλο καλυτερο,και ειδικα σε αυτα τα χρηματα,τοτε πηγαινεις με οτι σε συμφερει και αν γινει κατι στραβο που δεν νομιζω να γινει εγινε..

αν στα 6300 που κοστιζει θελω 100 ευρω σε εισιτηρια  ,αλλα 100 ευρω για βενζινη και δεν ξερω ποσο ειναι για να το κατεβασω εδω που ειμαι με καραβι συν τα 300 ευρω τουλαχιστον για μεταβιβασεις και ασφαλειες κτεο(αν εχει) κανουν ολα μαζι 500 ευρω,αρα δινω 6800 τα οποια και δεν εχω,και πολυ καλα βρισκω νεοτερα αυτοκινητα σε αυτα τα χρηματα κ εδω που ειμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...